Trenutno čitaš
Muzički spot Miley Cyrus “Flowers” je ultimativna oda ljubavi prema sebi

Muzički spot Miley Cyrus “Flowers” je ultimativna oda ljubavi prema sebi

L'Occitane
L'Occitane

Obožavatelji Miley Cyrus ove godine imaju nešto posebno čemu se mogu radovati: novi album — a sada imamo i prvi singl. Miley je izbacila pjesmu “Flowers” zajedno sa pratećim muzičkim spotom. Pjesma je bujna oda samoljublju, s refrenom “Mogu se voljeti bolje od tebe” koji promoviše njenu poruku: ona ne žrtvuje svoj mir ni za koga.

Čini se da u prvom stihu spominje i bivšeg muža Liama Hemswortha. “Bili smo u dobri sve dok nismo bili / Sagradili dom i gledali kako gori”, pjeva ona, što se čini da se odnosi na dom koji su ona i Hemsworth dijelili u Malibuu koji je uništen u požaru u Woosleyu 2018. Ona i Hemsworth upoznali su se 2009. godine, a vjenčali 2018. prije nego što su se rastali 2019. “Flowers” ne bi bio prvi put da je spomenula Hemswortha u pjesmi. Međutim, ovdje se čini sretnijom što je sama nego ikada prije.

Cyrus je početkom januara objavila trailer u kojem je otkrila naslov njenog predstojećeg osmog studijskog albuma i datum njegovog izlaska. “Endless Summer Vacation” je opisan kao “odraz snage koja se nalazi u fokusiranju na njeno fizičko i mentalno blagostanje.” Album je snimljen u Los Angelesu i naglašen je kao pjevačino “ljubavno pismo ovom gradu”.

Posljednji studijski album koji je objavila bio je “Plastic Hearts” iz 2020. Takođe je izdala “Attention: Miley Live” u aprilu 2022.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum