Trenutno čitaš
Modna inspiracija: Tri stilizovana outfita sa patikama

Modna inspiracija: Tri stilizovana outfita sa patikama

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Kada je u pitanju udobnost i stil, patike su neprikosnovene, a naročito popularni adidas modeli. Bez obzira na to da li se spremaš za opuštenu šetnju gradom ili izlazak sa prijateljima, kombinovanje patika sa pravim komadima odjeće može stvoriti neodoljiv modni izgled.

U nastavku ti donosimo tri različita outfita koji će te inspirisati za nošenje omiljenih patika.

@outfitreport

Za opušteni, ali moderan izgled, kombinuj Adidas Spezial patike sa sivim farmerkama, bež mantilom i crnim džemperom. Ovaj outfit je savršen za šetnje gradom ili neformalne susrete sa prijateljima. Patike dodaju sportski šarm, dok mantil i džemper doprinose sofisticiranom izgledu.

@outfitreport

Kada želiš da dodaš malo elegancije svojoj svakodnevnoj odjevnoj kombinaciji, odaberi Adidas Samba patike uz karo blejzer, crne farmerke i crnu rolovku. Za dodatni šarm, možeš dodati mašnu u kosi. Ovaj outfit je idealan za izlaske ili casual poslovne sastanke gdje želiš da izgledate profinjeno, ali i udobno.

Pročitaj

@outfitreport

Kombinacija Adidas Samba patika sa crvenim kardiganom, hlačama visokog struka i bež kaputom stvara moderan i udoban izgled koji će te izdvojiti iz mase. Ovaj outfit je sjajan izbor za hladnije dane kada želiš da se osjećaš udobno, ali i da zadržiš dozu stila.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum