Trenutno čitaš
Zendaya blista na promo turneji za Dune: Part Two

Zendaya blista na promo turneji za Dune: Part Two

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Sve oči su uprte u Zendayu ovog mjeseca, dok ona promoviše svoj novi film Dune: Part Two, koji stiže u kina 29. februara. Dok su fanovi željno iščekivali drugi nastavak naučno-fantastičnog filma – u kojem glumica glumi uz Florence Pugh, Austina Butlera i Timothéeja Chalameta – takođe smo željni vidjeli kakvu će modnu čaroliju Zendaya dočarati u partnerstvu sa njenim stilistom i konsultantom za imidž Law Roachem.

U nastavku prikazujemo sve njene kombinacije koje su privukle pažnju tokom promotivne turneje Dune: Part Two, do sada…

Mugler

Za svjetsku premijeru Dune: Part Two, Zendayin stilista Law Roach zaronio je u arhivu modne kuće, u njenu kolekciju povodom 20. godišnjice “Cirque d’hiver” za jesen/zimu 1995. godine. Zendaya je završila ansambl prekrasnim Bulgari draguljima.

DANIEL LEAL//GETTY IMAGES

Louis Vuitton

Zendaya je u svoju impresivnu garderobu Dune promotivne turneje dodala zlatnu dvodijelnu kreaciju Louis Vuitton, s gornjim dijelom s kapuljačom i obimnom suknjom. Glumica je uz ovu kombinaciju nosila Bulgari dragulje.

MARC PIASECKI//GETTY IMAGES

Alaia

Zendaya je nosila brend Alaia za fotografski poziv u Parizu, pozirajući u kreaciji ‘La Robe Spirale’, koja je debitovala na modnoj pisti brenda prošlog mjeseca. 3D štampana vunena haljina napravljena je od jednog jedinstvenog komada koji se vijuga oko tijela.

PASCAL LE SEGRETAIN//GETTY IMAGES

Bottega Veneta

Zendaya je nosila odvažni prilagođeni Bottega Veneta izgled za premijeru Dune: Part Two u Meksiku. Nosila je čokoladno smeđu kreaciju od glave do pete sa skraćenim džemperom s visokim izrezom, odgovarajućom suknjom s prorezom do butina, kožnim remenom i šiljastim potpeticama.

ANGEL DELGADO//GETTY IMAGES

Torishéju

Zendaya je odabrala Torishéju po narudžbi za fotopoziv filma u Meksiku. Dizajnerka sa sjedištem u Londonu Torishéju Dumi službeno je lansirala svoju liniju tokom Nedjelje mode u Parizu prošlog oktobra, sa revijom u kojoj su hodale Paloma Elsesser i Naomi Campbell. Već je uspjela stvoriti prepoznatljiv stil, zahvaljujući njenoj ekspresivnoj upotrebi upletenih tkanina i drapiranih detalja koji su izvedeni iz tradicionalne odjeće koju nose brazilske i nigerijske kulture njene porodice.

MEDIOS Y MEDIA//GETTY IMAGES

Vivienne Westwood

Zendaya je odala počast preminuloj Tini Turner u ovoj mini haljini Vivienne Westwood sa snažnim ramenima, koja je dobila inspiraciju od Tininog lika Entiti u filmu Mad Max Beyond Thunderdome iz 1985. godine. Zendaya je podijelila film na svoj Instagram story, potvrđujući referencu, koji prikazuje Turner u haljini sa sličnim jastučićima za ramena i prozirnim drapiranjem.

Pročitaj

Attico

Glumica se obratila brendu The Attico za izgled kože od glave do pete, za TV promociju filma u New Yorku. Njen ansambl je bio savršen odabir za drugi dio naučno-fantastičnog filma, zahvaljujući svom futurističkom osjećaju.

RB/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum