Trenutno čitaš
Mlad mjesec u Ribama 10. marta će pokrenuti budućnost kakvu želiš

Mlad mjesec u Ribama 10. marta će pokrenuti budućnost kakvu želiš

Mlad mjesec u Ribama nastupa 10. marta, a ovo označava početak lunarnog ciklusa tekućeg mjeseca, posljednjeg mladog mjeseca u sezoni Riba i astrološke godine, koja počinje 19. marta početkom proljeća na sjevernoj hemisferi. To je ključno vrijeme jer sezona pomračenja počinje sedmicu kasnije, što ovu lunaciju čini glavnim vremenom za manifestovanje naših želja i ciljeva.

Imajte na umu: Ova lunacija je supermjesec što znači da je mjesec bliže Zemlji. Ovaj mjesec će biti najsjajniji i najveći supermjesec 2024. Maksimalno ćemo osjetiti pune efekte predstojećeg astrološkog događaja nekoliko dana prije i poslije mladog mjeseca u Ribama. Sljedeći veliki lunarni događaji su pomračenje mjeseca 25. marta i pomračenje sunca 8. aprila.

Ultra magazin

Mlad mjesec u Ribama je vrijeme sanjivosti, mašte, fluidnosti, misterije i ljepote. Ovaj mjesec simbolizuje mistično i duhovno putovanje na kojem možemo istraživati ​​svoje nesvjesne želje. Kako se sunce i mjesec ujedinjuju u promjenljivom vodenom znaku, to može izazvati emocionalni odgovor i učiniti da se osjećamo osjetljiviji na emocije drugih.

Ribe su saosjećajni znak koji nam omogućava da jasno čitamo energiju prostorije, drugih i sebe, omogućavajući nam da sa empatijom provjeravamo svoje emocije i emocije drugih. Željećemo da zaronimo do dubokog kraja okeana, siđemo niz zečju rupu i izgubimo se u oblacima. Biti u zanosu može imati vrtoglavi efekat na nas, ali će biti uzbudljivo. Iako je istina da znak Riba ima ekstremnu emocionalnu dubinu, važno je napomenuti da ćemo svi vjerovatno iskusiti ove pojačane emocije.

Planeta promjene Uran će biti u harmoničnom aspektu sa mjesecom, što će dovesti do nestalne energije i bure emocija tokom cijelog dana. Planeta Uran ima tendenciju da uzburka stvari i unese iskru strasti u situacije, što može rezultovati nepredvidivim okolnostima. Da bismo održali neki osjećaj konzistentnosti, od vitalnog je značaja da se povežemo s prirodom, umjetnošću, muzikom i zemljom kako bismo uzemljili svoju energiju.

Ultra magazin

Dobra vijest je da će nam veza mladog mjeseca s Uranom u Biku omogućiti da odbacimo stare navike i donesemo zdravije rutine, koje će zamijeniti stare. Možemo biti gurnuti izvan naše zone udobnosti. Međutim, oslobađanje od prošlosti i zapaljenje novog osjećaja svrhe, identiteta i ciljeva pomoći će nam da se osjećamo kao da idemo naprijed na pravom putu, i u suštini, možemo se osloboditi prošlosti i prihvatiti svoju autonomiju u isto vrijeme.

Sa Crnim mjesecom Lilitom u Djevici, stvarajući punu energiju s mladim mjesecom, dobićemo podsticaj koji nam je potreban da krenemo naprijed. Crni mjesec Lilit nas poziva da budemo slobodni i probijemo sve konstrukcije koje nas sputavaju, jer predstavlja našu divljinu i instinkte, koji nadilaze moderno društvo. Postajemo radikalna verzija sebe, što nam omogućava da budemo svoji na svome. Djelovaćemo prema onome što smatramo ispravnim i nećemo odgovarati drugima ili mainstreamu. To nas podstiče da započnemo emocionalno putovanje, čineći to trenutkom u kojem dolazimo do duhovnog buđenja. Ovo je vrijeme kada ćemo prevazići situacije i postati usklađeni sa svojim najistinitijim ja.

Tokom mladog mjeseca u Ribama, emocionalna konfuzija će biti na vrhuncu i biće teško razumjeti situacije i ljude.

Kasnije tokom dana, Merkur, u Ovnu, će se povezati sa Plutonom u Vodoliji, dodajući našoj želji da dešifrujemo i pronađemo istinu. Nažalost, dvosmislenost uzrokovana mladim mjesecom će otežati presijecanje istine. Dan nakon mladog mjeseca, Venera ulazi u Ribe, pojačavajući naša romantična osjećanja i želju za povezivanjem s drugima. Pošto će Venera biti na veoma kasnom stepenu 10. marta, možda ćemo osjetiti hitnost da donesemo odluke o našim vezama. Međutim, važno je razmišljati srcem prije nego što požurimo u bilo šta i slušati svoju intuiciju prije donošenja bilo kakve odluke.

Mladi mjesec će pokrenuti budućnost kakvu želimo. Čak i ako svoje najluđe snove zamišljamo kao stvarnost, možemo ih ostvariti ako vjerujemo. Moramo da krenemo ka onome što nas inspiriše i da zamislimo šta želimo u budućnosti. Mladi mjesec nam omogućava da smirimo svoje umove i vodimo srcem prema onome što želimo najviše u životu. Tada se naši snovi mogu ostvariti.

Ultra magazin

Ovan

Odvojite malo vremena za sebe, Ovnovi, zaslužili ste! Martovski mlad mjesec pomoći će vam da se opustite i napunite baterije. Pripremite se za neke duboke snove tokom ovog vremena, ovo je dobro vrijeme da maštate o tome kako biste željeli da izgradite svoj život u narednoj godini. Fokusirajte se na smanjenje anksioznosti i mentalno zdravlje.

Bik

Vrijeme je da se družite, Bikovi! Mlad mjesec napaja vaš društveni život i vašu mrežu kontakata, što vas može inspirisati da prisustvujete blistavom ili romantičnom događaju. Manifestujte i napravite mood board ploču sa vizijom. Odredite prioritete koje želje želite da ostvarite odmah i počnite da ih ostvarujete.

Blizanci

Mladi mjesec osvjetljava vaš profesionalni život i govori vam da je sada vrijeme da dođete do najviših nivoa. Očekuju vas nova putovanja u vašoj karijeri i čak biste mogli imati priliku da zakoračite u više moći, uspjeha ili priznanja. Ako niste zadovoljni svojim trenutnim napretkom, radite naporno sada i pokušajte se okrenuti u smjeru ispunjenja ili tražiti bolji posao.

Ultra magazin

Rak

Proširite svoj um i proširite svoje vidike, Rakovi. Martovski mlad mjesec će vam dati priliku da krenete u nove avanture koje vas inspirišu, a zatim da to znanje podijelite s drugima. Neki bi mogli odlučiti da sada nastave putovati, preseliti ili započeti međunarodne poslovne odnose. Drugi se u međuvremenu mogu osjećati privučeni akademskim putem, učenjem, ili novim medijskim ili izdavačkim projektom. Bez obzira šta bi moglo biti, radite na sebi i mislite izvan okvira!

Lav

Razmislite o svojim vezama, Lavovi. Možda postanete posebno fokusirani na pregovore o novom načinu da budete zajedno s nekim u poslu ili ljubavi. Ako postoje neravnoteže, imaćete priliku da progovorite i ispunite više svojih potreba. Ovaj mladi mjesec bi takođe mogao izazvati promjenu oko vaših finansija. To može doći u obliku “bonusa, poravnanja, čeka na autorske naknade, investicija ili paketa posebnih pogodnosti”.

Pročitaj

Djevica

Mogli biste naći svog partnera, ako ste solo Djevice! Mlad mjesec će vam se tako slatko nasmiješiti što vam može dati snagu da se ujedinite s nekim ko vas privlači u ljubavi ili poslu. Ako ste slobodni, vi biste mogli imati povećanu priliku da upoznate nekoga sa dugoročnim potencijalom za ostanak u ljubavnoj vezi. Ako ste u predanoj vezi, mogli biste razgovarati o preduzimanju sljedećeg koraka.

Ultra magazin

Vaga

Spremite se za promjene, Vage! Mladi mjesec ukazuje na to kako se nosite sa svojom dnevnom rutinom, kao i balansom produktivnosti sa svim obavezama na “vašem tanjiru”. Iako bi mogli imati više posla ili nove zadatke na vašim ramenima iz života generalno, pokušajte zaista sada da procijenite ravnotežu između posla i privatnog života kako se ne biste sagorjeli. Ako budete u balansu, moći ćete imati više vremena za sebe!

Škorpija

Ljubav je u vazduhu, Škorpije! Martovski mlad mjesec će ispuniti vaš život zabavom, strašću i romantikom. Ovo je najvažniji mlad mjesec u godini za samce. Izađite i zakažite što više ljubavnih sastanaka. Neko zaista poseban bi mogao zapaliti vaše srce. Ako ste već u vezi, mogli biste takođe mogli ponovo zapaliti iskru između vas i vašeg partnera. Uradite nešto zabavno i nezaboravno.

Strijelac

Nema boljeg doma od vašeg doma! Martovski mlad mjesec će istaknuti vaš kućni život u suprotnosti s vašim tipičnim go-go-go putničkim mentalitetom. Imate priliku da napravite promjenu, bilo da se radi o preuređenju ili preseljenju. Sada bi se trebali osjećati smirenije i radosnije, pa uživajte u ovim jednostavnim trenucima.

Ultra magazin

Jarac

Vrijeme je da se čujete! Mladi mjesec pojačava vaš glas i ideje. Ovo vam može dati podsticaj da počnete raditi na uzbudljivom projektu pisanja, govora, reklamiranja ili brendiranja. Sa aktiviranom vašom intelektualnom stranom, takođe biste mogli naučiti mnoge nove koncepte, koji će vam pomoći da zakoračite u uzbudljivim novim smjerovima. Putovanja na kratke udaljenosti, poslovni ugovori i bolji odnosi sa porodicom su naglašeni.

Vodolija

Pazite na nagradu, Vodolije! Ovaj mladi mjesec bi mogao donijeti veliku pobjedu u vašem finansijskom životu u obliku uzbudljive ponude za posao, povišice, unosnog klijenta ili pozamašnog čeka. Uradite sve što možete da sami radite na tome, umjesto da čekate da dođe do vas. Izađite i učinite to, izborite se za sebe!

Ribe

Sezona je vaših rođendana, Ribe! Stigao je najvažniji mlad mjesec u godini. Vrijeme je da se izložite, zakoračite u svoju moć i zahtijevate od svemira upravo ono što želite. Iskoristite sedmicu koja slijedi da iscrtate novi put i djelujte sa jasnom namjerom, sa svojim riječima i djelima, šta tačno želite i gledajte kako vam se vrata otvaraju gdje god da krenete.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum