Trenutno čitaš
Stigao je mjesečni horoskop za jun!

Stigao je mjesečni horoskop za jun!

mjesečni horoskop jun 2024

Mjesečni horoskop za jun nam donosi sezonu Raka, pun mjesec u Jarcu i retrogradni Saturn. Merkur se vraća kući u Blizance, unoseći koketno samopouzdanje u naše interakcije.

Prvi veliki astrološki događaj ovog mjeseca je 3. jun, kada Merkur ulazi u svoj matični znak Blizance. Ovaj tranzit je generalno dobar za komunikaciju, čineći prvu polovinu juna idealnom za sve izazovne razgovore. Energija nije teška, već duhovita, oštra i možda pomalo koketna.

Ultra magazin

6. juna, u Blizancima jei  mlad mjesec, što označava vrijeme za nove početke. Ako smatrate da ste mogli bolje postupiti u nedavnom razgovoru, bilo da se radi o svađi sa prijateljima, radnom sastanku ili nečemu romantičnom, mlad mjesec u Blizancima daje vam priliku za novi početak. Takođe je dobar datum za pokretanje kreativnog projekta, bilo da se bavite poezijom ili eksperimentišete sa kuhanjem.

Borbena planeta Mars ulazi u zemljani znak Bika, 8. juna. Sa naglim Marsom u prizemljenom Biku, mogli bismo se osjećati nestrpljivo, ali ovaj tranzit upravo zahtijeva strpljenje. Zapamtite da za sve što vrijedi treba vremena.

Kada ljubavna Venera uđe u vodeni znak Raka, 16. juna, svi bi se mogli osjećati pomalo sentimentalno. Ako ovaj dan izazove čudna osjećanja, zapamtite da niste sami. Provedite vikend sa prijateljima i uključite se u smirujuće aktivnosti ako na površinu isplivaju stare traume ili tuga.

Brbljivi Merkur napušta Blizance i prelazi u Raka, 17. juna. Sa Merkurom u raspoloženom Raku, možda ćete se osjećati nostalgično i prisjećati se prošlosti. Iako je zdravo prebroditi svoju traumu i integrisati prethodna iskustva u svoj život, zaglavljivanje u sjećanjima može vas spriječiti da budete potpuno prisutni. Ne dozvolite da vam stare uspomene smetaju da provedete sjajno ljeto.

Sunce prelazi u znak Raka i počinje sezonu Raka u četvrtak, 20. juna. Sljedećih nekoliko sedmica idealno je za izležavanje s prijateljima i uživanje u ljetnom periodu. Ali osjećaj nostalgije može biti pojačan. Vibracija je “ljetna tuga”. Četvrtak, 20. juna, je takođe ljetni solsticij, najduži dan u godini.

Nebo će biti obasjano punim mjesecom u ambicioznom Jarcu, 21. juna. Iako bi ova lunacija mogla donijeti dobre vijesti o karijeri, mnogi će se takođe osjećati na ivici i iscrpljeno. Možda biste željeli zaokružiti ovaj datum u svom kalendaru i odlučiti se za miran vikend.

A onda, sljedeće sedmice, vladajuća planeta Jarca, strogi Saturn, ide retrogradno u sanjive Ribe, 29. juna. Sa planetom discipline i ograničenja u retrogradnom hodu, to je pravo vrijeme za odmor. Oslobodite se pravila i uživajte u opuštenom ljetu, a vaša najveća prijetnja će biti nostalgija.

U nastavku pročitaj mjesečni horoskop za jun poznate astrologinje Susan Miller.

Ovan

Mars će biti u svojim posljednjim danima Ovna, što je privilegija jednom u dvije godine, stavljajući vas u centar svega što se dešava. Mars je prvi put ušao u Ovna 30. aprila, a imate još nešto više od nedelju dana, od 1. do 8. juna, da iskoristite Mars za važnu inicijaciju. Mars će vam pomoći da uspijete.

ovan
Freepik

2. jun je izuzetan dan kada će Jupiter biti u trigonu sa Plutonom, što je vrlo rijedak događaj koji podstiče korisne finansijske vijesti za ulaganje.

Takođe, u ovoj kritičnoj prvoj nedelji juna, mlad mjesec 6. juna će stići u vašu treću kuću komunikacije i ugovornih sporazuma. Možete biti uključeni u projekat koji uključuje pisanje, uređivanje, javno nastupanje, prevođenje, istraživanje, odnose s javnošću, društvene mreže, oglašavanje, kodiranje, pregovaranje ili druge srodne discipline. Možda ćete dobiti uzbudljiv zadatak, jer je Jupiter upravo ušao u ovo područje vaše karte 25. maja, a pred vama je veličanstvena godina da vidite kako raste vaše majstorstvo u komunikaciji.

Prekrasni mlad mjesec 6. juna stiže sa svojom pratnjom – Suncem, Merkurom, Venerom i Jupiterom – pa će, uključujući i mladi mjesec, u vašem sektoru komunikacije biti pet nebeskih tijela. Ovo će učiniti jun mjesecom koji se brzo kreće, sa mnogo sastanaka i potrebom da brzo donosite odluke u hodu. Planete u trećoj kući takođe sugerišu da biste se ovog meseca mogli odlučiti na putovanje i uživanje.

Saturn će snažno pritisnuti mladi mjesec i Sunce, pa ćete se truditi. Neptun je blizu Saturna, pa ćete možda biti u nedoumici da saznate šta tačno vaša kompanija ili klijent očekuje da uradite. Zatražite opis posla u pisanoj formi. Srećom, planete u Blizancima će omogućiti mnogo razgovora. Blizanci su takođe promjenjiv znak, što znači da su stvari fleksibilne, ništa nije urezano u kamen. Ovo je korisno da znate ako potpisujete ugovor ovog mjeseca, što je vrlo vjerovatno. (Treća kuća, tako osvijetljena, takođe je i ugovorna kuća.) Ako niste zadovoljni nekim od uslova ili klauzula, neka vaš advokat predloži prilagođavanja i nemojte se stidjeti govoriti.

Mars će 8. juna ući u vašu drugu kuću zarađenog prihoda i ostati do 20. jula, što sugeriše da ćete potrošiti više novca nego inače tokom narednih nedelja. Moguće je da ste štedjeli za kupovinu automobila ili kompjutera, ili ste potrošili na renoviranje ili preuređenje stana, ili možda planirate iznajmiti ili kupiti novi komad nekretnine.

Ako u posljednje vrijeme niste kupili novu odjeću, možda ćete morati osvježiti svoju garderobu novom upečatljivom odjećom. Ako ste u procesu promjene načina života, i to bi objasnilo zašto vidite odliv na svom bankovnom računu. Imali ste priliku na prošlomjesečnom mladom mjesecu 7. maja da povećate svoje prihode, pa ste možda uspjeli dobiti povišicu ili novi dobro plaćen posao u danima koji su uslijedili nakon tog mladog mjeseca.

Pun mjesec 21. juna mogao bi donijeti značajan trenutak u vašoj karijeri. Uskoro ćete imati pohvale i prilike. Mars će biti u idealnoj poziciji da podrži taj pun mjesec iz vaše finansijske kuće, tako da bi vam posao mogao biti velikodušno plaćen. Ovaj pun mjesec može označiti unapređenje ili novi posao ili, ako ste samozaposleni, dolazak prestižnog klijenta. Imaćete drugu priliku da unaprijedite svoju karijeru sljedećeg mjeseca na pun mjesec 21. jula, pa pogledajte kako stvari idu.

Neptun se trenutno nalazi na nekoliko centimetara od toga da je u Ovnu po prvi put od 1861. do 1875. Neptun će zvanično ući u Ovna sledeće godine 30. marta 2025. godine, nekoliko mjeseci prije nego što ponovo zaroni u Ribe, ali ovog mjeseca Neptun će biti izuzetno blizu vašem znaku.

Neptun vas može učiniti maštovitim i kreativnim, sposobnim da razmišljate izvan okvira, ali kao majstor iluzija, Neptun vas može učiniti žrtvom priželjkivanja. Učinite sve kako treba i dobro ćete se snaći tokom narednih 14 godina Neptuna u Ovnu, sve do marta 2039.

Romantika će biti najbolja u prvoj polovini mjeseca, dvostruko više ako krenete na kratko putovanje u obližnji grad.

Bik

Jupiter, koji daje poklone i sreću, preselio se u Bika u maju 2023. u rijetkoj posjeti jednom u 12 godina. Vjerovatno ste uživali u sretnim pauzama i proširenom pogledu na život, a možda ste i putovali u stranu zemlju koju nikada prije niste posjetili tokom vaše blistave Smaragdne godine. Ako ne, to životno putovanje moglo bi se održati ovog mjeseca ili sljedećeg, u julu.

Bik
Freepik

Jupiter se oprostio od vašeg znaka, 25. maja kada je prešao u Blizance. Sada počinje druga faza glavnog ciklusa koji je započeo prošle godine. Možete imati najbolju, najunosniju finansijsku godinu koju ste imali u protekloj deceniji, a možda ćete imati i najbolju finansijsku godinu u svom životu.

Možda nećete morati dugo čekati da vidite materijalizaciju vaše žetve za sav naporan rad koji ste već uložili prošle godine kako biste otvorili nove mogućnosti. Prvo, pogledajte 2. jun, kada Jupiter i Pluton kombinuju snage kako bi stvorili moćnu finansijsku vibraciju. Možda ćete moći u potpunosti iskoristiti ovo – Pluton je tek stigao u vaš sektor karijere (prvi put u vašem životu), a uz podsticaj od Jupitera, možda ćete započeti novi posao, dobiti unapređenje ili biti u mogućnosti da dovedete prestižnog, velikodušnog novog klijenta.

Potreban vam je mlad mjesec da biste otvorili najbolje finansijske mogućnosti za vas, a to je upravo ono što ćete imati – briljantan mlad mjesec 6. juna za otvaranje velikodušnih ekonomskih prilika ovog mjeseca. Sa mladim mjesecom u Blizancima, vjerovatno ćete vidjeti dvije profitabilne mogućnosti ili pobjede.

U pratnji ovog mladog mjeseca u Blizancima, vašoj drugoj kući prihoda, biće Sunce, Merkur, vaš vladar Venera i srećni Jupiter. Jupiter će se spojiti s Merkurom, planetom koja vlada vašim prihodima, 4. juna, lijepog dana za potpisivanje ugovora ako se nadate da ćete zaraditi od tog poduhvata. Rijetko ste ikada vidjeli mjesec ovako izvanredan za novac.

Da biste dodali gorivo vašem rastućem usponu do višeg statusa u vašoj zajednici (ili industriji) tu je Mars orijentisan na akciju. Mars će se preseliti u Bika 8. juna, da bi ostao do 20. jula, a vas će smjestiti na mjesto vozača. Imaćete kontrolu nad događajima, pa preuzmite uzde i nastavite brzo naprijed. Iskoristite šest sedmica koje će Mars biti s vama u potpunosti. Bićete ubedljivi, energični i hrabri sa određenim prisustvom koje će naterati ljude da vam se dive i žele da se okupe oko vas.

Iako imate neke od najboljih mogućih aspekata, mlad mjesec će imati pritisak od Saturna i jasno je da ćete morati naporno raditi. Sa svim posebnim astrološkim aspektima, morate biti voljni pokazati koliko jako želite vidjeti dobar ishod. Ako odgovorite na Saturnove diktate, ostvarićete veliki napredak i trebali biste početi vidjeti da novac dolazi.

Koncentrišite se na svoje finansijske ciljeve, jer ako to učinite, nastavićete dobro zarađivati ​​sve do juna 2025. To ne znači da ćete nakon juna 2025. iznenada primijetiti nagli pad – sada imate mnogo šansi da podignete svoju karijeru i nastavite da budete dobro plaćeni od poduhvata i poslova koje sklapate s klijentima tokom cijele naredne decenije. Što ste se više trudili da posadite sjeme tokom proteklih 12 mjeseci, veći uspjeh ćete uživati ​​sada i u narednim mjesecima.

Ako ste spremni da potpišete ugovor ovog mjeseca, učinite to 4. juna kada se Merkur poravna sa Jupiterom. Ako se nadate da ćete zaraditi od ovog posla, vaše zvijezde trepere iznad vas, povećavajući vaše izglede za unosan rezultat.

Vaš drugi dobar dan biće 26. jun kada Merkur primi prijateljske vibracije od Saturna, planete stabilnosti, sigurnosti i dugovječnosti. Budite sigurni da vam se dopadaju uslovi, jer ako se potpišete 26. juna, ovo partnerstvo će biti dugotrajno.

Nakon svih finansijskih manevrisanja ovog mjeseca, možda ste spremni za pauzu. Pun mjesec 21. juna u znaku Jarca, pomoći će vam da se spakujete i krenete na put.

Ako ste slobodni i planirate susret sa nekim novim, odaberite petak 28. juna, kada će Venera biti u Raku, a Mars u Biku, seksi vibracija koja će postaviti scenu za savršen prvi susret.

Merkur i Uran će biti u savršenoj sinhronizaciji sljedećeg dana, 29. juna, što će ohrabriti razgovor i vjerovatno ćete željeti ponoviti ovaj susret.

Blizanci

Došlo je vaše vrijeme da budete nagrađeni. Možda niste bili svjesni, ali čekali ste 12 godina da Jupiter prođe kroz sva sazviježđa da bi konačno stigao u Blizance. Jupiter, planeta sreće, već se smjestio u Blizance prošlog mjeseca, 25. maja i trebalo bi da ostane do 9. juna 2025., nešto više od godinu dana.

Blizanci
Freepik

Upravo ste ušli u svoju Smaragdnu godinu sa šansom za međunarodna putovanja, zadivljujući rast u karijeri, poboljšano zdravlje i mogućnosti da upoznate svoju jedinu pravu ljubav, ili ako ste u vezi, zbližite se sa svojim partnerom – sve je u planu. Vi ste, jednostavno, nebeski miljenik.

Da biste bili sigurni da ćete primijetiti da se stvari snažno mijenjaju na bolje, imate fantastičan mlad mjesec u Blizancima 6. juna i on će pokrenuti vašu novu, pozitivnu godinu. U pratnji mladog mjeseca biće Sunce, zajedno sa Jupiterom, planetom darova i sreće, Merkurom, vašim vladarom (čiji je posao da se dobro brine o vama), i Venerom, planetom koja vas čini popularnim i tako privlačnim i magnetičnim. Mladi mjeseci su moćni aspekti u astrologiji, pa gledajte kakve telefonske pozive i sastanke imate u danima NAKON dolaska mladog mjeseca – unutar 10 dana od njegovog pojavljivanja.

Prije nego što stignete do mladog mjeseca 6. juna, imaćete blistav aspekt 2. juna kada će moćni Pluton poslati pozitivne vibracije Jupiteru. Ovo je veoma koristan finansijski aspekt, a pošto se ove dve planete sporo kreću, ovaj aspekt će biti u igri skoro cijelog juna. Ovo je fantastičan aspekt koji se rijetko javlja. Sljedeći put kada će Pluton biti u trigonu sa Jupiterom će biti 24. septembra 2028., četiri i više godine od sada. Ovaj aspekt se javlja samo jednog dana, tako da početak juna zaista blista, a proširiće se na cijelu prvu sedmicu juna.

Budući da se sve ove planete okupljaju u Blizancima u vašoj prvoj kući ličnosti, identiteta i odlučnosti, najbolje ćete učiniti ako svemiru pokažete svoju listu prioriteta. U stvari, možda ćete morati da razmislite o tome šta vam je zaista važno i da promijenite te prioritete kako bi odražavali modernije, evoluirano „ja“.

U narednim sedmicama i mjesecima biće vam ponuđen čitav niz opcija – razmislite o tome da uzmete one s najvećim budućim potencijalom za rast. Ne grabite sve što vam se nađe na putu – budite izbirljivi.

Saturn će vas podsjetiti na mnoge obaveze. Postizanje vaših ciljeva neće biti lako, ali imate Saturn u sektoru reputacije i karijere (deseta kuća) nešto više od godinu dana, tako da je do sada vjerovatno da vas ništa ne uznemirava. Postoji dobra strana u tome što je Saturn na istaknutom položaju. Saturn će se pobrinuti da vaši dobici budu stabilni i dugotrajni. Saturn je prošle godine ušao u vaš sektor karijere u desetoj kući, tako da možda tamo osjećate najveći pritisak, a izaći će u februaru 2026.

U međuvremenu, planeta akcije Mars još uvijek obilazi vaš sektor iza kulisa (dvanaesta kuća), što ukazuje da ste možda u načinu planiranja i razmišljate o svojoj sljedećoj akciji i odlučujete kada ćete krenuti. Bilo bi najbolje da sačekate da preduzmete veliku akciju dok Mars ne uđe u Blizance, privilegovani period koji će vam dati fantastičnu prednost. Mars će biti u Blizancima od 20. jula do 4. septembra.

Ipak, postoji problem. Vaša vladajuća planeta Merkur će biti retrogradna i u pospanom režimu između 4. avgusta i 28. avgusta. Ovo vam odgovara da svoje najvažnije odluke donesete u junu i julu, a ako je moguće, djelujete između 20. i 28. jula – ne želite se previše približiti početku retrogradnog Merkura. Sada smo u junu, tako da imate dovoljno vremena da se pripremite.

Novac će vam biti na umu u vrijeme punog mjeseca 21. juna. Čini se da plaćate račune koje dugujete. Alternativno je moguće da ćete napraviti veliki izdatak. Mars će podržavati pun mjesec 21. juna. U isto vreme, srećni Jupiter i moćni Pluton će i dalje biti najbolji prijatelji, tako da možda ulažete u sopstveni posao , dom ili neke vrijedne predmete.

Jarac, znak punog mjeseca, vlada strukturom i arhitekturom, tako da ste možda spremnirenovirati svoj stan ili kuću. Sljedećeg meseca ćete imati DRUGI pun mjesec u Jarcu, što je neobično, ali se dešava povremeno. Ovo će vam staviti veliku pažnju na upravljanje novcem u naredna dva mjeseca, tako da ako imate veliki san koji sada želite da ostvarite, vaš tajming je apsolutno savršen.

Rak

Planete će se nagomilati u najprivatnijem dijelu vaše karte, dvanaestoj kući, tako da možda planirate povjerljive razgovore nakon mladog mjeseca u Blizancima 6. juna. Merkur će se spojiti s Jupiterom ranije, 4. juna, pa će razgovori će biti veoma produktivni u prvoj sedmici juna sa dosta fleksibilnosti među učesnicima.

Rak
Freepik

Saturn će biti u teškom iglu prema Suncu i mladom mjesecu, kao i Veneri, pa se čini da ćete uložiti više truda u narednim sedmicama da biste pokrenuli svoj plan. Iako proces neće biti lak, čini se da je isplativost znatna i vrijedna svih napora koje ćete uložiti. Putovati ovog mjeseca će možda biti teško, posebno ako idete u stranu zemlju.

4. jun bi bio idealno vrijeme da potpišete bilo kakav ugovor ili da date neizbrisivo obećanje nekome do koga vam je stalo.

Dvanaesta kuća, u kojoj će se sva akcija odvijati za vas ovog mjeseca, a po mnogo čemu i narednih 12 mjeseci, takođe je mesto liječenja. Ako ste razmišljali o odlasku kod terapeuta u vezi s određenim problemom, ovo bi bio dobar trenutak.

Istovremeno, vaša intuicija će biti veoma jaka. Obratite pažnju na svoje predosjećaje, kao i na sve živopisne snove koje možda imate, u prve tri sedmice juna jer možete dobiti dodatni trag za otključavanje problema.

S druge strane, vaša karijera će vjerovatno ostvariti impresivan napredak. Kako mjesec počinje, Mars još uvijek osvjetljava vašu desetu kuću prestižnog liderstva, počasti i nagrada do 8. juna, pa se posvetite tome prve sedmice juna da biste unaprijedili svoju karijeru. Imaćete naklonost Marsa da vam pomogne.

Nakon toga, dok Mars obilazi Bika od 8. juna do 20. jula, neko vreme nećete morati da se toliko trudite i počećete da vidite rezultate prethodnih ulaganja. Prijatelji, kolege, klijenti, pa čak i poznanici će biti impresionirani vašim maštovitim idejama, zajedno sa vašom vrhunskom radnom etikom.

Imaćete vremena za svog partnera u vrijeme punog mjeseca 21. juna kada ćete možda imati zajednički događaj ili možete sami prirediti zabavu i pozvati mnogo prijatelja. Alternativno, ako ste raspoloženi za razmišljanje o planiranju, možete odabrati novi cilj na kojem ćete raditi kao par. Ovog mjeseca ćete se družiti češće nego inače, pa planirajte druženje 21. juna (ili tokom vikenda koji slijedi).

Ako ste slobodni, bićete magnetični 28. juna kada Venera u Raku kontaktira Mars u Biku. Ko bi vam  mogao odoljeti?

U stvari, pokušajte da više cirkulišete tokom perioda kada će Venera biti u Raku (događaj koji se dešava jednom godišnje), koji traje od 17. juna do 11. jula. Izaberite novu odjeću i vodite računa o svom izgledu. Vrijeme je da se zabavite i osvježite svoj izgled, a zatim izađite.

Lav

Prolazili ste kroz uzbudljiv period u svojoj karijeri, pa ćete možda biti željni da vidite rezultate svojih napora – i hoćete. 2. jun će donijeti rijetku i važnu interakciju između Jupitera, koji daje poklone i sreću, i financijskog teškaša Plutona – ovo bi se moglo ispostaviti kao prilično unosan dan. Ovo je nedjelja, a ovo su planete koje se vrlo sporo kreću, pa gledajte dane koji brzo slijede. I 3. i 4. jun će biti sretni.

Lav
Freepik

Kada Mars uđe u Bika od 8. juna do 20. jula, ponovo ćete biti u očima javnosti, a vaša karijera će blistati. Lakše nego ikad ćete uspostaviti kontakt sa važnim osobama, pa ako imate ideju za novi projekat ili posao, učinite to tokom perioda kada će Mars biti u Biku.

Nakon mladog mjeseca 6. juna, prijatelji će igrati veoma veliku ulogu u vašem životu. Ovaj mlad mjesec će stići sa svojim partnerom Suncem (vaš vladar), zajedno sa Venerom (popularnost), Merkurom, koji vlada vašim novčanim sektorom, i najbolje od svega Jupiterom (davatelj poklona i sreće) – svi zajedno u brbljivim, prozračnim Blizancima. Razmislite o pridruživanju nekom klubu ili dobrotvornoj organizaciji – srešćete mnogo istomišljenika, a među njima biste mogli steći jednog ili dva nova prijatelja za koje ćete smatrati da su prijatni, topli i velikodušni. Oni će vam biti od pomoći u vašim naporima da napredujete.

Sa Jupiterom u ovoj oblasti (vaša jedanaesta kuća, u koju je Jupiter ušao 25. maja), neki od ljudi koje ćete sresti biće uspješni, samostalni pojedinci koji će željeti da podijele svoje snove sa vama. Ako znate šta želite da radite, ali ne možete sasvim da shvatite kako da započnete, vaši prijatelji će imati ideje za vas – praćenje njihovog savjeta moglo bi da dovede do uspjeha.

Nemojte zanemariti moć seminara, konferencija, konvencija i kurseva kako biste unaprijedili svoje vještine i upoznali ljude u svojoj industriji koji su na brzom putu ka uspjehu. Ako želite da naučite o novim zakonima, novim tehnologijama, metodama i resursima u vašoj industriji, ili želite da nadogradite svoje menadžerske i liderske veštine, prijavite se za kurs. Vaša jedanaesta kuća, koja je tako osvijetljena za vas, upravlja grupama.

Čini se da je novac u posljednje vrijeme ograničen jer imate Saturn u Ribama, vašij osmoj kući novca drugih ljudi. To sugeriše da bi zajmodavci željeli da dokažete svoju kreditnu sposobnost i da im takođe treba puno papirologije. Možda ćete smatrati da su uslovi za bilo koji zajam, isplatu osiguranja, novu hipoteku ili druge finansijske poslove komplikovani i možda zbunjujući.

Biće važno postaviti pitanja kako biste riješili sve odredbe koje ne razumijete prije formalnog sklapanja sporazuma. To zvuči očigledno, ali sa Saturnom koji ove godine kruži pored Neptuna, ne možete biti previše oprezni s finansijskim poduhvatima.

Evo dobrih vijesti: Saturn će biti retrogradan, a to će oslabiti Saturnovu dobro poznatu tešku stranu, što se u vašem slučaju odnosi na finansije. Saturn će retrogradno krenuti od 29. juna do 15. novembra.

Čini se da imate veliki projekat koji treba da završite u roku od pet dana od punog meseca 21. juna u Jarcu. Opet, Neptun će poslati zbunjujuću energiju ovom punom mjesecu, sugerišući da će iznos novca koji ćete dobiti – bilo kao naknada, zajam ili provizija – biti nejasan. Uprkos tome, vaš projekat će impresionirati ljude na vrhu jer će Mars, koji je još uvijek na vrhu vaše karte (vaša deseta kuća prestižnog profesionalnog napretka), stvoriti direktnu vezu sa ovim punim mjesecom. Ako vam je neko rekao da nikada nećete stići do vrha, sada će mu biti žao. Postali ste mašina za uspjeh, krenuli ste pravo na vrh.

Djevica

Kao Djevica, vi ste suzdržana, skromna duša i niste skloni da sami sebi trubite o svojim dostignućima. Ipak, radite napornije i pametnije od većine, radite više u danu nego što većina ljudi uradi u sedmici. Ponekad se možete zapitati da li je neko primijetio izvrsnost vašeg rada (ili je jednostavno uzeo zdravo za gotovo). Ne morate više da se pitate – uskoro ćete ući u svoju najuzbudljiviju godinu za karijeru u poslednjih deset godina. Zapravo, ovo bi mogla biti najbolja profesionalna godina u vašem životu.

Djevica
Freepik

Počećete da vidite odsjaje uspjeha u karijeri kada stignete do mladog mjeseca u Blizancima 6. juna. Jupiter, planeta sreće, nedavno se preselio u vašu desetu kuću časti, nagrada i dostignuća 25. maja i tu će ostati nešto više od godinu dana, do 9. juna 2025. Sve to vrijeme Jupiter će se pobrinuti da drugi vide i cijene vaš rad. On će takođe donijeti mnoštvo prilika koje će vam pomoći da vidite nagradu u smislu boljeg posla s više uticaja i moći.

Mladi mjesec 6. juna obasjava vaš prestižni sektor karijere (deseta kuća), a za to vrijeme, sretni Jupiter će biti u konjunkciji s Merkurom, vašom planetom, čiji je posao da se dobro brine o vama. Ovo čini ovaj mladi mjesec savršenim za vas, a ovaj period bi mogao doći prepun prilika za karijeru. Sa mladim mjesecom i Suncem, tu će biti i Jupiter, Merkur i Venera, a svih pet nebeskih tijela biće u pričljivim, brzim Blizancima.

Ako je profesionalni napredak bio prespor za vaš ukus dok su planete u maju bile u zemljanom Biku, svidjeće vam se ova promjena – sve će se primjetno ubrzati.

Blizanci su dvostruki znak, tako da ovo sugeriše da biste mogli dobiti dvije ozbiljne ponude za naprednu poziciju, ili ako ste samozaposleni, dva nova unosna klijenta. Pluton, koji se nalazi u vašoj šestoj kući zadataka, poslaće direktnu podršku Jupiteru i Merkuru, sugerišući da će vaš projekat biti dobro prihvaćen od strane VIP osoba – ovaj projekat može se pokazati kao dragulj u vašoj kruni koji vas vodi ka većim i boljim stvarima. Donosioci odluka će primijetiti posao koji sada obavljate.

U posljednje vrijeme trošite više novca nego inače, ali to bi trebalo početi da jenjava kada Mars uđe u Bika 8. juna. U tom trenutku, možda se spremate za putovanje na uzbudljivu destinaciju. Bez sumnje ćete uživati ​​u novom okruženju, čak i ako jednostavno putujete zbog posla.

Pun mjesec 21. juna biće u znaku Jarca i osvijetliće vašu petu kuću ljubavi, romantike, opuštanja, sporta i zabave. Možete krenuti na drugo putovanje, ali ovaj put idite sa suprugom ili partnerom na romantično putovanje.

Mars je u vašoj kući za putovanja, zračeći svjetlucavim vibracijama kako prema Suncu tako i prema punom mjesecu, tako da će brzo putovanje biti savršena ideja. S obzirom da će vaša karijera dobiti zamah, iskoristite svaku šansu da pobjegnete iz grada u slobodno vrijeme u junu i posvetite se zabavi. Kako godina bude odmicala, putovanja iz zadovoljstva neće biti toliko moguća kao sada.

Takođe u ovom trenutku, možete dobiti neki kreativan projekat. Bićete uzbuđeni i srećni da radite na nečemu ovako maštovitom i da slobodno primjenite sopstveni pečat individualnosti i stila.

Vaga

Sa pet nebeskih tijela u Blizancima, vašoj devetoj kući dalekih putovanja, bilo bi teško ostati kod kuće. Možda putujete zbog posla, iz zadovoljstva, radi istraživanja ili školovanja. Alternativno, možete otputovati na seminar ili prisustvovati konvenciji. Bez obzira koji je razlog vašeg putovanja, ovog mjeseca ćete potpuno uživati. Srećni Jupiter preselio se u Blizance prošlog meseca, 25. maja, prvi put u 12 godina.

Vaga
Freepik

Ovo će biti dug, fascinantan i ugodan trend. Jupiter će ostati u Blizancima nešto više od godinu dana, tako da će vam ovo putovanje ili iskustvo učenja samo otvoriti apetit za još.

Ovog mjeseca ćete takođe morati uputiti mnoštvo telefonskih poziva i mejlova jer će oni pristizati velikom brzinom. Saturn će 6. juna biti u teškom uglu prema mladom mjesecu, pa ćete se u početku možda osjećati malo preopterećeno, ali ako svoje zadatke jednostavno podijelite na male zalogaje, sve ćete savladati.

Ako ne možete putovati, možda ćete raditi sa ljudima iz drugih nacija u svojoj zemlji – lično ili telefonom – ali će uticaj drugih kultura biti primjetan.

Pluton u Vodoliji, vašoj petoj kući kreativnosti, pomoći će vam na magične načine da dođete do svježih ideja. Projekti koji uključuju medije počeće blistati.

Bilo bi nemoguće precijeniti važnost posedovanja srećnog Jupitera u vazdušnom znaku (Blizancima). Ovo je prvi put u četiri godine da možete računati na tako snažnu podršku srećnog Jupitera. Uživaćete u poboljšanom zdravlju i privlačiti uticajne, uspješne ljude koji će vam htjeti pomoći da postignete svoje ciljeve.

Imaćete priliku da putujete češće, ne samo sada, već tokom narednih 12 meseci, uključujući i daleka mjesta za koja nikada niste mislili da ćete posjetiti. Prilike za karijeru će se pojaviti u julu. Možda je najuzbudljivije, ako ste slobodni, imate velike šanse da pronađete svoju pravu ljubav, a ako ste u vezi, provodite više vremena zajedno i uživajte. Uskoro ćete otkriti da je rijetka Jupiterova pomoć nevjerovatno srećan razvoj događaja.

Dok je Mars u Biku od 8. juna do 20. jula, vidjećete povećanje potrošnje. Možda idete na skup odmor, plaćate poreze ili školarinu. Vaši troškovi mogu porasti jer morate obaviti veliku kupovinu, kao što je novi automobil, kuhinjski aparat, kompjuter ili nova odjeća za nadolazeću sezonu.

Merkur nije retrogradan (to će se desiti tek od 4. do 28. avgusta), ali ćete već krajem jula osjetiti usporavanje i efekat ove planete. Nikada nije mudro kupiti nešto što je skupo ili elektroniku tokom retrogradnog Merkura. Ipak, ovo je jun, tako da imate dovoljno vremena da upravljate svojim kupovinama. Jun će biti fantastično vrijeme za kupovinu.

Do punog mjeseca 21. juna u Jarcu, vaša pažnja će se okrenuti vašem porodičnom životu, a u isto vrijeme nešto će se kretati u vašoj karijeri. Ovog mjeseca će promjene u kući imati prednost, pa ako se morate preseliti, renovirati, nabaviti novi komad namještaja, ofarbati sobu ili potpuno preurediti, možda ćete sada donijeti konačnu odluku ili ćete vidjeti završetak projekta. Ako je vaša kuća u redu takva kakva jeste, možda ćete se umjesto toga fokusirati na nešto što se dešava u vašoj porodici, najvjerovatnije majku.

U isto vrijeme, stvari će ići dobro u vašoj karijeri. Pluton će veći dio mjeseca biti u saradnji sa Jupiterom, što sugeriše da ćete biti dobro plaćeni za posao kojim se sada bavite.

Mars će poslati prijateljski snop direktno vašoj vladarki Veneri, a takođe i Merkuru, koji će oboje biti u Raku, vašoj prestižnoj desetoj kući napredovanja u karijeri. Ovo je dobar znak da će vam VIP osobe aplaudirati i pohvaliti posao koji radite.

Saturn će biti u teškom odnosu prema Suncu i ovom punom mjesecu, tako da će to biti naporno vrijeme sa previše posla i premalo vremena da se sve završi. Ovo nije ništa novo za vas – navikli ste na ovo i vjerovatno ste razvili dobar način da se nosite s tim.

Najbolje vrijeme za zabavu i romantiku biće do 17. juna. Ovaj period Venere u Blizancima (od 23. maja do 17. juna) je odlično vrijeme za druženje i upoznavanje nove ljubavi. I parovi će se sada osjećati bliže. Sada je dobro vrijeme za novu frizuru, promjenu stila i slično.

Pun mjesec 21. juna u Jarcu će osvijetliti vašu četvrtu kuću doma i porodice. Čak i ako niste mislili da ćete planirati selidbu, sa jakim fokusom na ovu oblast vašeg života, mogli biste slučajno naići na idealan stan ili kuću. Sada je povoljan period i za uređenje doma, renoviranje i kupovinu namještaja.

Ako se u vašem domu ništa ne dešava, vaši roditelji mogu imati novosti, a možda će čak poželjeti i malu pomoć od vas ovog mjeseca ili u julu (jer ćemo u julu imati još jedan pun mjesec u Jarcu).

Škorpija

Poznato je da je Škorpija pronicljiva u upravljanju novcem. Ako mrmljate sebi u bradu, „da, ne baš“, to znači da taj talenat leži uspavan u vama. Sve što treba da uradite je da ga razvijete. Ovog mjeseca bi moglo biti korisno učiti kako upravljati novcem ili pronaći finansijskog savjetnika sa dobrim iskustvom.

Škorpija
Freepik

Početkom juna izgleda da ste gotovo opsjednuti brigom o novčanim stvarima. Možda plaćate poreze ili, obrnuto, pažljivo ulažete svoj novac uz pomoć savjetnika. Ovaj posao mogao uključivati ​​planiranje imovine, uključujući oporuku. Mladi mjesec 6. juna u Blizancima je odlično vrijeme za procjenu i rješavanje ovih pitanja.

Mladom mesecu 6. juna pridružiće se Sunce, Venera, Merkur i najbolje od svega, srećni Jupiter – sve u vašoj osmoj kući tuđeg novca. Možda podnosite zahtjev za kredit ili hipoteku, ili možete osvojiti nagradnu igru ​​. Mogla bi vam se dati i velika provizija, bonus. Možda ćete biti zadovoljni isplatom osiguranja ili vrijednim poklonom u gotovini, nakitu ili nekom umjetničkom djelu. Možda imate na oku vrlo veliku sumu novca kako biste mogli pokrenuti vlastiti posao ili obaviti veliku obnovu kuće.

Pročitaj

Kao što vidite, novac može nestati, ali novac će doći. Jupiterova rijetka i prijateljska interakcija sa Plutonom 2. juna siguran je signal da vaše finansije napreduju. Kada stignu dobre finansijske vijesti, to bi moglo izgledati vrlo uzbudljivo i slučajno, ali u stvari, to je zato što se vaš prošli rad isplatio. Međutim, u trenutku kada se to dogodi, sve to može izgledati kao čudo.

Jupiter je nedavno ušao u vašu finansijsku osmu kuću (područje koje je toliko osvijetljeno za vas), sugerišući da ulazite u jednu od najboljih finansijskih godina u vašem životu. Sve je počelo prošlog mjeseca 25. maja i produžiće se do 9. juna 2025. Ako ste samozaposleni, sada možete dovesti prestižne unosne klijente.

Ne samo da će vam novac doći kroz vaš rad, već i kroz specijalizovane vladine programe, korporativne grantove, porodične poklone, nasljedstvo ili isplate osiguranja. Ako malo istražite, moglo bi se isplatiti, jer imate neke aspekte koji ukazuju na tu vrstu sreće.

Osma kuća, kao kuća transformacije, takođe upravlja hirurgijom i stomatološkim radom. Sa Jupiterom, velikim iscjeliteljem, u vašoj osmoj kući, možda ćete poželjeti da uradite bilo koju proceduru prije Jupiterovog izlaska sljedeće godine 9. juna 2025. Što prije riješite situaciju, to bolje.

Okrenimo se sada vašem poslovnom životu, koji je bio zahtjevan u aprilu i maju. Vaš posao će se malo smanjiti nakon što vaš vladar Mars napusti Ovna 8. juna. Nakon toga ćete imati više vremena za ljubav i drage ljude. Možda to mogu biti i poslovna partnerstva. Između 8. juna i 20. jula naći ćete kvalifikovane osobe ako ih tražite.

Nakon što ste se toliko fokusirali na novčana pitanja, bićete spremni da uživate u prirodi na punom mjesecu 21. juna. Trebaće vam promjena bilo da putujete blizu ili daleko. Pun mjesec je u zemljanom Jarcu, pa idite u prekrasno planinsko područje sa pogledom na prirodu i mnoštvo poljskog cvijeća.

Prije nego što krenete na put, možda ćete morati potpisati ugovor, ali vaš najbolji dan će biti 26. jun kada će Merkur (sporazumi) i Saturn (dugovječnost) biti sinhronizovani.

Strijelac

Poznato je da je Strijelac “znak neženja” jer ste pažljivi i spori u preuzimanju obaveza. Ovo je naravno generalizacija, ali kao Strijelac, želite da svoj život učinite velikim i širokim koliko možete sanjati, a putovanja su uvijek važan element. Ako vaš željeni partner radije ostane kod kuće, to bi moglo biti komplikovano. Ipak, može li biti istina da ste ovog mjeseca spremni da obećate svoje srce nekome koga volite? A evo i zašto.

Strijelac
Freepik

6. juna imaćete pet nebeskih tijela u Blizancima, vašem ugovornom bračnom sektoru (sedma kuća) – mlad mjesec (prilika), Sunce (vaša odlučnost i volja), Venera (sreća), Merkur (sporazumi) i vaš vladar Jupiter (planeta sreće), čiji je posao da brine o vama.

Jupiter nije bio u ovoj oblasti vaše karte već 12 godina, a upravo je ušao u Blizance 25. maja. Jupiter, davalac poklona i sreće, ostaće u vašoj kući braka, partnerstva i ozbiljne saradnje punih godinu dana, do 9. juna 2025. Prvih osam dana juna, Mars će biti u Ovnu, vašem sektoru prave ljubavi, i on će emitovati podršku u ljubavnu i bračnu oblast na vašoj karti. Ako se niste zaručili u maju, mogli biste se zaručiti ili vjenčati u junu, što je odlično vrijeme za to.

Ideja o braku je možda zvučala nemoguće prije godinu ili dvije, ali prošli ste kroz dva važna pomračenja (19. aprila 2023. i 8. aprila 2024.) koja su oba bila u Ovnu, vašem sektoru prave ljubavi, i sljedeće godine ćete imati još jedno pomračenje u istom znaku i kući (29.03.2025.). Tako da ono što vam se možda činilo nevjerovatnim može izgledati logično i izvodljivo sada. Sazreli ste i spremni ste za brak.

Rijetko da ste ikada imali bolje vrijeme da obećate svoje srce onome koga volite nego sada. Ako niste zainteresovani za brak, možda se možete fokusirati na poslovna partnerstva. 2. juna vaš vladar Jupiter će napraviti briljantni, zvezdani aspekt sa Plutonom, tako da bi ovo bilo fantastično vrijeme da odlučite da potpišete ugovor, ili možete sačekati mladog mjeseca 6. juna.

Kada se Mars preseli u Bika od 8. juna do 20. jula, otkrićete da će vaši radni projekti početi da se umnožavaju, a ovi zadaci će pristizati velikom brzinom. Ako ste samozaposleni, mogli biste zaraditi solidan novac od poslovanja.

Novac će vam biti glavna tema tokom punog mjeseca u Jarcu 21. juna i četiri dana koja slijede. Možda ćete čuti da ste primili povišicu i sada možete pregovarati o svojoj plati i paketu beneficija.

Alternativno, pun mjesec 21. juna može donijeti neočekivani trošak. Neptun će biti pod teškim uglom prema ovom punom mjesecu, tako da ćete možda imati poteškoća s vodom, kao što je poplava u vašem kupatilu,  možda ćete primijetiti curenje u kuhinji. (Neptun vlada morem i svim vrstama stvari vezanih za vodu.)

S druge strane, ako formalizujete sporazum u blizini punog mjeseca 21. juna, nešto bi moglo ostati nejasno. Bilo bi važno da provjerite prije potpisivanja i izvršite sve izmjene koje smatrate potrebnim.

Jarac

Vaša šesta kuća radnih zadataka, u Blizancima, trenutno drži skoro polovinu nebeskih tijela našeg Sunčevog sistema. Mladi mjesec će ući u Blizance 6. juna i pridružiti se Suncu, Veneri, Merkuru i srećnom Jupiteru i to će pokrenuti vijesti. Svi koje poznajete možda putuju, ali vi ćete se odlučiti za odmor kasnije, možda u septembru (dobro vrijeme). Za sada će posao biti žustar, a zahvaljujući vezi između Plutona i Jupitera, vjerovatno ćete osjetiti da možete zaraditi mnogo novca.

Jarac
Freepik

Zadaci koje ćete raditi ovog mjeseca biće detaljni i zahtijevaće veliku koncentraciju. Saturn će izazvati mladi mjesec, pa ćete morati biti budni i fokusirani. Budući da je Saturn u vašoj trećoj kući, projekat će se oslanjati na vaše komunikacijske vještine – pisanje, javno govorenje, uređivanje, istraživanje, prevođenje, kodiranje, provjeravanje činjenica ili druge srodne discipline. Mladi mjesec 6. juna je u Blizancima tako da možete imati dva velika zadatka ili dva unosna klijenta sa kojima ćete komunicirati ovog mjeseca.

Neptun, sklon zabludama, putuje sa Saturnom, tako da ćete morati da budete sigurni da ništa nije ostalo nejasno u vezi sa ovim projektom. U međuvremenu, Venera će se spojiti sa Suncem i mladim mjesecom, što sugeriše da ovaj zadatak ima moć da podigne vaš profil, uz mogućnost promocije. Ili biste mogli dobiti ponudu od konkurenta kasnije ove godine na pomračenju Sunca mladog mjeseca 2. oktobra.

Ovaj isti mlad mjesec 6. juna može vam pomoći da uživate u boljem zdravlju. Ovo je savršeno vrijeme da unajmite trenera ili se bavite novim sportom. Takođe, obavite godišnje preglede i krvne pretrage. Jedan sat kod doktora može promijeniti sve i osigurati vam duži i sretniji život.

Na pun mjesec u znaku Jarca 21. juna, nešto od velikog značaja će dostići kulminaciju i dovesti do kraja. Možete odlučiti o tome kako se osjećate prema svom romantičnom ili poslovnom partneru. Možda ćete se čak i zaručiti ili vjenčati u ovom trenutku.

Vaša sedma kuća vlada i romantičnom ljubavlju i pojedincima koji su važni poslovni partneri, stručnjaci ili saradnici. U junu imate tranzitnu Veneru (ljubav i dobra osećanja) i Merkur (vijesti i razgovori) koji provode vrijeme u Raku. Venerino prisustvo sugeriše da će vaša interakcija sa supružnikom, stalnim partnerom ili poslovnim saradnikom biti glatka.

Sledećeg meseca, 21. jula, imaćete drugi pun mjesec u Jarcu, što je neobično, ali se povremeno dešava. Zvuči kao da ćete do kraja jula vi i vaši partneri u svim oblastima života biti na čvršćem terenu i na istoj strani, a kako idete naprijed, to su uvijek dobre vijesti.

Vodolija

Ovo će biti uzbudljiv mjesec, jer će mlad mjesec 6. juna otvoriti vrata bogatom emotivnom životu u narednim sedmicama i mjesecima. Mladi mjesec će se pojaviti u vašoj petoj kući prave ljubavi, zabave i romantike. Peta kuća takođe podstiče vašu maštu i umjetnički izraz.

Vodolija
Freepik

Dok jednom godišnje uvijek dobijete mlad mjesec u ovom romantičnom, ljubavnom području vaše karte, ova godina je posebna zbog prisustva Jupitera, velike planete sreće, u vašem sektoru prave ljubavi, zajedno sa Venerom (ljubav) i Merkurom (vijesti). Činjenica da je Merkur prirodni vladar vaše solarne pete kuće prave ljubavi i da je u konjunkciji sa Jupiterom je glazura na torti.

Jupiter je prošlog mjeseca ušao u vašu nježnu kuću romantike 25. maja i tu će ostati do sljedeće godine, 9. juna 2025. Jupiteru je potrebno 12 godina da kruži oko Sunca i obiđe svih 12 znakova zodijaka, tako da je prošlo desetak godina od kada ste imali Jupiterovu magičnu, očaravajuću sreću u pitanjima ljubavi.

Ako ste slobodni, ovo je fantastična vijest, jer konačno imate odlične šanse da upoznate svoju pravu ljubav. Veća je vjerovatnoća da će se samci sresti u okruženju zabave, bilo da prisustvujete večeri kod prijatelja ili večeri koju priređujete u svom domu. Ako ste u braku, možete računati na to da ćete dobiti više pažnje od partnera, a vi ćete uživati ​​u rastu i novoj bliskosti u vašoj vezi.

Imate još jedan razlog da budete uzbuđeni zbog Jupitera u Blizancima — to je vazdušni znak, koji se dobro uklapa sa Vodolijom, jer ste i vi vazdušni znak. Prednosti Jupiterovog “trigona” (velike harmonije) sa vašim Suncem ne mogu se precijeniti. Imate velike šanse da ove godine otputujete u daleki grad, a najvjerovatnije je da će to biti grad u inostranstvu, na fascinantno mjesto koje ste oduvijek željeli vidjeti, ali nikada niste bili sigurni da ćete zaista otići.

Sreća je što Jupiter sada dolazi da vam pomogne, NAKON što vas je Saturn testirao dok je bio u Vodoliji od marta 2020. do marta 2023. To su možda bile teške godine. Završili ste sa Saturnom u Vodoliji i nećete morati ponovo da se vraćate na Saturnov kamp za obuku sve do 2050. godine.

Naredne posjete Saturnu će biti lakše, jer ste, teoretski, već savladali mnoge životne lekcije ovog kosmičkog učitelja i imaćete manje da naučite kada se on vrati. Danas ste vitkiji, jači, zreliji, samopouzdaniji i spremniji za istinsku ljubavnu vezu.

Počevši od 8. juna, kada će Mars ući u Bika, dobićete drugu priliku da vratite pažnju na stvari vezane za vaš dom ili drugu imovinu koju možda posedujete ili iznajmljujete. Alternativno, ovu energiju možete usmjeriti da pomognete nekom od svojih rođaka, poput vaše majke, oca ili nekog drugog bliskog srodnika poput vaše sestre.

Dugo ste fokusirani na ovu oblast svog života i možda se osjećate ponosni na poboljšanja i postignuća koja ste napravili da uljepšate svoj dom ili na pomoć koju ste s ljubavlju pružili svojoj porodici. Ako imate još nešto da uradite u vezi sa domom ili porodicom, možete biti veoma produktivni dok Mars ostaje u Biku, od 8. juna do 20. jula.

Do punog mjeseca 21. juna poželjećete privatnost i odmor. Pun mjesec će se pojaviti u vašoj dvanaestoj kući, pa ako želite da se sakrijete od užurbanog svijeta, samo naprijed, jer to zvuči kao vrlo dobra ideja, zaista.

Ribe

Kako ulazite u jun, čini se da donosite neke vrlo mudre, dugoročne odluke u vezi sa svojim domom, imovinom ili članom porodice. Dom i porodica biće centar vaših razmišljanja, ne samo sada, već i tokom naredne godine.

Ribe, horoskop
Freepik

Prošlog mjeseca, 25. maja, Jupiter, koji daje poklone i sreću, ušao je u Blizance na samom temelju vaše karte. Ovaj dio vašeg grafikona, četvrta kuća, vlada vašim domom, nekretninama i članovima porodice, kao što su vaša majka, otac (ili neko koga smatrate roditeljem), ili drugi članovi uže porodice. Jupiter će ostati u ovoj oblasti vaše karte nešto više od godinu dana, do 9. juna 2025., osiguravajući da ovaj dio vaše karte postane najsretnije područje vašeg života i da ujedno pokaže najveći rast i napredak.

Da biste otključali veličanstvenu planetarnu moć Jupitera u Blizancima, potreban vam je mlad mjesec u Blizancima, a to je upravo ono što ćete imati ovog mjeseca 6. juna. Mladi mjesec će se pojaviti sa svojim partnerom Suncem, a u pratnji će biti planeta ljepote Venera, Merkur i blagotvorni Jupiter.

Ako ste mladi, možda iznajmljujete svoj prvi stan. Ako ste malo stariji i štedjeli ste za kuću, vjerovatno ćete sada naići na onu koju ćete htjeti kupiti. Svaki novi prostor u koji pogledate kada je Jupiter u vašoj četvrtoj kući doma bio bi velik i sunčan sa velikim ormarima i zadivljujućim pogledom. Od sada do juna 2025. najbolje je vrijeme da poboljšate svoje životno iskustvo u posljednjih 12 godina.

Znak Blizanaca je na ivici vaše četvrte kuće doma, a Blizanci su dvostruki znak—sada možete iznajmiti ili kupiti prekrasnu kuću za odmor. Kao što vidite, možete imati dva doma u kojima ćete uživati ​​jer sa Blizancima sve dolazi udvoje.

Ako volite dom koji sada imate, možete ga osvježiti – renovirati ili preurediti ili nabaviti jedan ili dva komada lijepog namještaja. Umjesto toga, možete odlučiti da iskoristite ovu energiju da pomognete članu porodice.

Saturn, planeta učitelj, koji nas podučava životnim lekcijama i pomaže nam da se krećemo kroz mnoge prekretnice zrelosti, u Ribama je nešto više od godinu dana i ostaće do februara 2026. Vaš vladar, Neptun, je planeta bezuslovne ljubavi i saosećanja. Ove godine možete biti pozvani da žrtvujete nešto što želite za sebe kako bi voljena osoba mogla imati koristi. Možda ste zabrinuti za dobrobit te osobe, a sa Saturnom u Ribama znate da ste jedini u porodici u poziciji da toj osobi pružite pomoć. Nije u prirodi Saturna da vas prisiljava da radite bilo šta što ne želite – vi biste to učinili voljno i iz dobrote svog srca.

Ako, umjesto toga, preduzimate veliki korak u kupovini svoje prve kuće ili renoviranju, osjetićete težinu svoje odluke zbog Saturna u vašem znaku i blizu Neptuna, vašeg vladara. U isto vrijeme budite utješeni znajući da se pripremate za svoju buduću sigurnost. Pomaganje nekome koga volite u nevolji daje ogromno lično zadovoljstvo.

Pluton, planeta transformacije, 6. juna će biti u aspektu sa Jupiterom, a ovo ukazuje na to da, iako možete platiti više nego što ste namjeravali za svoj prostor, vaša poboljšanja će uspjeti da vas transformišu na pozitivne načine koje ne možete sasvim predvidjeti. Sve je to dio vašeg ličnog rasta.

Imajte na umu da vam Jupiter pruža ne samo priliku već i sredstva da iskoristite tu priliku. Nevjerovatne stvari se dešavaju kada je Jupiter prisutan.

Možda ćete biti pozvani na divnu zabavu na pun mjesec 21. juna ili tokom narednog vikenda – idite! Možda ćete steći novog prijatelja i biće vam drago što ste se potrudili da prisustvujete.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum