Trenutno čitaš
Mirisi koji podsjećaju na najljepše ljetne trenutke

Mirisi koji podsjećaju na najljepše ljetne trenutke

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Ljeto je pravo vrijeme za unošenje novine u svoju mirisnu rutinu i stavljanje teških zimskih parfema na gornju policu. U želji da ti uljepša ljetne dane i pomogne pronaći pravi miris, koji će obilježiti sve tvoje dragocjene ljetne trenutke, kompanija Avon je pripremila raznovrsnu paletu najpopularnijih ljetnih mirisa.

Foto: AVON

Ako želiš da te miris podsjeća na bezbrižne i radosne dane ljeta, tu je Célèbre EDT koja predstavlja sočnu kombinaciju dinje, crvenog bobičastog voća i nježnog jasmina. Kombinacija ovih mirisa je sinonim za ljeto i biće tvoj vjerni pratitelj u svim ljetnim avanturama!

Nesvakidašnji trag, koji ostavljaš za sobom, ostaće u sjećanju onih koji se nađu u tvojoj blizini, ukoliko se odlučiš za Perceive parfem koji ima umirujući miris, kombinuje svježe i senzualne note frezije, kruške i mošusa i podsjeća te na čarobne momente, koji se dešavaju samo ljeti. Upotpuni nježne i magične ljetne uspomene s pravim mirisom!

Foto: AVON

Passion Dance toaletna voda vraća sjećanje na strastvene ljetne noći i ostavlja jak i upečatljiv dojam. Vreli koktel crnog narcisa, ruže i baršunaste sandalovine čine ovaj miris pravim izborom za ’’dejt’’ ili noćni izlazak zbog jedinstvenih nota koje stimulišu um, uzburkavaju emocije i mame sva čula.

Foto: AVON

A tu je i velika paleta mini mirisa u pakovanju od 10ml, koje možeš ponijeti svuda sa sobom, u torbi, neseseru ili koferu. Malo pakovanje je savršeno za testiranje čula, zato isprobaj i pronađi svoj omiljeni miris!

Pročitaj

Foto: AVON

Odaberi jedinstveni miris po kojem želiš biti zapamćena ovog ljeta i koji će svojim prepoznatljivim notama „obojiti“ tvoje ljetne uspomene.

Foto: AVON

Célèbre toaletna voda po cijeni od 13,90, Perceive parfem po cijeni od 21,90, Passion Dance toaletna voda po cijeni od 13,90, kao i mini mirisi po cijeni od 8,90, dostupni su u Avono brošuri mjeseca jula.

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum