Trenutno čitaš
Met Gala: Najbolji beauty momenti

Met Gala: Najbolji beauty momenti

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Termin “sleeping beauties” možda te odmah asocira na klasičnu bajku. Ako voliš modu i ljepotu, odmah ćeš ga prepoznati kao temu Met Gala 2024. Ova bajkovita tema je uparena sa sanjarskim kodom oblačenja: “Garden of Time” i implicira na obilje cvjetnih aplikacija.

Crveni tepih nas je oduševio i vidjeli smo izdanja koja su obilježila modu zauvijek, ali naše oči su bile usmjerene i na frizure, šminku, nokte i ostale beauty momete koje slavne ličnosti i njihovi glamurozni timovi osmišljavaju za gala događaje.

Zendaya: Art goth stvarnost

Zendaya je poznata po svojim iznenađujućim temama izbora, a ova godina nije izuzetak. Za Met Gala 2024, donijela je art goth stvarnost sa sjenilom boje višnje koka-kole i vamp bordo usnama i noktima. Njen izgled je još upečatljiviji, sa tankim obrvama iz 90-ih koje dodaju novu dimenziju njenom izgledu.

Getty Images

JLo: Vilinska kraljica

Jennifer Lopez je lebdjela na crvenom tepihu Met Gale 2024, izgledajući kao vilinska kraljica. Njena gotovo neprimjetna ledena šminka dodaje vanzemaljsku suštinu njenom već eteričnom izgledu.

Getty Images

Ashley Graham: Mačji šik

Manekenka Ashley Graham donijela je stil žene mačke na Met Gala crveni tepih sa šiljastim šiškama. Njeno ružičasto rumenilo i sjajne usne daju njenom oštrom izgledu mekoću koja pravi savršenu ravnotežu.

Getty Images

Emma Chamberlain: Artikulirana sparna vibra

Emma Chamberlain je odlučila da za Met Gala 2024. izabere izgled koji odiše sparnom vibrom negativca, a njen rezultat je bio više nego uspješan. Oči su joj bile naglašene razmazanom smeđom olovkom za oči, koja je stvarala misterioznu i pomalo divlju atmosferu. Njena kosa, savršeno zalizana unazad, dodavala je sofisticiranu notu cjelokupnom izgledu, istovremeno ističući njen oštar pogled.

Getty Images

Keke Palmer: Hipnotička drama

Keke Palmer je unijela dramu i sjaj na crveni tepih Met Gale 2024 svojim izuzetnim izgledom koji je osvojio prisutne svojom izvanrednom pojavom. Njen visoki konjski rep bio je centralni dio izgleda, pružajući dozu elegancije i glamura. Visoko podignuta kosa donijela je i dozu drame u cjelokupan izgled.

Pročitaj

Getty Images

Karol G: Vilenjački glamur

Karol G nas je naprosto očarala. Na prvi pogled, možda ćeš pomisliti da je njena šminka jednostavna, ali kada pažljivije pogledaš, primjetićeš njene vilenjačke uši koje vire iz njene duge, platinaste kose.

Getty Images

Ariana Grande: Nebeski izgled

Ariana Grande izgleda kao onostrano biće sa svojom bisernom haljinom i malim, opalescentnim krilima oko očiju.

Getty Images

Ljepota je u oku posmatrača – ali kada je riječ o ovom prestižnom događaju, ona je definitivno na crvenom tepihu.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum