Trenutno čitaš
Met Gala after party 2024: Modni spektakl nakon spektakla

Met Gala after party 2024: Modni spektakl nakon spektakla

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Nakon što se zavjesa spustila na spektakularnu Met Galu, slavlje se nastavilo na zabavama širom grada. I dok su na stepenicama Metropolitanskog muzeja svetlucali glamurozni ansambli, drugi modni izbori koje su zvijezde nosile na after party-ju nisu bili ništa manje upečatljivi.

Kendall Jenner, već poznata po svojim nezaboravnim izborima, nije razočarala ni ovog puta. U prvoj haljini, čipkastoj kreaciji Andreasa Kronthalera za Vivienne Westwood, odisala je elegancijom i ženstvenošću, dok je u drugoj haljini, delu iz kolekcije Givenchy by Alexander McQueen SS97, dodala sebi dozu anđeoske ljepote sa krilima.

 

 

Emily Ratajkowski, Cardi B i Teyana Taylor takođe su se istakle svojim drugim izborima večeri. Ratajkowski je zamijenila svoju arhivsku Versace haljinu za prozirnu kreaciju.

after party
Foto: AKGS

Cardi B je bila neosporno u centru pažnje kada je stupila na scenu svog FWRD x Revolve Met Gala after party-ja. Uprkos tome što su već svi bili opčinjeni njenim prvim izborom za glavnu ceremoniju, njen drugi izbor je izazvao dodatnu senzaciju. Ova ikona stila se pojavila u haljini koja je odisala dramom i samopouzdanjem.

Pročitaj

Grimizna haljina bez poprsja, koju je nosila, bila je čista raskoš i izazov. Savršena kombinacija izazovnog kroja i još izražajne boje, što je u potpunosti odražavalo njen stav prema modi i samopouzdanju.

Foto: AKGS

Evo šta smo još odabrali za našu galeriju:

Janelle Monáe

Foto: Daniel Zuchnik

Irina Shayk

met gala
Foto: AKGS

Jodie Turner-Smith

Foto: Sansho Scott/BFA.com

Michèle Lamy

after party
Foto: Gilbert Flores

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum