Trenutno čitaš
Merkur u Vodoliji označava period kada misli i ideje postaju progresivnije i nekonvencionalnije

Merkur u Vodoliji označava period kada misli i ideje postaju progresivnije i nekonvencionalnije

Bingo - Osmomartovski projekat
Bingo - Osmomartovski projekat

Ove sedmice Merkur ulazi u Vodoliju i nastavljamo istraživati nedavno kretanje Plutona u Vodoliji koje je definisalo eru. Dok je Sunce i dalje u Vodoliji, mi plešemo s revolucionarnim vazdušnim znakom i njegovim temama evolucije, inovacije i širenja svijesti.

Kako znak Vodolije vlada masovnom komunikacijom, medijima i razmjenom poruka, ističu se i nove ideje, posebno kada Merkur uđe u Vodoliju 5. februara. Razmišljanjem izvan okvira, ili kako bi Vodolija to mogla nazvati, simulacijom, stičemo kontrolu nad svojim iskustvom stvarnosti. Doba je Vodolije, a revolucionarne ideje samo čekaju da se rode.

Freepik

Ljudi s ovim položajem poznati su po svojoj otvorenosti, intelektualnim sposobnostima i naprednom pristupu životu. Možda imaju jedinstvene navike učenja, opiru se pridržavanju rasporeda i uživaju u kršenju pravila. Ovaj tranzit takođe može donijeti prilike za duboke razgovore, intelektualne veze i neočekivane dobitke u različitim aspektima života.

Merkur u Vodoliji može uticati na komunikaciju čineći je progresivnijom, nekonvencionalnijom i intelektualnijom. U astrologiji, vazdušni znaci predstavljaju um. To su ideje, svijest, mentalna obrada, učenje, informacije, komunikacija i još mnogo toga. Njihova magija leži u perspektivi da sva manifestacija počinje kroz misao.

Merkur je takođe povezan sa umom. To je naša mentalna obrada, naše učenje i naša komunikacija. To su strukture koje stvaraju svjetove u našim umovima. Ničije unutrašnje okruženje ili iskustvo nije kao kod drugog. Na taj način Merkur diktira ono što vidimo i kako se odnosimo prema životu oko nas i kako ga razumijemo.

Oslobodite se svih maski koje možete staviti da biste pokušali da predstavite svetu određenu verziju sebe – autentičnost i iskrenost su najbolji način da prođete kroz mjesec, posebno od 9. do 19. februara, koji su idealni datumi za postavljanje namjera uz mladi mjesec u Vodoliji. Dozvolite sebi da budete „otvoreni“ i neortodoksni koliko to vaš duh traži. To što smo vjerni sebi oslobodiće nas i svijet.

Kada Merkur uđe u Vodoliju 5. februara 2024., širi naše umove na nešto mnogo veće, što se nalazi izvan uobičajenih granica razmišljanja i razumijevanja. To je mjesto gdje gledamo dalje od načina razmišljanja koji su zastarjeli ili ograničavaju našu magiju na bilo koji način. To je mjesto gdje se naše misli naizgled usklađuju s višom svijesti, kolektivnom magistralom potencijala u kosmosu. To je ekspanzija individualnog uma u Univerzalni um. Merkur će ovdje ostati do 23. februara 2024. godine.

Freepik

Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Januar 2024. donio je tranzit Plutona u Vodoliju koji je definisao eru, transformišući cjelokupno tkivo ne samo kolektivne psihe i struktura, već i našeg unutrašnjeg svijeta i temelja. Kako Merkur ulazi u Vodoliju 5. februara 2024. godine, dolazi u partnerstvo sa Plutonom, koji je takođe u Vodoliji.

Pročitaj

Dok Merkur putuje kroz Vodoliju, on povećava našu intuitivnu sposobnost i mentalnu svijest o svemu što postoji iznad – kosmosu, višim potencijalima i novim idejama. Dok sarađuje sa Plutonom, takođe seže duboko u dubine naše psihe. Vodi nas u podzemni svijet onoga što jesmo, otkrivajući uvide, nudeći informacije, proširujući našu svijest o prostorima u nama koji se često manje otkrivaju.

Merkur u konjunkciji s Plutonom u Vodoliji je prekrasna prilika za otkrivenje, oslobođenje i osnaživanje. Tu je veza između našeg svjesnog i nesvjesnog uma ojačana, pojačana i jasna. Mi smo poput Merkura, prenosimo informacije između oba svijeta.

Ova konjunkcija nas vodi duboko u sebe kako bismo otkrili nesvjesne pokretače, strahove i emocije koje usmjeravaju veliki dio naših reakcija, odluka i akcija izvan naše svijesti. Dok to čini, donosi višu svijest, prožetu oslobođenjem, prilikama i slobodom.

Ovaj period u astrologiji donosi vam još više iskustava ekspanzije i mogućnosti, gdje smo ohrabreni da istražujemo nove ideje, načine gledanja i razumijevanja. To je period pojačane intuicije i jasnoće u pogledu onoga što je pred nama, unutrašnjeg uvida i više perspektive i otvaranja u ono što postajete.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum