Trenutno čitaš
Memoari Willa Smitha od sada i na našem jeziku

Memoari Willa Smitha od sada i na našem jeziku

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Memoari jednog od najuspješnijih i najpoznatijih holivudskih glumaca danas, Willa Smitha, stigli su i u naše knjižare. Knjiga je napisana uz pomoć pisca bestselera “E, zabole me” Marka Mansona i donosi uvid u život i karijeru velikog glumca kakav dosad nismo imali. 

Autobiografija “Vil” je knjiga traganja za univerzalnim vrijednostima, putovanje kroz svjetove filma i muzike i izvanredna životna priča istaknute ličnosti iz svijeta šou biznisa. „Najbolji memoari koje sam ikada pročitala”, rekla je Oprah Winfri.

Prepuna mudrosti, iskrenosti i zapanjujućih činjenica, sigurni smo da će se čitati u dahu. Willovo iskustvo upravljanja vlastitim emocijama, odrastanja iz strašljivog dječaka u holivudsku zvijezdu, stvaranja odnosa sa drugim ljudima i kreiranja životne filozofije može pomoći svakom od nas.

memoari vila smita
Foto: laguna.rs

“Lako je upravljati materijalnim svijetom nakon što osvojite vlastiti um. Vjerujem u to. Jednom kada naučite teren vlastitog uma, svako iskustvo, svaka emocija, svaka okolnost, bilo pozitivna ili negativna, jednostavno vas pokreće naprijed, ka većem rastu i većem iskustvu. To je prava volja. Ići naprijed uprkos svemu. I da idete naprijed na način koji dovodi druge sa sobom, umjesto da ih ostavljate iza sebe.” — Will Smith.

Pročitaj

Will Smith je pod lupom javnosti posljednjih godinu dana zbog incidenta sa ovogodišnje dodjele Oskara. Možda je vrijeme da čujemo njegovu životnu priču i bolje ga upoznamo, i zapitamo se šta se stvarno krije u svakoj od poznatih ličnosti kojoj mediji kroje imidž koji konzumiramo?

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum