Trenutno čitaš
Melt away: nova essence trendovska kolekcija melting for ice cream

Melt away: nova essence trendovska kolekcija melting for ice cream

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Ljeto je stiglo i vrijeme za nebrojene sate na suncu i ukusan sladoled! Nova essence trendovska kolekcija melting for ice cream inspirisana je ovom cool slasticom i nudi sve što ti je potrebno za slatki ljetni look: pH-reaktivne kreme za usne u dvije nijanse, piling za njegovane usne, jedinstveno blushlighter rumenilo , slatke naljepnice za nokte, dva kista za šminkanje očiju i puder.

Proizvodi slatkog mirisa s mekim teksturama i super slatkim dizajnom pretvaraju kolekciju u apsolutni vrhunac.

melting for ice cream naljepnice za nokte

Sladoled na štapiću ili u kornetu? Zahvaljujući 54 slatke naljepnice za nokte u Trendovskoj kolekciji melting for ice cream, više se ne morate odlučivati. Sladoled i ljetni motivi u trendi pastelnim nijansama i ružičasto zlato stvaraju jedinstvene privlačnosti na vašim noktima. Naljepnice su jednostavne za nanošenje i dugotrajne – za bezbroj stilova!

Foto: essence

Melting for ice cream ph-reacting krema za usne

essence melting for ice ph-kreme za usne s inspirisane su s dva vrhunska okusa sladoleda i imaju slastan miris jagode ili vanilije. Super hranjive kreme s vitaminom E reaguju na pH-vrijednost usana i stvaraju jedinstvenu, suptilnu blijedoružičastu boju. Savršeno za nenametljiv, kremasti ljetni look!

Melting for ice cream balzam za usne

Kuglicu jagode u kornetu, molim! essence melting for ice cream balzam za usne dolazi u super slatkom pakovanju – i miriše na slatke jagode. Sa svojom hranjivom teksturom, ovaj balzam za usne osigurava sjajan, nježan završetak u blijedo ružičastoj boji.

Melting for ice cream blushlighter

Vrhunac ove kolekcije je essence melting for icecream blushlighter: kombinacija zlatnog highlightera i jarke ružičaste nijanse koja čini obraze sjajnim samo jednim nanošenjem! Zahvaljujući svilenkasto mekoj teksturi bez težine,  blushlighter se može nanijeti i nježno izblendati. Slatki ružičasti dizajn korneta za sladoled također dočarava prave ljetne osjećaje.

Melting for ice cream piling za usne

Pročitaj

Jednostavno sjajno! Piling za usne essence melting for icecream ima teksturu šećera koja ostavlja usne super mekanima i nahranjenima. Piling za usne miriše na slatke jagode zahvaljujući voćnom puderu jagode i savršen je za slatke poljupce na suncu!

Melting for ice cream kist za sjenku za oči

Stručnjak za sofisticirano šminkanje očiju: kist za sjenku ima mekana vlakna koja na oko nanose idealnu količinu sjenke u prahu. Precizno nanošenje i nježno blendanje nisu problem za svestrane kistove. A simpatični dizajn i šarena drška sigurno će te oraspoložiti ovog ljeto!

Melting for ice cream kist za puder

essence melting for ice cream kist za puder savršen je za izdašno nanošenje puder tekstura na površinu. Njegove super-meke veganske dlačice nježno stapaju teksture pudera, bilo da su rastresite ili stisnute. Simpatičan dizajn i šarena drška čine ovaj kist za puder pravim magnetom za poglede.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum