Trenutno čitaš
Maslinasto zeleni manikir nagovještava hit boju noktiju za jesen

Maslinasto zeleni manikir nagovještava hit boju noktiju za jesen

Gloria prirodna kozmetika - Baby linija
Gloria prirodna kozmetika - Baby linija

Postoje oni koji već u avgustu postaju ushićeni zbog jeseni i uzbuđeni zbog godišnjeng doba koje je pred nama. S druge strane postoje i oni koji žele uživati ​​u ljetnoj radosti što je duže moguće i ne daju ljetu da tako lako ode. Bez obzira u koju kategoriju spadaš, teško je poreći privlačnost jesenjih trendova i boja.

Topla, prigušena paleta boja koja obično asocira na jesen i povezuje se sa ovim godišnjim dobom dovoljna je da izazove sve ugodne jesenje osjećaje. Maslinasti nokti savršen su primjer jesenjeg izgleda noktiju koji nagovještava da se ljetu bliži kraj, a samim tim mjesto jarkim, ljetnim bojama ustupiće prigušeniji tonovi i palete boja.

Maslinasto zelena je fantastičan izbor za jesenju sezonu jer nadopunjuje zemljane tonove i boje lišća koje dominiraju u ovo doba godine.

@ellejapan_beauty

Jedna od prednosti maslinasto zelene boje na noktima jeste njena sposobnost da se stopi s gotovo svakom drugom bojom. Stoga je idealna pozadina za razigrane i šarene detalje poput zlatnih linija, tačkica ili pastelnih akcenata.

@ellejapan_beauty

Maslinasta je nježna zemljana zelena boja koja daje elegantan i totalno šik izgled noktima, a takođe se lako uklapa u jesenje odjevne kombinacije. Od minimalističkih do razigranih detalja, ova boja nas inspiriše da istražimo različite aspekte svog stila. Bilo da odabereš jednostavan monohromatski izgled ili se odlučiš za hrabre kombinacije, maslinasto zelena nijansa svakako osvoja svojom svestranošću i elegancijom.

Pročitaj

@otbotecosmetics

Asocijacija na jesen svakako se nalazi u maslinastoj boji, a sigurni smo da će i na tvojim noktima ova boja izgledati savršeno.

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe i da pratiš trendove.

Sve informacije o uslugama manikira, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža. Odlične primjere pronađi u nastavku!

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum