Trenutno čitaš
Louis Vuitton ima novu luksuznu liniju opreme za skijanje

Louis Vuitton ima novu luksuznu liniju opreme za skijanje

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Louis Vuitton, prestižni modni brend poznat po luksuznim torbama, odjeći i modnim dodacima, proširio je svoj modni uticaj i na svijet sporta i zimske rekreacije. Naime, ovaj brend je u pravo vrijeme lansirao novu kolekciju za skijanje, upravo kada je zima na pragu. Njihova linija opreme za skijanje kombinuje elegantan dizajn s visokom funkcionalnošću, pružajući ekskluzivne komade za ljubitelje zimskih sportova.

Oprema za skijanje Louis Vuittona uključuje širok raspon proizvoda, uključujući kacige sa monogramom, skijaške maske, jakne s perjem, skijaška odijela i pletene modne komade koji dolaze u paleti upečatljivih boja. Svaki komad opreme obično nosi prepoznatljiv potpis Louis Vuittona – bilo kroz njihov ikonični monogram ili prepoznatljivi dizajnom.

Foto: Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

Louis Vuitton takođe nudi dodatke poput torbi za zimsku sezonu klasične Capucines, Coussins i LV Twists siluete. Cijeli outfit je zaokružen Ruby Chelsea čizmama i Aspen gležnjaricama, a ono što je posebno u kolekciji jesu snowboard sive boje i skije s monogramom.

Pročitaj

Louis Vuitton
Foto: Louis Vuitton

Nema sumnje da nova kolekcija garantuje potpunu eleganciju na stazama za skijanje kako svojim odjevnim komadima, tako i modnim detaljima koji su došli u novoj zimskoj kolekciji za skijanje, a sve modne komade za skijanje pogledaj na Louis Vuitton web stranici.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum