Trenutno čitaš
Look of the day: Savršen casual stil Tamare Đaković

Look of the day: Savršen casual stil Tamare Đaković

tamara đaković
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Pronalaženje savršenog spoja udobnosti i stila često može biti veliki modni izazov. Međutim, Tamara Đaković, poznata po svom jedinstvenom modnom senzibilitetu, pokazuje nam kako kombinovati komade odjeće s lakoćom i elegancijom.

Na njenom Instagram profilu pronašli smo odličan primjer za naš “Look of the day”, koji je istovremeno opušten, chic i moderan, a odiše i samopouzdanjem.

tamara đaković
@dance_r_00

Kada je u pitanju casual stil, od Tamare definitivno možemo naučiti kako da se osjećamo opušteno, ali istovremeno i modno osviješteno. Njen outfit počinje s ključnim komadom – smeđim pantalonama. Nježna smeđa boja dodaje toplinu i eleganciju ovom outfitu, a istovremeno je neutralna i lako se kombinuje.

Kako bi dodala osvježenje ovom izgledu, Tamara je odabrala svijetlu majicu koja je ne samo udobna, već i univerzalno privlačna. Ova jednostavna majica čini savršenu podlogu za slojeviti stil.

Svijetli džemper sa tamno-plavim prugama dodaje teksturu i svježu dimenziju cijelom izgledu, ali i vizualni interes zbog njegovog prugastog uzorka.

@dance_r_00

Kako bi kompletirala svoj casual izgled, Tamara je kao “šlag na tortu” svom outfitu dodala bijeli kačket koji dodaje notu sportskog elementa cijeloj kombinaciji. Ovaj modni dodatak ne samo da štiti od sunca, već i dodaje neophodnu dozu ležernosti.

Pročitaj

Torba u kojoj su spojene nijanse čitavog Tamarinog modnog izdanja doprinosi posebnom šarmu kojim odiše njen outfit i time se ova stilska priča završava.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum