Trenutno čitaš
Look of the day: Šarm i elegancija Brankice Pralice

Look of the day: Šarm i elegancija Brankice Pralice

Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Dok odbrojavamo zadnje dane ljeta i jedva čekamo da uskočimo u svoje omiljene košulje, kožne jakne, mantile… u potrazi smo ipak za inspiracijom outfita u kojima ćemo još da uživamo u ljetu. Jedna od naših omiljenih modnih inspiracija je Brankica Pralica koja svakom outfitu zna kako dodati šarma i poletnosti, a da pritom elegancija i profinjenost ne budu bačene u drugi plan.

Na njenom Instagram feedu smo pronašli inspiraciju za današnji “Look of the day”. Zavisno od tvog stila života, ovaj izgled može poslužiti kao inspiracija za izlazak sa prijateljicama na kafu ili neki glamurozniji događaj.

Tufnice i tačkice su jedan od omiljenih ljetnih uzoraka jer nose određenu dozu šarma, sofisticiranosti i elegancije, te u svaki look suptilno prizivaju holivudski glamur.

Brankica je ponijela suknju na volan koja hipnotiše baš kao i morski valovi. Volani na odjeći privlače pogled i niko im ne može odoljeti kada naprave svoj mali ples na ljetnjem povjetarcu. Ovu savršenu suknju crne baze sa bijelim tufnicama Brankica je kombinovala sa košuljom koja ima bijelu bazu i crne tufne, nesimetrična je i ukrašena trodimenzionalnom ružom koja cijeli izgled čini još više nježnijim i sofisticiranim.

Pročitaj
rumenilo

Ništa od ovoga ne bi bilo potpuno bez elegantnih sandala na petu, a Brankica je odabrala i odličan asesoar – pletenu torbu i romantične naušnice što je zaokružilo ovu modnu priču u jednu potpunu cjelinu.

Ono što je sjajno kod njenog outfita je upravo jednostavnost kombinacije i mogućnost da je sa malo truda iskopiramo i zadivimo sve ulične prolaznike.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum