Trenutno čitaš
Ljetna garderoba Victorie Beckham krši pravila iznenađujućim odabirom obuće

Ljetna garderoba Victorie Beckham krši pravila iznenađujućim odabirom obuće

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Otkako je udario toplotni talas, ulice su bile ispunjene krop topovima, ultra minićama i svim mogućim iteracijama otvorenih sandala. Victoria Beckham, međutim, izgleda da ignoriše sve uobičajene ljetne komade garderobe, nosi čizme umjesto sandala i blejzere umjesto sveprisutnog ovosezonskog prsluka bez rukava.

Ali kada dođete do vrha modne industrije, stilska pravila su tu da se prekrše. Dakle, ako Victoria Beckham želi da obuče čizme u Parizu na sparnom danu krajem juna, ko će je spriječiti?

Marc Piasecki

U utorak (27. juna), bivša Spice Girls članica, koja je postala dizajnerka, izašla je iz svog hotela u Parizu noseći par mrežastih čizama umjesto hlača. Beckham se odlučila za blejzer haljinu – iz njene kolekcije za ljeto 2024. – koju je nosila bez ičega ispod, i par sunčanih naočala četvrtastog okvira.

Pierre Suu

Kako bi prisustvovala Jacquemus reviji proljeće/ljeto 2024. u Versaillesu, Victoria je uparila svoju blijedo ružičastu haljinu s plavim čizmama do butina koje su otvorene na prstima, naravno iz svoje kolekcije. Čizme koje su pripijene i visoke do butina svakako su nekonvencionalan izbor u jeku ljeta, međutim ovaj stil je već nekoliko sezona herojski komad za njen brend i dugo su bile stilski potpis za zvijezdu. Uvijek najbolja ambasadorka vlastitog dizajna, nije prvi put nosila svoje čizme u nevjerovatnom okruženju.

Pascal Le Segretain/Getty Images

Znamo da Victoria Beckham voli da prkosi očekivanjima kada je u pitanju njena odjevna kombinacija, a iznenađujući i odvažni izbori cipela postaju tema u njenoj garderobi.

@victoriabeckham

Victoria je ovaj stil učinila osnovnim elementom svojih kolekcija i neće dozvoliti da sitnica poput rastuće temperature stane na put najboljoj i najposvećenijoj ambasadorki svog brenda.

Pročitaj
icy makeup

 

Izvor: vogue.co.uk

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum