Trenutno čitaš
Osvježenje u svijetu tetovaža: Prvi Tattoo Show stiže u Banjaluku!

Osvježenje u svijetu tetovaža: Prvi Tattoo Show stiže u Banjaluku!

Foto: Vedran Ševčuk
NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Banjaluka je spremna za jedno novo, uzbudljivo iskustvo u svijetu umjetnosti ukrašavanja tijela.

Naime, radi se o prvom Tattoo Show-u u Banjaluci, koji je duboko ukorijenjen u ljubavi prema tetovažama i kreativnosti, a obećava da će privući pažnju kako lokalne zajednice tako i ljubitelja umjetnosti tetoviranja iz cijele regije.

Tattoo Show će biti manifestacija umjetnosti, strasti i talenta. Okupiće lokalne i međunarodne tattoo umjetnike, stvarajući prostor gdje se susreću kreativne vizije, priče i inspiracija.

Ovaj događaj biće prilika da se istaknu raznolikost i bogatstvo svijeta tetovaža, od klasičnih motiva do modernih interpretacija i stilova.

tattoo show
Foto: Vedran Ševčuk

Zajednica ljubitelja tetovaža imaće priliku da dijeli svoje priče i iskustva, te se inspiriše novim idejama i perspektivama. Očekuje se da će ovaj događaj postati nezaobilazna tačka na mapi za sve ljubitelje tetovaža.

tattoo show
Foto: Vedran Ševčuk

Takođe, jedan od ciljeva ovog Tattoo Show-a jeste da kroz seriju informativnih predavanja, interaktivnih radionica i izložbi, posjetioci dobiju priliku istražiti najnovije trendove, tehnike i tehnologije u svijetu tetoviranja.

To je prava poslastica za sve koji se interesuju za umjetnost ukrašavanja tijela, bez obzira da li su profesionalci u ovoj industriji ili samo entuzijasti koji žele proširiti svoje znanje i inspiraciju.

tattoo show
Foto: Vedran Ševčuk

Šta još možemo očekivati od Tattoo Show-a?

Ljubitelji tetovaža i tattoo artisti će imati priliku da učestvuju u inspirativnim predavanjima koja će istražiti istoriju i kulturu tetovaža širom svijeta. Stručnjaci će podijeliti svoje znanje o razvoju tetoviranja kroz vijekove, o značenju i simbolici različitih motiva, kao i o uticaju tetovaža na društvo i umjetnost.

Pročitaj

Za one koji žele više ući u svijet tetoviranja, tu su interaktivne radionice koje vode vrhunski tattoo umjetnici. Srce Tattoo Show-a biće izložbe najnovijih radova lokalnih i svjetski poznatih umjetnika, kao i prilika za povezivanje s drugim ljubiteljima tetovaža.

tattoo show
Foto: Vedran Ševčuk

Dakle, spremni smo da uživamo u atmosferi punoj kreativnosti, strasti i inspiracije na prvom Tattoo Show-u u Banjoj Luci, koji će se održati u subotu i nedjelju 11.5.2024 – 12.5.2024. u dvorani Centar, s programom koji će trajati od 12 do 22 sata.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum