Ultra Popularno

Koncert Konstrakte u Banjaluci krajem godine

Bingo
Bingo

Veliki solistički koncert Konstrakta i Zemlja Gruva zakazan za sutra (utorak) 20.9, sa početkom u 20 časova u S.D. „Borik“, iz tehničkih razloga, odložen je za kraj godine, a novi datum ovog muzičko-scenskog spektakla, biće objavljen uskoro.

„In corpore sano“, „Neam šamana“, „Nobl“, „Mekano“, „Žvake“, „Mama“, „Nisam znala da sam ovo htela“, samo su neke od svevremenskih pjesama koje će banjalučka publika čuti na nastupu „umetnice“ i sjajnom događaju za sve generacije.

„Konstrakta je od početka godine najaktuelnije muzičko ime u Evropi, ali i svijetu. Radujemo se što će Banja Luka uživati u večeri kulture, umjetnosti, sjajne muzike i pravih vrijednosti i pozivamo sve ljubitelje kvalitetnog zvuka, ali i dobre zabave, da ovo veče provedemo zajedno, sa ljudima koje volimo.“ – saopštili su organizatori i najavili nezaboravan koncert.

Specijalni gosti ovog koncerta, biće banjalučka grupa „Stringsi“, koju čine Dražan Oskar Poderović (vokal), Mario Marquez Zlatinić (gitara), Ozren Ozzy Miodragović (harmonika), Marko Kovačić (bas gitara), Damir Dadoki Stanivuković (bubanj).

Ulaznice su dostupne na Trgu Krajine i putem sistema kupikartu.ba, a publika će moći da izabere parter, fan pit ili VIP ulaznice.

Kupljene ulaznice važe i za novi termin održavanja koncerta, a oni koji žele da izvrše povrat ulaznica, to mogu da učine na prodajnom mjestu na kojem su kupili iste.

Slični članci

10 žena koje su svojom ljepotom obilježile 90-te godine

Ultra magazin

Two Lives – Nova španska serija sa strastvenom pričom

Ultra magazin

Coolio, poznati reper iz 90-ih, preminuo u 59-oj godini

Ultra magazin