Trenutno čitaš
Kompanija Avon predstavila jedinstveni Hydramatic – mat ruž koji hidratizira i njeguje usne

Kompanija Avon predstavila jedinstveni Hydramatic – mat ruž koji hidratizira i njeguje usne

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Znaš li da  su ruževi za usne najpopularniji proizvodi za šminkanje?

Nijedan drugi proizvod ne može tako značajno uticati na cjelokupan izgled, kao ruž za usne. Ruž za usne je neizostavni dio make-up rutine skoro svake žene, ali nije svaki ruž podjednako dobar. Veliki broj žena i djevojaka voli ruževe s mat završnicom, ali često se dogodi da takvi ruževi dodatno isušuju usne…

U razgovoru sa više od 9000 žena širom svijeta, kompanija Avon je saznala kakav je njihov idealni ruž za usne: mat ruž odvažne boje koji hidratizira usne. Istraživanje je zasnovano na globalnoj U&A studiji sprovedenoj 2020. godine sa 9000 žena iz Velike Britanije, Brazila, Meksika i Kine. I tako je kreiran Avon Hydramatic ruž za usne, koji je sve to u jednom pakovanju!

Prvi Avon ruž za usne sa hidratantnom hijaluronskom jezgrom, koji dolazi u 15 predivnih nijansi, daje im mat efekat i savršeno njeguje. Za svaku ženu tu će se sigurno naći omiljena nijansa.

Bilo da voliš suptilne “nude” nijanse, uživaš u nježnim rozim bojama, ili su odvažne crvene i boje bobičastog voća, ono što te inspiriše, Avon ima nijansu za tebe. Kompanija Avon mislila je na tvoje usne i zato ti predstavlja novi Hydramatic mat ruž za usne – prvi mat ruž za usne s hidratantnom jezgrom, koji ćeš obožavati.

Ovaj ruž njeguje tvoje usne iznutra, hidratizira ih i ne isušuje, pa one djeluju punije i nježnije. Uz raskošnu i postojanu boju, hidratantna hijaluronska jezgra ovog mat ruža pruža njegu i zaštitu u isto vrijeme.

Ako su tvoje usne suhe, za tebe je najbolji hidratantni ruž za usne. Hydramatic mat ruž sadrži više od 50% sastojaka, koji hidratiziraju i štite kožu. Tvoje usne su odvažne i hidratizirane u isto vrijeme, zbog posebnog mat efekta s hijaluronskom kiselinom.

Pročitaj

Zaboravi na osjećaj suhoće i uživaj u raskošnoj boji s mat završnicom, koja dodatno njeguje usne! Očaraj sve oko sebe lijepim usnama s novim Hydramatic mat ružem, koji će ih učiniti senzualnim.

Uživaj u dugotrajnom efektu i širokom spektru dostupnih boja. Novi Hydramatic mat ruž za usne dostupan je u Avon brošuri od 1. marta po cijeni od 13,50 KM.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum