Trenutno čitaš
Koje holivudske legende gledamo na Pickbox NOW u septembru

Koje holivudske legende gledamo na Pickbox NOW u septembru

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Čak 23 holivudska filma stižu ove jeseni na Pickbox NOW! Akcijski trileri poput “Sugar Mountain” s Jasonom Momoom ili “Igra s vatrom” s Bruceom Willisom, drame poput “Dobročinitelj” s Richardom Gereom ili pak kultne porodične avanture poput “Asterixa i Obelixa” samo su neki od filmova koji će biti dostupni do kraja septembra na Pickbox NOW.

Izdvojili smo 10 nezaobilaznih noviteta za tebe:

Zoë Kravitz u “Vincent i Roxxy”

Romantika i nasilje vladaju ovim američkim akcijskim kriminalističkim trilerom u kojem glavne uloge tumače Emile Hirsch i Zoë Kravitz. Usamljenik iz maloga grada i buntovna punk-rokerica neočekivano se zaljube dok su prisiljeni na bijeg i ubrzo otkriju da ih nasilje prati posvuda.

Pickbox
Foto: Pickbox

Jason Momoa u “Sugar Mountain”

Američki triler s Jasonom Momoom u glavnoj ulozi? Može!

Radnja se vrti oko dvojice braće koja lažiraju nestanak u divljini Aljaske kako bi imali sjajnu priču o preživljavanju za prodaju, ali njihova prevara pokaže se stvarnijom nego što su planirali.

Pickbox
Foto: Pickbox

Richard Gere i Dakota Fanning u “Dobročinitelj”

Dobročinitelj je američka drama s Richardom Gereom i Dakotom Fanning u glavnim ulogama. Bogataš (Richard Gere) osjeća se odgovornim za smrt dvoje oženjenih prijatelja, zbog čega se uvlači u život njihove kćerke (Dakota Fanning) i njenog muža (Theo James). Ali njihovo prijateljstvo poprima mračni zaokret kad on postane opsjednut parom.

Pickbox
Foto: Pickbox

Robert Duvall u “Noć u starom Meksiku”

Špansko-američki avanturistički vestern vrti se oko djeda (Robert Duvall) i njegovog unuka (Jeremy Irvine). Nakon što je bio prisiljen prodati svoj porodični ranč preduzetnicima, finansijski oskudni, ali ponosni stariji građanin i njegov otuđeni unuk nađu se na meti dilera droge u potrazi za nestalom torbom s novcem.

Pickbox
Foto: Pickbox

Gina Rodriguez u “Filly Brown”

Dramski film “Filly Brown” bio je nominovan za glavnu nagradu žirija na Sundance Film Festivalu i osvojio je nagradu za najbolji igrani film na Noor Iranian Film Festivalu. Maia je reperka iz L. A. koja stvara iz srca. Nakon što upozna talentovanog DJ-a, napravi svoj prvi demo pod vodstvom malog prevaranta koji je više zainteresovan za promociju Maine seksualnosti nego za njene tekstove. Uskoro dolazi velika diskografska kuća te se iznenada nađe pred teškim izborima. Prihvati li dogovor, okreće leđa prijateljima koji su je doveli do ruba uspjeha.

Pickbox
Foto: Pickbox

Josh Duhamel, Bruce Willis i Rosario Dawson u “Igra s vatrom”

Akcijski triler s Joshem Duhamelom, Bruceom Willisom, Vincentom D’Onofriom i Rosario Dawson u glavnim ulogama. Nakon što je svjedočio brutalnim ubistvima vlasnika trgovine i njegovog sina, vatrogasac Jeremy Coleman jedva je izvukao živu glavu. Budući da je prisiljen da svjedoči protiv gospodara zločina, Hagana, stavljen je u program zaštite svjedoka pod nadzorom američkih maršala. Kad njegov novi identitet postane ugrožen, Jeremy je prisiljen preduzeti neočekivane korake kako bi vratio svoj život i spasio živote onih koje voli.

Pickbox
Foto: Pickbox

Jason Statham u “Blitz”

Pročitaj

Britanski akcijski triler s Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi! Film se temelji na istoimenom romanu Kena Bruena, a priča prati nasilnog policajca koji pokušava uhvatiti serijskog ubicu koji je ubijao policajce u jugoistočnom Londonu.

Pickbox
Foto: Pickbox

Gerard Depardieu u “Asterix i Obelix u Britaniji”

Asterix na Olimpijskim igrama četvrti je nastavak u serijalu filmova o Asterixu. Julije Cezar dolazi u Britaniju, gdje se malo selo još hrabro odupire rimskim legijama. Ali situacija postaje kritična i seljani se moraju boriti da bi preživjeli. Antiklimaks, jedan od seljana, traži dobrovoljce da odu potražiti pomoć od svog drugog rođaka Asterixa.

Pickbox
Foto: Pickbox

Richard Gere i Claire Danes u “The Flock”

Američki triler s Richardom Gereom i Claire Danes. Paranoični administrator Odjela za javnu sigurnost Errol prisiljen je na prevremenu penziju zbog svog zlostavljačkog ponašanja prema seksualnim prestupnicima koje bi trebao nadzirati, a svojih će posljednjih 18 dana provesti obučavajući svoju zamjenu Allison. No Errol je uvjeren da je nestanak 17-godišnje Harriet povezan s jednim od njegovih seksualnih prestupnika na uslovnoj slobodi.

Pickbox
Foto: Pickbox

Rob Lowe u “Framed”

Akcijska kriminalistička drama o njujorškom detektivu Mikeu Santiniju. Mike uživa na odmoru sa svojom porodicom kad ugleda Eddieja Meyersa, bjegunca od pravde koji bi mogao biti ključni svjedok u slučaju pranja novca. Santini igra glavnu ulogu u hvatanju Meyersa, što potakne lukavog kriminalca da zatraži od Santinija da mu bude ispitivač. Njih dvojica odmjeravaju jedan drugog u sobi za ispitivanje u trileru koji donosi niz neočekivanih obrata.

Pickbox
Foto: Pickbox

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum