Trenutno čitaš
Kakvi smo prijatelji prema našem horoskopskom znaku?

Kakvi smo prijatelji prema našem horoskopskom znaku?

NLB Banka - Okvir pomoći
NLB Banka - Okvir pomoći

Možeš li zamisliti život bez prijatelja? To niko ne može! Bez obzira imaš li mnogo prijatelja ili samo jednog ili dva prijatelja, važno je da imamo nekog na koga se možemo osloniti, ko će nas podržati i saslušati. Saznaj šta astrologija kaže o prijateljstvu i kakav je ko prijatelj prema horoskopskom znaku.

Foto: instagram.com/cyanlism/

Ovan

Ovan će ti uvijek biti vjeran prijatelj, navijaće za tebe, ohrabriće te, podržaće te. Sa Ovnom nikad nije dosadno. Znaće kako da te razveseli, da te inspiriše, da ti popravi raspoloženje i da čuva tvoje tajne. Ovan je prava podrška i pravi prijatelj.

Bik

Bik je pouzdan i vjeran prijatelj, koji te nikada neće iznevjeriti. Učiniće sve što je u njegovoj moći, kako bi osigurao da prijateljstvo traje, čak i kad stvari postanu teške. Bik će uvijek da te brani, kada drugi pričaju o tebi, a ti nisi tu. Bik je pravi vjeran prijatelj, a kako je veliki hedonista i ti ćeš uz njega uživati u svemu onom što je lijepo i ukusno.

Blizanci

Zabavni prijatelj, koji će ti uvijek olakšati neku situaciju ili problem humorom i pozitivnom pričom. Blizanac je uvijek tu za razgovor, šalu i druženje. Sa Blizancem nikad nije dosadno. Blizanac prati sve društvene tokove, teme, društvene mreže, sve zna, sa njim ćeš uvijek imati neke smislene i inteligentne, ali i zabavne razgovore.

Foto: instagram.com/cyanlism

Rak

Emotivan i osjetljiv prijatelj, Rak je tu da te razumije, sasluša, da tuguje s tobom, da ti bude rame za plakanje, ali i velika podrška. Filmski maraton sa Rakom je idealan, pogotovo ako se gledaju drame, biografski filmovi i romantične komedije. Pred Rakom se ne moraš sramotiti svojih emocija i suza. Vjeran i odan prijatelj kojem su emocije na prvom mjestu.

Lav

Lav je samouvjereno, energično i srdačno biće. Lav je najpopularniji u društvu, u centru pažnje, zna da se zabavi, super je društvo, s njim nije dosadno. Pouzdani su i odani prijatelji. Braniće te i čuvati tvoje tajne. Vole da su okruženi ljudima, vole druženja i zabave. Pomoći će ti iskombinuješ najbolju kombinaciju iz ormara da zablistaš u društvu.

Djevica

Djevice su savršeni prijatelji na duge staze. Veoma su praktične, fokusirane, sposobne, pomoći će ti da riješiš neki problem i izvući će iz tebe maksimum, stabilnost, fokusiranost, disciplinu. Idealna za planiranje tvog budžeta, ako si rastrošna osoba, idealna za savjete kako da urediš i očistiš dom i kako da se riješiš suvišnih stvari u životu. Kod nje je sve praktično.

Foto: instagram.com/cyanlism

Vaga

Vage su poput sile povezivanja, one obožavaju da povezuju ljude, preko Vage ćeš upoznati još prijatelja i poznanika. Vage će te podržati, izbjegavaće dramu i svađu, jer teže balansu i harmoniji. Vaga je esteta i uživa u lijepim stvarima, ako želiš da kupiš nešto povedi Vagu sa sobom, ona će znati dobro izabrati.

Škorpija

Škorpija djeluje opasno, ali je ustvari pravi i odan prijatelji, čuvaće sve tvoje tajne, biće iskren prijatelj, reći ti kompletnu istinu bez umotavanja u celofan, neće biti dvoličan prijatelj, a to je ono što ti treba. Emotivna i saosjećajna, sa snažnom intuicijom, Škorpija će ti pomoći da sagledaš stvari iz drugog ugla, da ti otvoreno kaže šta misli. Ako tražiš iskrenog prijatelja, Škorpija je pravi izbor.

Pročitaj

Strijelac

Dobro raspoložen i lepršavi Strijelac je onaj, na koga se uvijek možeš osloniti za dobru zabavu i druženje, bez ikakvih predrasuda. Oni su avanturistički i pozitivni prijatelji, koji su uvijek spremni da krenu s tobom u nove avanture, na put oko svijeta. Vole druženja, putovanja i zabavu, tjeraju te da izađeš iz zone komfora. Sa Strijelcem, ćeš imati pregršt uspomena za cijeli život. Pravi prijatelj za provod i borbu protiv dosade je Strijelac.

Foto: instagram.com/cyanlism

Jarac

Ovaj praktičan i predani znak je uvijek inspiracija za sve prijatelje. Sve u životu shvataju vrlo predano i ozbiljno, analitično, željni discipline, ambicije i strukture. Kod njih se mora znati neki red. Ako tražiš pouzdanog prijatelja, koji te neće iznevjeriti, koji će ti pomoći da ostvariš svoje želje i ciljeve, koji će te pogurati kada je teško, Jarac je pravi izbor. Traži poštovanje, iskrenost i vjernost, ali je zato pravi i odani prijatelj za cijeli život.

Vodolija

Vodolija je svoja, nezavisna i slobodna, ali kada te prihvati kao prijatelja, veoma je vjerna i odana. Biće tu za tebe, saslušaće te i pomoći ti. Ponekad su bezbrižne i ravnodušne, možda samo tako izgledaju, ali ustvari im je jako stalo. U svakom slučaju zanimljiv i pametan prijatelj s kojim možeš pričati baš o svemu, puni su informacija i znanja, istražuju uvijek nešto novo i zainteresovani su nove tehnologije.

Ribe

Emotivne, susretljive, saosjećajne i vrlo osjetljive. Kao prijatelji, Ribe su saosjećajne i uvijek su spremne da saslušaju, da pomognu prijatelju da se otvori, da kaže šta mu je na duši. One su velika podrška, rame za plakanje i odani prijatelji. Ribe su maštovite, romantične, kreativne. Sa njima možeš razgovarati o svojim najdubljim emocijama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum