Trenutno čitaš
Kako nositi bomber jaknu ovog proljeća?

Kako nositi bomber jaknu ovog proljeća?

L'Occitane
L'Occitane

Iako smo ovaj trend viđali i proteklih sezona, bomber jakne su definitivno sve popularnije u 2023. Trend podržava i Stella McCartney, koja je na pistu stavila predimenzionirane color block stilove; Givenchy, sa svojim podstavljenim stilovima otpornim na vremenske prilike, i Louis Vuitton, sa kožnim verzijama za proljeće/ljeto 2023. 

Ljepota bomber jakne leži u njenoj svestranosti, jer ovo je komad koji govori i privlači pažnju umjesto tebe, a da ne moraš reći ni riječ. Nabaci slip haljinu i bomber jaknu kako bi naglasila različite siluete ili uskladi androginost bomber jakne s parom širokih hlača.

@HANNAHLEWISSTYLIST

Ovo je doživotna jakna koja će nadmašiti trendove i biti savršen odabir između godišnjih doba. Za sada je idealna za slojevitost ispod zimskog kaputa i nošenje samostalno kada otopli. Mogućnosti su beskrajne.

Već smo vidjeli pregršt influensera koji nose svoje bomber jakne. Srećom, postoji i pregršt raznovrsnih boja koje možeš izabrati, pa ako tražiš savršenu jaknu za proljeće, ne traži dalje.

Jedna od veoma popularnih iteracija je kožna bomber jakna, ali tu su i satenske, ukrašene i color block.

@EMILISINDLEV

Kratke, duge, overzise – bomber jakne se lako mogu uklopiti u tvoju estetiku i proporcije, samo odaberi model koji njaviše odgovara tvom obliku tijela.

IMAXTREE

Bomber jakna i kargo hlače su dva ultimativna odjevna komada za proljeće koji izgledaju jako cool.

@HANDINFIRE

Zahvaljujući bezbrojnim dizajnerima ovaj stil jakne se ponovo pojavio kao must-have garderobe za proljeće, a uz pomoć brendova kao što su Mango i H&M, dostupan je svima.

Getty images

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum