Trenutno čitaš
Kako da organizuješ sedmicu prema planetama

Kako da organizuješ sedmicu prema planetama

Možda ne znaš, ali svaki dan u sedmici ima svoju planetu i ne pada nam na pamet bolji način da organizuješ svoj sedmični raspored od ovoga. Redovno pratiš horoskop i astrološke aspekte i uvijek znaš koji su najgori dani u godini, kada stiže sljedeći retrogradni Merkur i sa kojim znakom si kompatibilna u ljubavi i seksu. Ali ako želiš da svoju kosmičku organizaciju dovedeš na sljedeći nivo trebaš uzeti u obzir opciju planiranja svakog dana u sedmici koristeći planete.

Instagram / @unisverse_and_scienceSvaki dan u sedmici ima svoju planetu (5 planeta i dva nebeska tijela da budemo precizniji) – Mars, Merkur, Jupiter, Venera, Saturn, Sunce i Mjesec. Zaronićemo u svaki dan u sedmici, pripadajuću planetu i kako da iskoristiš ovu kosmičku energiju.

Ponedjeljak – Mjesečev dan

Iako ponedjeljak nije baš omiljeni dan, možeš da iskoristiš Mjesečevu energiju da se počastiš vremenom koje ćeš posvetiti samo sebi prije nego što počne sedmica. Ključ je u ljubavi prema sebi.

Utorak – Dan Marsa, planete akcije, rata i želja

Najbolji način da iskoristiš moći Marsa je da počneš da radiš na zadacima koje stavljaš na listu, a nikada ne završiš. Preuzmi inicijativu, pošalji mail koji odgađaš, pokreni se. Osim toga, ako vježbaš osjećaćeš se sjajno.

Instagram/morysetta

Srijeda – Sve je u komunikaciji

Srijeda je ustvari nagori dan od svih. Srijeda je dan Merkura, zato se potrudi da govoriš istinu i da sve radiš po propisima. Razmisli sto puta prije nego što nešto kažeš ili objaviš na društvenim mrežama.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum