Trenutno čitaš
Šta nam donosi Jupiter u Blizancima narednih godinu dana?

Šta nam donosi Jupiter u Blizancima narednih godinu dana?

Jupiter u blizancima

Kako kaže stara izreka: “Kreator si svoje sreće”. I ove godine, sreća koju ćete stvoriti zavisi od toga kako će Jupiter u Blizancima 2024. uticati na vaš horoskopski znak. Ako vas Jupiter u Blizancima nečemu nauči, to će biti kako da ostanete optimistični putem pokušaja i grešaka.

Ovaj dugo očekivani tranzit počinje 25. maja 2024. i traje do 9. juna 2025. Ovaj tranzit koji traje godinu dana prvenstveno će uticati na promjenjive znakove – Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe. Iako će ovi horoskopski znakovi biti naglašeni, svi će iz ovog iskustva naučiti nešto vrijedno. Pored toga, oni koji su rođeni sa Jupiterom u Blizancima će takođe proći kroz svoj „povratak Jupitera“.

U astrologiji, Jupiter je poznat kao “Veliki dobrotvor”, jer ima reputaciju da je velik i odgovoran, kao i previše optimističan. Astrologija prepoznaje Jupiter kao planetu rasta, obilja i ekspanzije. Od svih planeta, ovaj gigant ima Midasov dodir – sve što Jupiter dotakne pretvara se u zlato.

Ultra magazin

Međutim, Jupiter je takođe učitelj i mentor, što znači da ima sopstvenu mudrost i lekcije koje treba savladati, baš kao i Saturn (druga planeta učitelj). Jupiterova lekcija često ima veze s pohlepom, proždrljivošću i pretjeranošću. Zahvaljujući Jupiterovim učenjima, možete shvatiti kada previše dobrih stvari postane loša stvar. Konačno, Jupiterove pozitivne vibracije i uticajna učenja stvaraju sistem visokog obrazovanja koji oblikuje putovanje vaše duše.

Kako Jupiter ulazi u Blizance, možda ćete se zapitati da li bi ovo mogao biti srećan tranzit. Nažalost, Jupiter će postati oslabljen kada se nađe u Blizancima. To sugeriše da Jupiter ne napreduje nužno u Blizancima, jer Blizanci predstavljaju dualnost, višestrukost i poletnost. Kada se ova planeta i horoskopski znak spoje, Jupiter u Blizancima može djelovati kao da ste posvuda odjednom. Možda se neće činiti ili djelovati sretnim. Međutim, sreća može biti šta god da zamislite, pa bi samoovladavanje moglo biti ključ za navigaciju Jupitera u Blizancima.

Najčešća tema koju treba očekivati od Jupitera u Blizancima je dilema da imate previše opcija. Možda ćete se osjećati kao da stalno stojite na raskrsnici ili previše razmišljate o svojim odlukama. Iako je dobro imati nekoliko stvari koje možete izabrati, to takođe može biti konfuzno. Srećom, tokom ovog tranzita biće prisutna i tema komunikacije. Usavršavanje vaše komunikacije, aktivnog slušanja i vještina javnog govora pomoći će vam da odlučite čime se želite baviti.

Ultra magazin

Očekujte da će ovo biti vrlo hirovit tranzit, tako da ćete morati da budete fleksibilniji da biste izvukli maksimum. Ako ste previše tvrdoglavi, možda će vam biti izazov da se nosite sa svime što se pojavi. Za neke, Jupiter u Blizancima može poboljšati sposobnost obavljanja više zadataka. Za druge, Jupiter u Blizancima bi mogao djelovati previše stimulativno jer će se u tako kratkom vremenu morati mnogo toga razmotriti.

Ostati fleksibilni biće ključano u ovoj energiji, kao i promišljanje svih odluka prije nego što ih donesete kako biste bili sigurni da će vrata koja odaberete dovesti do odredišta koje imate na umu. Čuvajte se ometanja i dopustite sebi da se mijenjate dok učite jer nikad nije kasno da se okrenete i isprobate drugu priliku. Fokusirajte se na ono što se nadate da ćete postići i iskusiti pod ovom novom energijom, a zatim tome pristupite sa eksperimentalnom prirodom, znajući da bez obzira šta se dogodi, uvedeni ste u eru veće slobode, obilja i beskrajnih mogućnosti.

Srećom, postojaće prilika da se odmaknete od užurbane energije i razmislite o onome što želite da iskoristite. Kao i sve planete, Jupiter će se kretati retrogradno u Blizancima od 9. oktobra do 4. februara 2025.

Retrogradnosti nude priliku za ponovno promišljanje, pregled i reviziju. Retrogradni Jupiter je savršeno vrijeme da odstranite sve viškove u svom životu. Možete smanjiti sve što je pretjerano i možete djelovati umjerenije.  Retrogradni Jupiter u Blizancima biće savršeno vrijeme da saberete svoje misli prije nego što započnete bilo šta novo ili napravite bilo kakav napredak u trenutnom poduhvatu.

Retrogradnost neće biti jedini važan kosmički događaj. Dva značajna napeta perioda dogodiće se kada se Jupiter u Blizancima sudari sa Saturnom u Ribama.

Prvi sudar će biti kada se Jupiter u Blizancima izjednači sa retrogradnim Saturnom u Ribama 19. avgusta. Do ove tačke, možda ste prošli kroz neke ozbiljne promjene koje utiču na vaše granice i odgovornosti. Ako niste napravili nikakve potrebne promjene, ovaj tranzit će vam pokazati šta treba prilagoditi. Takođe možete shvatiti da nešto može procvjetati samo ako ste spremni da se prilagodite plimama i osekama života.

Drugi sudar će biti kada se retrogradni Jupiter u Blizancima izjednači sa Saturnom u Ribama 24. decembra. Možda ste izgubili vjeru u sebe ili svoj san do ovog trenutka. Nešto je moglo omesti vašu pozitivnost, vjeru i nadu. U početku, ovaj drugi kvadrat mogao bi djelovati kao da vas udaraju dok ste na dnu. Ali možda ćete shvatiti da morate promijeniti nešto u vezi sa svojim uvjerenjima ili percepcijom. Nada neće biti izgubljena, ali morate napraviti neke značajne promjene da biste vidjeli svjetlo na kraju tunela.

Ultra magazin

Ovan

Ne morate ići daleko da biste doživjeli avanturu. Kada Jupiter uđe u Blizance, proširiće se na vašu treću kuću komunikacije, lokaliteta i učenja. U početku ćete se možda zapitati kako bi vaše neposredno okruženje moglo biti bolje. Jupiter u Blizancima će vas ohrabriti da pogledate svoj svijet radoznalim očima. Drugačija perspektiva vašeg okruženja mogla bi vam otvoriti toliko novih vrata. Možda ćete se više uključiti u svoju zajednicu, ili čak uzeti na sebe da naučite nešto novo iz zabave. Sve dok imate optimističan pogled, možete otkriti toliko toga.

Jupiter u Blizancima cilja na vašu kuću komunikacije, pomažući vam u razgovorima koje vodite u svom ličnom i profesionalnom životu. Uz Jupiter, komunikacija bi takođe mogla postati ključ za obilje, bilo kroz određene projekte u vašoj karijeri, širenje na društvenim mrežama ili pokretanje podcasta. Sa Jupiterom u Blizancima, obdareni ste načinom na koji riječi koji otvaraju nova vrata mogućnosti.

Važno je da se fokusirate ne samo na saopštavanje detalja, već i na svoje ranjivosti i emocionalnu stranu. Blizanci su znak koji predstavlja dualnost jer vlada svjesnim i nesvjesnim umom, tako da, iako možete zauzeti centralnu pozornicu na poslu, dozvolite sebi da više govorite iz srca sa svojim partnerom jer će vam to omogućiti da zaista koristite svoje riječi za kreiranje života o kojem sanjate.

Bik

Isprobano i istinito možda više neće biti dovoljno. Posjedovanje niza opcija i višestrukost mogu poboljšati vaše finansijsko stanje. Srećom, možda ćete imati priliku da eksperimentišete kada Jupiter u Blizancima uđe u vašu drugu kuću ličnih finansija i sistema vrednosti. Ako ste otvoreni za nešto novo, Jupiter u Blizancima će to donijeti. Međutim, možda ćete morati biti malo fleksibilniji i otvoreniji da biste pokupili nagrade. Moglo bi biti pomalo zastrašujuće napraviti takav skok vjere sa svojim finansijama. Ali isprobavanje novih stvari i otvaranje novih mogućnosti moglo bi dovesti do tolikog obilja.

Jupiter u Blizancima donosi teme ekspanzije i sreće u vašu kuću bogatstva dok ste vođeni da iskoristite nove prilike u svom životu. Jupiter ne može a da ne blagoslovi koje god područje vašeg života dotakne, a u Blizancima vam može pomoći da se zaista osjećate dostojnim da živite život o kojem ste sanjali. Utjelovljenjem ovog osjećaja vrijednosti, možete se osjećati sigurnije da iskoristite nove prilike, rizikujete i vjerujete da ćete biti nagrađeni za sve svoje izbore.

Jupiter u Blizancima dolazi nakon što je proteklu godinu proveo krećući se kroz vaš znak Bika gdje vas je naveo da naučite da ste sami svoj siguran prostor. Ova lekcija vam omogućava da se pomaknete izvan bilo koje prethodne zone udobnosti ili čak prevaziđete svoj strah od nepoznatog kako biste zaista mogli biti otvoreni za primanje svih blagoslova koje vam život sprema. Sve dok kažete da životu, život će odgovoriti u skladu s tim.

Blizanci

Trebalo bi da imate prilično srećnu godinu kada Jupiter uđe u Blizance i vašu prvu kuću identiteta. Sa Jupiterom na vašoj strani, možda ćete imati prisustvo veće od života. Budući da ćete dobiti više pažnje nego inače, možda ćete htjeti shvatiti na šta želite privući pažnju. Mogli biste postati primjećeni po tome kako izgledate, ponašate se ili prepoznajete. Iako drugi mogu komentarisati koliko se mijenjate, ne biste trebali obraćati pažnju. Jupiter u Blizancima je tu da vas podsjeti da ćete procvjetati ako budete vjerni sebi u svemu što radite.

Obavezno označite Jupiterov prelazak u Blizance u svom dnevniku ili kalendaru jer to zaista predstavlja ogromnu prekretnicu u vašem životu. Jupiter u vašem horoskopskom znaku Blizanaca je postavljen da vam pomogne da proširite svoja uvjerenja i percepciju svijeta kako biste mogli živjeti autentičnije. Energija Jupitera u Blizancima je u tome da posjedujete svoju istinu, dopustite sebi da rastete i da vidite kako se cijeli univerzum uvjerava da vam pomogne da ostvarite svoje snove.

Jupiter u Blizancima vam omogućava da lično rastete, utičući na prilike koje odlučite da iskoristite u svom životu. Kada shvatite da ste već onakvi kakvi ste trebali da budete i da nemate šta da krijete ili da se izvinjavate, tada ste u mogućnosti da zauzmete veći prostor i ponovo se predstavite svijetu. Ovo je vaša prilika da zablistate, prihvatite sve što jeste i shvatite da je ovo samo početak nevjerovatnog novog poglavlja.

Ultra magazin

Rak

Vrijeme je da se malo pozabavite sami sobom. Kako Jupiter uđe u Blizance, ovo će dodirnuti vašu dvanaestu kuću skrivenih talenata, slabosti i podsvjesti. Naredna godina će imati podsvesni uticaj na vaš život zahvaljujući Jupiterovom prisustvu u vašoj tajnovitoj dvanaestoj kući. Možda ćete biti više u kontaktu sa svojim unutrašnjim svijetom. Moglo bi vam pomoći da prođete kroz svoje duboko ukorijenjene misli i sisteme vjerovanja koji vas mogu sputavati. Jednom kada skinete slojeve, shvatićete svoju skrivenu snagu. Nemojte se plašiti da “popucate po šavovima” ako vam to pomaže da postanete bolja verzija sebe.

Intuicija vam je poznati prijatelj, ali shvatićete da vas vaša unutrašnja osjećanja nikada ne odvedu na krivi put. Ali da biste ostvarili sve o čemu sanjate, morate početi vjerovati sebi jer ovo je faza koja se više ne odnosi na to da li se drugi slažu, već na ono što intuitivno znate da trebate učiniti.

Dok Jupiter u Blizancima izoštrava vaše intuitivne vještine i pomaže vam da uspostavite dublju vezu sa samim sobom, to takođe može ojačati sve strahove ili sumnje koje imate u vezi sa svojim sposobnostima ili sudbinom. Ako se to dogodi, pokušajte se okrenuti svojoj vjeri i intuiciji nad ovim mislima koje su namijenjene samo da vas ometaju. Vježbajte afirmacije i uzemljite se, znajući da možete odlučiti ne samo o životu koji živite, već i o osobi koja odlučite postati.

Lav

Novi prijatelji i zajednice čekaju nekoga poput vas. Vaš društveni kalendar će biti blagoslovljen kada Jupiter u Blizancima podari obilje u vašoj jedanaestoj kući zajednice i snova. Sljedeća godina bi mogla učiniti čuda za vaš društveni život. Pojaviće se čudesne prilike za povezivanje sa novim i starim prijateljima. Nikad se ne zna kuda interakcija može dovesti! Možda ćete se prijatno iznenaditi ako nemate nikakva očekivanja za svoje društvene izlaske. Ko zna? Možda bi srećna veza mogla dovesti do mnogo više!

Gotovo kao da se konačno vraćate životu onako kako ste oduvijek željeli. Energija Blizanaca upravlja vašom kućom prijatelja, društvenim vezama, profesionalnim umrežavanjem, pa čak i željama. Sa Jupiterom u Blizancima, uskoro ćete postati zaposleni više nego što ste ikada bili, ali sve je to uz pozitivne i korisne događaje i ponude. Dopustite sebi da se ponovo povežete s onima s kojima ste možda izgubili kontakt i počnite stvarati nove veze. Ove nove veze neće samo dovesti do većeg obilja u vašem životu, već će donijeti osjećaj ispunjenosti i radosti.

Kako je Jupiter u Blizancima spreman proširiti vaš društveni krug i učiniti vaše želje stvarnošću, vodite računa o tome da svaka nova veza ili odnos budu recipročni. Iako se može činiti da dobijate bezbroj ponuda i poruka brige i podrške od drugih, važno je osigurati da činite isto za njih. Energija Jupitera u Blizancima je toliko velikodušna da vam može pomoći da maksimalno iskoristite one koji vas okružuju dok stvarate ispunjene i bogate veze u svom životu.

Djevica

Poznavajući vas, vjerovatno trenutno žonglirate s najmanje dva profesionalna puta. Kako Jupiter u Blizancima otvara vašu desetu kuću karijere i uspjeha, možda ćete se naći da više naginjete jednom putu – nego drugom. Sljedeća godina će vas ohrabriti da proširite svoje puteve karijere. Međutim, možda ćete morati da napravite neke rezove na ono na šta želite da se fokusirate tokom retrogradnog Jupitera. Do trenutka kada Jupiterove stanice krenu direktno u januaru 2025., možda ćete imati bolju ideju o tome na koji put karijere želite da se fokusirate.

Bez obzira na to jeste li razmišljali o promjeni karijere ili ne, Jupiter u Blizancima će vam donijeti nove mogućnosti. Jupiter donosi ekspanziju, obilje, sreću i često bogatstvo. U Blizancima je to omogućeno kroz različite i nove prilike. Dozvolite sebi da vježbate zahvalnost za ono što imate, dok shvatite da uvijek ima mjesta za više.

Fokusirajte se na to kako se želite osjećati kada imate karijeru i život iz snova, a zatim slijedite ovaj smjer umjesto bilo kakvih starih planova, jer će vam Jupiter u Blizancima sigurno pokazati obilje novih i uzbudljivih mogućnosti.

Ultra magazin

Vaga

Pred vama je godina učenja kada Jupiter u Blizancima proširuje vašu devetu kuću visokog obrazovanja, putovanja i duhovnog učenja. Ova sljedeća godina mogla bi vas toliko izložiti ako ste otvorenog uma. Možete se posvetiti obrazovanju, poput mentorstva ili kursa. Putovanje bi moglo biti vaš najbolji učitelj, pogotovo ako vam otvara pogled na svijet. Bez obzira od koga učite ili kamo idete, sigurno ćete naučiti nešto novo što se može primijeniti na vaše duhovno putovanje.

Jupiter u Blizancima vas poziva da izbacite taj pravilnik za život i umjesto toga krenete u potragu da doživite sve što možete. Blizanci upravljaju vašom kućom sreće, što uključuje i obilje, mistične studije i putovanja, tako da će ovaj tranzit i godina koja je pred vama biti jedna od najnevjerovatnijih u vašem životu. Ali Jupiter u Blizancima traži da se otvorite životu koji izgleda drugačije nego što ste planirali jer vas ohrabruje da slušate svoje srce i počnete da doživljavate putovanje iskustva kao najveću avanturu.

Iako su odnosi i veze s drugima uvijek važni, takođe morate osigurati da je ovo vrijeme vezano za vas, što znači da možda nećete moći ostati ono što drugi žele da budete ako je u suprotnosti s vašim vlastitim briljantnim snovima i vizijom za život. Era Jupitera u Blizancima je u tome da maksimalno iskoristite svaki trenutak i doživite svijet, gdje ćete takođe pronaći svoje obilje.

Pročitaj

Škorpija

Imaćete mnogo toga za razmotriti kada Jupiter u Blizancima ojača vašu osmu kuću transformacije, duga i imovine. Mogli biste biti uzbuđeni zbog novih finansijskih poduhvata i prilika, posebno ako imate finansijske ciljeve na umu. Ali ovo bi moglo biti previše opterećenja za vas. Možda bi čak bilo i izazovno slijediti finansijske savjete ako vam nekoliko ljudi savjetuje različite metode i puteve. Nadamo se da će ovaj Jupiterov tranzit poboljšati vaše obilje!

Ulazite u sezonu transformacije u svom životu. Jupiter donosi sreću, nove prilike i promjene, a u Blizancima će vam pomoći da transformišete svoj život iznutra, omogućavajući vam da stvorite dublju romantičnu vezu, pa čak i naslijedite neko neočekivano bogatstvo. Ostanite otvoreni za ono što svemir donosi sa Jupiterom u Blizancima, vjerujući procesu, oslanjajući se na svoj unutrašnji rast i prisjetite se da se ništa ne mijenja ako to ne učinite.

Odvojite vrijeme koje vam je potrebno da se naviknete na novu energiju, a zatim pustite sebe da promatrate šta se pojavljuje, da vidite da li je određeni put onaj kojim trebate ići. Sve pozitivne promjene koje ćete primiti ove godine biće zbog vašeg ličnog rasta, tako da će vam se vrijeme da postanete ono što ste oduvijek željeli isplatiti na više načina.

Strijelac

Mnoštvo opcija će postati dostupno kada Jupiter u Blizancima blagoslovi vašu sedmu kuću obaveza, partnera i ugovora. Od sada pa do sljedeće godine, vaše profesionalne i romantične prilike bi mogle procvjetati. Nova partnerstva ili prilike za posao mogu preplaviti vaš život. Mogli biste imati priliku da ojačate trenutnu vezu ili da pronađete nekog novog. Razmislite o tome šta uključuje vaše savršeno romantično ili profesionalno partnerstvo. Znati šta želite može vam pomoći da iz svog života izbacite nedostojne veze i obaveze.

Bilo da ste slobodni ili ste u vezi, Jupiter u Blizancima će donijeti dublju ekspanziju u vaš romantični život. Blizanci su vaš suprotni znak i vladaju vašim romantičnim vezama. Ovo je vaša prilika da stvorite vezu o kojoj ste oduvijek sanjali tako što ćete se više izlagati, upoznati nekoga novog ili uložiti više energije u svoju trenutnu vezu.

Iako je Jupiter u Blizancima spreman da donese nove mogućnosti i dublji odnos sa više razumijevanja u vaš život, morate voditi računa o smetnjama – posebno ako ste već u postojećoj vezi. Blizanci drže ključ koji će vam pomoći da iskoristite nove prilike za rast, ozdravljenje, pa čak i razvoj uzajamne veze – ali takođe može da vas učini sklonijim da odaberete ono što vam je dobro u ovom trenutku. Obavezno odmjerite sve odluke prije nego što ih donesete kako biste iskoristili priliku koja će dovesti do vaše vječne ljubavi.

Ultra magazin

Jarac

Život će postati ubrzan kada Jupiter u Blizancima pojača vašu šestu kuću posla, rutine i zdravlja. Možda će djelovati kao da imate mnogo posla, a tako malo vremena tokom ovog tranzita. Prije nego što uskočite, odvojite sekundu da udahnete. Jupiter u Blizancima će vam pomoći da svoju prilagodljivost i vještine rješavanja problema iskoristite u svoju korist. Ako dobro odigrate svoje karte, mogli biste imati vrlo produktivnu godinu. Mogli biste obavljati više poslova odjednom, a da budete u toku sa svojom rutinom. Vaše fizičko zdravlje i dobrobit mogli bi se čak poboljšati tokom ovog perioda.

Pristupite svemu u svom životu sa mentalitetom biranja radosti i vašeg ličnog blagostanja. Blizanci upravljaju temama odlučnosti, blagostanja, zdravlja, pa čak i vaše svakodnevne rutine, koja uključuje pitanja karijere. Kako Jupiter, planeta sreće, ulazi u ovaj vazdušni znak, postojaće mnoštvo novih mogućnosti, ali morate biti sigurni da birate ono što vam donosi radost i ono što vas zaista podržava da budete najbolji. Vrijeme je da postanete pronicljiviji u tome gdje i ko dobija vašu energiju, vjerujući da što više odaberete ono što vam odgovara, to ćete više manifestovati život kakav ste oduvijek željeli.

Jupiter u Blizancima donosi nove dnevne rutine, pa čak i vašeg slobodnog vremena jer ste pozvani da se više fokusirate na sebe, šta donosi radost i vrijednost u vaš život. U ovom trenutku ne postoji opcija za neuspjeh, sve dok sebi dozvolite da vjerujete procesu i prepoznate da zaslužujete da živite život u kojem se osjećate dobro, i dalje ćete biti okruženi srećom.

Vodolija

Jupiter u Blizancima će uveličati vašu petu kuću zadovoljstva, romantike i zabave. Kada izađete iz svoje zone udobnosti, vaš život bi mogao procvjetati tokom ovog tranzita. Mogli biste se uključiti u nekoliko novih hobija i strastvenih projekata. Ako isprobate nove stvari, to bi moglo dovesti do novih romantičnih prilika. Mogli biste ići na više sastanaka ove godine u potrazi za “onim pravim”. Istraživačka energija bi vas mogla potaknuti da budete otvoreniji i radoznaliji. Uživajte u svemu što život nudi!

Teme ljubavi i posvećenosti vam mogu biti na umu dok Jupiter prelazi u Blizance, donoseći sreću u vaš život i vezu. Dok Blizanci vladaju onim što je klasično poznato kao vaša kuća ljubavi, ona takođe uključuje vaš osećaj kreativnosti, sreće, porodičnih odnosa.

Razmišljajte i budite otvoreni za veću romantičnu predanost dok Jupiter prelazi u Blizance, ali i odvojite vrijeme da se povežete sa sobom. Naučite šta ste oduvijek željeli da radite sa svojim životom, šta vas ispunjava ili čini da se  jednostavno osećate dobro. Budite otvoreni za tu umjetničku radionicu ili počnite ponovo pisati, jer što više budete mogli prihvatiti svoje snove i pravu prirodu, više ćete biti u prostoru da privučete ljubav koja vam je oduvijek bila namijenjena – čak i ako se ispostavi da je to ljubav prema sebi.

Ribe

Šta za vas znači “dom”? Otvorite svoj um kada Jupiter u Blizancima posjeti vašu četvrtu kuću doma i porodice. Ova sljedeća godina mogla bi promijeniti vaše temelje na način na koji nikada niste očekivali. Porodične veze bi se takođe mogle promijeniti na bolje. Mjesto gdje živite bi moglo biti poboljšano. Mogli biste imati sreće i pronaći savršeno mjesto da se preselite. Međutim, u vašem privatnom životu biće mnogo dešavanja. Iako može biti naporno, možda ćete se do kraja ovog tranzita osjećati kao kod kuće.

Kao jedini drugi horoskopski znak koji predstavlja dualnost, dobro ste upućeni u to kako maksimalno iskoristiti energiju Jupitera u Blizancima. Počinje godina transformacije i sreće u vašem domu i porodičnoj sferi. U ovoj oblasti vašeg života moguće je preseljenje (čak i u inostranstvo!), kao i renoviranje doma, proširenje porodice ili čak useljenje sa romantičnim partnerom. Ovo je put razumijevanja da je dom zaista tamo gdje je srce, tako da ste podstaknuti da otkrijete gdje je to za vas.

Budite otvoreni za nove promjene, posebno one za koje se čini da bi mogle poremetiti ono što ste toliko dugo gradili. Čak i ako vam se čini da tražite nešto što možda nikada nećete pronaći, pokušajte vjerovati da hoćete. Jupiter voli da iskusi i eksperimentiše sa onim što je ispravno i donosi obilje, tako da ćete morati da prilagodite taj mentalitet porodičnim pitanjima dok istražujete ne samo ono što odjekuje u vašem srcu, već i ono što čini da se osjećate kao kod kuće. Sve dok ostanete otvoreni, prihvatite promjene i dozvolite sebi da dobijete ono što ste oduvijek željeli, možete pronaći obilje ljubavi i ispunjenja u ovoj fazi svog života.

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum