Trenutno čitaš
Jesi li najbolji ili najgori horoskopski znak kada su u pitanju veze i ljubavni sastanci?

Jesi li najbolji ili najgori horoskopski znak kada su u pitanju veze i ljubavni sastanci?

Svi mi imamo mane. Međutim, zavisno o tvom horoskopskom znaku, možda ti je s nekim horoskopskim znakom lakše izlaziti i biti u vezi, a sa nekim teže. To ne znači da neki znak nema svoje prednosti i ne znači da se ne može raditi na tome da budemo bolji partneri jedni drugima. Dakle, otkrij je li tvoja horoskopska ljubavna kompatibilnost visoka ili niska sa drugim horoskopskim znakovima.

Ultra magazin

Top 6 najboljih znakova za ljubavne izlaske i veze

LAV

Izlazak s Lavom obično je prekrasno iskustvo za njihovog partnera. Kao vrlo odane i predane osobe, ovaj horoskopski znak daje sve od sebe, kada su veze i ljubavni izlasci u pitanju. Možda je mana to, što Lavovi mogu postati pomalo posesivni i ljubomorni i žele biti u centru pažnje, pogotovo ako osjećaju da im se uloženi trud ne vraća. Ipak, dobra komunikacija može prevladati ove prepreke, a kao vatreni znak, Lav može biti hrabar i odvažan, stvarajući jedno zanimljivo partnerstvo!

RAK

Ako tražiš emocionalnu dubinu, ne traži dalje od osjetljivog i emotivnog Raka. Iako se Rakovi obično bolje slažu s drugim vodenim znakovima, dobro se slažu i sa zemljanim znakovima, poput Bika i Jarca. Dakle, zašto su Rakovi izvrsni partneri? Oni su nevjerojatno empatični i u kontaktu sa svojom emocionalnom stranom, što im omogućuje da “prihvate” ljude bolje od drugih znakova. S njima ćete se sigurno osjećati shvaćenima i saslušanima, ušuškano i romantično, mada i Rakovi nekad znaju biti kraljevi drame.

ŠKORPIJA

Škorpije nisu često prvi znak, na koji bi mogli pomisliti kao jedan od najboljih horoskopskih znakova za ljubavne izlaske i vezu. Međutim, Škorpija traži duboku intimnost, bliskost i povezanost s drugim. Ne vole izlaziti samo da bi izašli ili samo iz zabave – one žele povezanost. U svijetu u kojem bi to moglo biti teško pronaći, Škorpija nudi nešto što drugi ne mogu ponuditi. Zapravo, njihova vladajući planeta, Pluton, povezana je s podsviješću, što ih čini malo dubljim, nego što smo možda za njih pomislili!

Foto: ultra magazin

DJEVICA

Poput Škorpije, Djevice će se posvetiti vezi. I one žude za vezom, ali vezom sa svrhom. Žele partnera s kojim će dijeliti zajednički cilj. Takođe im možeš reći bilo šta i budi sigurna/siguran da će sve zapamtiti i saslušati, što je nešto što se može pokazati teškim za pronaći u partnerstvu. Brižne i posvećene Djevice vodiće računa o svakom detalju u vezi.

JARAC

Jarčevi su još jedan vjeran horoskopski znak. Takođe se dobro povezuju s drugima na emocionalnoj i intelektualnoj osnovi. Kao zemljani znak, oni su prizemni, ali ambiciozni, nudeći dobru ravnotežu oba svijeta i partnera s kojim drugi vole biti. Stabilni i sigurni, pružaju ti osjećaj sigurnosti i povjerenja.

RIBE

Zaljubljena Riba je divna stvar! Mogu biti vrlo saosjećajni – davati i podržavati, to su njihove ključne riječi. Njihovo saosjećanje vjerojatno ne iznenađuje, budući da je njihova vladajuća planeta Neptun, koja je poznata po ovoj osobini. Drugim riječima, izlaziti s Ribom često znači da se osjećaš shvaćeno, voljeno i viđeno. Emocije na kvadrat!

Ultra magazin

Top 6 najgorih znakova za ljubavne izlaske i veze

BIK

Bik ne mora nužno biti loš partner. Međutim, imaju jednu veliku toksičnu osobinu: mrze biti sami. Zanemariće sve znakove koji upućuju na to, da veza nije vrijedna toga, samo da ne bi ostali sami. Bik zna biti i ljubomoran, jer se boji da će neko narušiti njihovu vezu. Bikovi se jako vežu za partnera, što partneru nekada može biti malo zagušujuće.

VODOLIJA

Vodolija često nudi zbunjujuću situaciju na ljubavnim sastancima. Obično druga osoba nije sigurna je li Vodolija zainteresovana ili ne. To se uglavnom svodi na činjenicu da Vodoliji, treba dosta vremena da se otvori. Međutim, ako si poštena i iskrena osoba, to ti može pomoći da savladaš ovu potencijalno neugodnu prepreku izlaženja sa Vodolijom. Takođe,Vodolije jako cijene svoju slobodu, pa im treba vremena da se zaista posvete vezi i partneru.

Pročitaj

BLIZANCI

Blizanci imaju tendenciju da se bore sa svojom vlastitom vrijednošću. To znači da će se brzo dogovoriti, čak i ako neko drugi nije pravi par za njih. To može dovesti do ogorčenosti i još mnogo toga, čineći Blizance i ne baš najboljim partnerom u nekim situacijama. Obilježeni svojom vladajućum planetom, Merkurom, Blizanci takođe mogu predstavljati određenu zabunu i nesporazume, jer su previše otvorene i koketne osobe, koje druge često navode na krivi put.

Ultra magazin

STRIJELAC

Nažalost, Strijelac će takođe proći pored svih crvenih zastavica, stavljajući njih i potencijalnog partnera u situaciju ljubavnih sastanaka, koji nisu suđeni. Istovremeno, mogu biti vrlo otvoreni i direktni, što se, zavisno o primaocu poruke, može shvatiti kao bolno iskustvo. Strijelčevi su često neuhvatljivi i skloni avanturama i treba im vremena da se zaista vežu za nekoga.

VAGA

Vaga nije nužno loš partner. Zapravo, kao društvena bića, Vage vole biti u društvu drugih, a i drugi vole biti u njihovoj blizini. Ipak, izlazak s Vagom može se brzo pretvoriti u noćnu moru, jer je njima teško udovoljiti, jako su neodlučni, a ponekad i hladni, ne možemo znati šta zaista osjećaju, teško im je ugoditi.

OVAN

Ovnovi imaju prilično veliku manu, kada su u pitanju ljubavni sastanci: kreću se i ponašaju malo prebrzo za druge! U mnogim slučajevima to može dovesti do neusklađenosti. Ovan voli akciju, nešto što je novo, drugačije, voli izazove i brzo mu sve dosadi. U isto vrijeme, Ovnovima je vladajuća planeta Mars, što ih čini ultra-seksualnim, odlučnim i energičnim. Ovan može biti izvrstan partner, ali u pravoj situaciji sa pravim partnerom, koji će znati šta Ovnu treba!

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum