Trenutno čitaš
Jennifer Lopez u crno-bijeloj kombinaciji na premijeri Netflix filma Atlas

Jennifer Lopez u crno-bijeloj kombinaciji na premijeri Netflix filma Atlas

Jennifer Lopez Atlas premijera
Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jennifer Lopez, 54-godišnja glumica, izašla je na premijeru svog novog akcionog filma Atlas u Egipatskom teatru u Los Anđelesu.

Lopez je pozirala na crvenom tepihu, odjevena u bijeli gornji dio bez naramenica i crnu suknju do poda koja se širila pri dnu u stilu sirene.

Jennifer Lopez Atlas premijera
CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

Kosa joj je bila skupljena u punđu, za šminku se odlučila za klasični glam izgled kako bi upotpunila svoju chic crno-bijelu kombinaciju. Srebrna ogrlica ukrašena pastelnim zelenim draguljima upotpunila je njen izgled.

Zvijezda je nosila crnu clutch torbicu koja se slagala sa njenom lepršavom suknjom.

Jennifer Lopez je provela mnogo vremena sa svojim kolegama zvijezdama (Sterling K. Brown i Simu Liu) tokom premijere i činilo se da je bila nasmijana usred nedavnih izvještaja i spekulacija o problemima u njenom braku s Benom Affleckom. Ona je svoj vjenčani prsten istaknula kao jedan od njenih posebnih dodataka.

U filmu Atlas, Jennifer Lopez glumi Atlas Shepherd, analitičarku podataka s dubokim nepovjerenjem u umjetnu inteligenciju koja se “pridružuje misiji da uhvati robota odmetnika s kojim dijeli misterioznu prošlost”.

Pročitaj
Afrodita

„Ali kada planovi krenu po zlu, njena jedina nada da će spasiti budućnost čovečanstva od veštačke inteligencije je da joj veruje”, stoji u sinopsisu.

Novi film se prikazuje od 24. maja na Netflixu.

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum