Trenutno čitaš
Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zaručeni!

Jennifer Lopez i Ben Affleck ponovo zaručeni!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nakon godinu dana od obnavljanja veze, kasno u petak uveče, Jennifer Lopez je objavila na svojim društvenim mrežama veoma važnu vijest, te svoje mnogobrojne, milionske fanove uputila na svoju zvaničnu web stranicu, kao i na Newsletter, koji otkriva više detalja o zarukama sa svojom novom – starom ljubavi, Benom Affleckom.

Foto Getty Images

Njihovo pojavljivanje na premijeri filma “Udaj se za mene” u februaru naizgled je dalo naslutiti da je Lopez ponovo na korak do udaje. Odjevena u kratku bijelu haljinu, pjevačica je na crvenom tepihu prišla Benu Afflecku i razmijenila nekoliko poljubaca.

Lopez i Affleck su pokrenuli glasine o pomirenju nakon što je par u nekoliko navrata viđen zajedno, a nedugo poslije toga J.Lo je podijelila zajedničke fotografije na svom Instagram profilu, dok je slavila svoj 52. rođendan.

Foto Getty Images

Lopez i Affleck su se prvi put upoznali 2002. godine na snimanju romantične komedije “Gigli”, dok je Lopez još uvijek bila u braku sa svojim drugim mužem, plesačem Cris Juddom. Par je obznanio svoju vezu ubrzo nakon što se J.Lo razvela od Judda.No, ipak 2004. došlo je do prekida zaruka, a svi su u poprilično dugoj pauzi imali burne ljubavne živote.

Pročitaj

Ipak, u julu prošle godine desilo se obnavljanje veze, a upravo sada svjedočimo i novim zarukama ovog popularnog para! Ovog puta se nadamo da će njihova ljubav imati mnogo više sreće!

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum