Trenutno čitaš
Jelena Tomašević o novom albumu: Birala sam pjesme po srcu

Jelena Tomašević o novom albumu: Birala sam pjesme po srcu

Jelena Tomašević

Pop zvijezda Jelena Tomašević prije nekoliko dana oduševila je publiku novim albumom “Iskrena” sa sedam novih pjesama i pet ranije objavljenih singlova.

Izlazak novog albuma pratila je ekranizacija novih pjesama, koji su pored ranije objavljenih singlova “Rano moja mila” i “Veruj mi da verujem” premijerno prikazani na Jeleninom YouTube kanalu.

Miloš Nadaždin

U stilu najvećih muzičkih zvijezda, Jelena Tomašević je  iznenadila publiku objavivši novi album i video spotove za sve nove pjesme, otvarajući time novo poglavlje u svojoj karijeri. Naslovi novih pjesama poput “Iskrena”, “Ruke druge žene”, “Postelja od irisa”, donose pred publiku jednu novu Jelenu, emotivniju i ranjiviju, a opet smjeliju i hrabriju.

Na novom albumu Jelena je  bez zadrške “iskrena” u emocijama koje dijeli sa publikom, koja je po ko zna koji put osjetila snagu raskošnog vokala i moć talenta jedne od najuspješnijih regionalnih pop pjevačica.

O novom albumu i saradnicima Jelena kaže:

Vjerujem da će moj novi album “Iskrena” biti voljen koliko i meni znači. Prethodnih godina sam pažljivo i po srcu birala muziku koju ću za vas pjevati. Svaka pjesma je priča za sebe i sigurna sam da ćete razumjeti svaki otpjevani detalj.

Zahvalna sam svim mojim dragim prijateljima i umjetnicima koji su doprinijeli da sve bude ovako autentično: Mahiru Sarihodžiću, koji je aranžirao i muzički producirao svih sedam novih pjesama, divnoj Mayi Sar koja je napisala dvije božanstvene pjesme “Iskrena” i “Ruke druge žene”, Sergeju Ćetkoviću posebno hvala za pjesmu “Za divno čudo”, mojoj Aleksandri Milutinović za “Veruj mi da verujem”, Goranu Kovačiću za “Rano moja mila”, Nerminu Puškaru za “Postelju od irisa” i Branku Koprivici za čarobnu muziku u pjesmi “Nema te”, koja mi je bila inspiracija da napišem stihove za nju.

Pročitaj
nova muzika

Moj dugogodišnji prijatelj i saradnik Miloš Nadaždin je zauzeo posebno mjesto na ovom muzičkom putovanju, pretvarajući muziku u slike i video spotove koje gledate.

Pored novih pjesama na albumu se nalaze i singlovi koje su prethodnih godina za mene pisali moji dragi: Leontina Pat “Sve ispočetka”, Aleksandra Milutinović “Suncokret”, Amil Lojo “Dobro jutro ljubavi”, Goran Kovačić “Diraj mi usne”, “Ne žalim” muzika i aranžman Darko Dimitrov. 

Uživajte u mojoj novoj muzici!

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum