Trenutno čitaš
Jednostavne odjevne kombinacije koje kopiramo od Parižanki ovog ljeta

Jednostavne odjevne kombinacije koje kopiramo od Parižanki ovog ljeta

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

Jednostavnost je ključna kada je u pitanju ljetno odijevanje. Kada temperatura pređe kritičnu tačku, oslanjamo se na jednostavne odjevne kombinacije, ali ipak želimo da izgledamo uglađeno. I niko ne utjelovljuje jednostavno, lako i šik oblačenje kao Parižanke.

Rutinski se vraćamo Parižankama za ideje o odjevnim kombinacijama. Na kraju krajeva, riječi kao što su bez napora, šik i bez muke često se povezuju s njihovom estetikom. U nastavku ćeš otkriti odjevne kombinacije nekih od naših omiljenih Francuskinja na Instagramu.

Prsluk + hlače

Pravo “ljetno odijelo”. Jedan od najpopularnijih komada ovog ljeta je prsluk, koji je u vrućim ljetnim danima savršena zamjena za blejzer.

Košulja na pruge + bijele farmerke

Opuštene košulje i dalje su ključni komad modernih žena, uključujući i Pariz. Prugasti stil je jednostavno savršenstvo i može se lako kombinovati.

Karirani komplet

Za ljetni ansambl bez napora, odaberi ležeran, ali šik odgovarajući set.

Košulja na pruge + maxi suknja

Odluči se za outfit koji se sastoji od ljetnih osnova – bijela maksi suknja i bijeli top, obogaćeni kožnim dodacima u smeđoj boji izgledaju ozbiljno luksuzno. Opuštena košulja na pruge savršeno završava izgled.

Crna majica + bijeli šorc

Ne može biti ni lakše ni ljepše od crne majice s okruglim izrezom, bijelog šorca visokog struka i torbe od rafije.

Top + farmerke

Ponekad su najšik ljetni outfiti najjednostavniji. Osloni se na kombinaciju koju francuski modni set voli: bijelu majicu i farmerke ravnih nogavica. Savršeno za ljeto u gradu.

 

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum