Trenutno čitaš
Jason Statham u akcijskom trileru koji će podići adrenalin odmah na početku 2024!

Jason Statham u akcijskom trileru koji će podići adrenalin odmah na početku 2024!

pčelari

U kina se 11. januara po prvi put ove godine vraća neponovljivi Jason Statham. U distribuciji Blitz Filma, akcijski triler PČELAR već bilježi izuzetno dobre kritike i upravo je onakav film kakav trebamo za bombastičan početak godine, pun adrenalina.

G. Clay (Statham) je bivši agent organizacije poznate kao “Pčelari”. Nakon što njegova prijateljica i komšinica gospođa Parker počini samoubistvo zbog prevare, g. Clay se odlučuje na brutalni osvetnički pohod koji poprima nacionalne razmjere. Njegova je priča mračna, beskompromisna i obećava brutalnu borbu protiv sistema.

pčelari
Foto: Daniel Smith

Jason Statham može glumiti ovakvu ulogu u snu, ali ovo je jedna od njegovih najboljih uloga u posljednje vrijeme”, napisao je Connor Carey u svojoj recenziji filma za Letterboxed, dodavši: “Pčelar nudi gotovo sve što možemo poželjeti od filma ovog žanra, a ujedno je i jedan od najboljih filmova reditelja Davida Ayera posljednjih godina. Radnja je zanimljiva i dobro režirana, a svaka sljedeća akcijska scena veća je, brutalnija i luđa od prethodne. Borbe su savršeno koreografisane, a način na koji Statham to “radi” sa svojim protivnicima, dok neprestano izbacuje činjenice, dosjetke i šale s pčelama, izuzetno je zadovoljavajući i zabavan za gledanje.”

Osim Jasona Stathama, u filmu glume i Josh Hutcherson, Minnie Driver, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi i Phylicia Rashad.

Pročitaj

PČELAR u kina dolazi 11. janura, a ulaznice su već u prodaji na web stranicama i kino blagajnama. Distributer filma je Blitz Film & Video Distribution.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum