Trenutno čitaš
Izašao je teaser dugoočekivanog dokumentarca “Harry & Meghan”

Izašao je teaser dugoočekivanog dokumentarca “Harry & Meghan”

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Najpopularnija streaming platforma na svijetu, Netflix, juče je objavila teaser za dugoočekivani dokumentarac o vojvodi i vojvotkinji od Saseksa, “Harry & Meghan”. Njihova ljubavna priča je pod povećalom javnosti od samog početka, a nakon što su odlučili da se povuku sa svojih službenih dužnosti viših članova kraljevske porodice Windsor, postali su neiscrpna inspiracija svih svjetskih medija koji su prenosili svoje verzije priče o “Megzitu.”

Par je prošle godine dao kontroverzni intervju kraljici talk show-a Oprah Winfrey, nakon koga se javnost podijelila na obožavaoce i kritičare bivše glumice Meghan Markle. Ono što je neosporno je da su Harry i Meghan trenutno najpopularniji par na svijetu.

Netflixov dokumentarac koji se sastoji od 6 dijelova donosi njihovu verziju priče, a sigurni smo da će gledaocima film biti posebno interesantan u svjetlu posljednjih događaja na britanskom dvoru, prije svega smrti kraljice Elizabete II i uspona kralja Charlesa III na prestol.

dokumentarac harry & meghan
Foto: Netflix

Zvanični teaser je za samo jedan dan sakupio više od 2 miliona pregleda na YouTubeu. “Niko ne vidi šta se dešava iza zatvorenih vrata”- riječi su vojvode od Saseksa, koji od samog početka braka sa Meghan Markle tvrdi da su njegovi najveći neprijatelji upravo mediji, koje krivi i za smrt svoje majke, princeze Diane.

Dokumentarac prati par od prvih dana njihove veze, preko izazova i razloga zbog kojih su napustili kraljevsku porodicu i svoje dužnosti. Serijal uključuje intervjue sa porodicom i prijateljima koji nikada dosad nisu javno govorili o vezi slavnog para, kao i sa istoričarima i predstavnicima medija koji analiziraju način na koji su mediji uticali na odnos vojvode i vojvotkinje sa britanskom kraljevskom porodicom.

Pročitaj

Serijal “Harry & Meghan” je režirala dobitnica Emmy nagrade Liz Garbus, a datum izlaska još uvijek nije poznat.

 

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum