Trenutno čitaš
Impresivne serije i filmovi koji te očekuju u septembru na Pickbox NOW

Impresivne serije i filmovi koji te očekuju u septembru na Pickbox NOW

Nove serije i fantastični filmovi stižu u septembru na streaming servis Pickbox NOW! Od serija poput šarmantne italijanske kriminalističke komedije Ubistva u baru Lume i britanske kriminalističke serije Inspektorica Ray do norveške crne komedije Arhitektica, i filmova poput kultnog Asterix i Obelix u Britaniji te Dobročinitelj s Richardom Gereom u glavnoj ulozi, evo što sve ističemo od novog sadržaja kojem se veselimo!

Inspektorica Ray (DI Ray) 

Nova britanska kriminalistička serija Inspektorica Ray oduševit će sve obožavatelje kriminalističkog žanra. Radnja se vrti oko detektivke Ray koja radi u birmingamskoj policiji. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila unaprijeđenje. Ray preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči s ličnim problemima. Sa svježom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledaoce. DI Ray stiže 8. septembra na Pickbox NOW.

Pickbox

Ubistva u baru Lume (Murders at BarLume)

Italijanska kriminalistička komedija Ubistva u baru Lume nova je serija koja će te zaintrigirati. Radnja je smještena u malom italijanskom gradiću na toskanskoj rivijeri, a u fokusu priče je Massimo, vlasnik bara. Uz vođenje bara, Massimo pomaže detektivki Fusco riješiti brojne zločine. Ova šarmantna italijanska serija prepuna zanimljivih likova i misterioznih zločina stiže 1. septembra na Pickbox NOW!

Pickbox

Arhitektica (The Architect) – evropski dragulj u ruhu norveške miniserije

Arhitektica je norveška miniserija, crna komedija za sve obožavatelje kvalitetnih evropskih serija. Kada je projekt izgradnje hiljadu stanova u Oslu objavljen na takmičenju, arhitektica Julie ima ideju: zašto ne pretvoriti prazna podzemna parkirališta u stambene zgrade? Ovo je mračna i oštra satira o suviše bliskoj budućnosti. Norveška serija stiže 11. septembra!

Pickbox

Nestanak (The Missing) 

Izvrsna švedska miniserija Nestanak vrti se oko policajke Maje Silver iz policijskog odjela za nacionalne operacije u Stockholmu. Zbog velike želje da se ponovno susretne sa svojom kćerkom Rebekom, vraća se u mali grad koji je napustila. Kad je djevojka pronađena ubijena usred švedskog biblijskog pojasa, Maja se upetlja u intenzivnu potragu za istinom. The Missing stiže 29. septembra na Pickbox NOW!

Pickbox

Asterix i Obelix u Britaniji (Asterix at Obelix: God Save Britannia) – kultni film

Asterix i Obelix u Britaniji u režiji Laurenta Tirarda, četvrti je nastavak u serijalu  kultnih filmova o Asterixu. Julije Cezar dolazi u Britaniju, gdje se malo selo i dalje hrabro odupire rimskim legijama. Ali situacija postaje kritična i seljanima su ugroženi životi. Jedan od seljana traži dobrovoljce da odu potražiti pomoć od svog drugog rođaka Asterixa Gala i donesu bačvu „čarobnog napitka” iz bretonskog sela neukrotivih heroja. Ovaj kultni film stiže 11. septembra na Pickbox NOW!

Pickbox

Noć u starom Meksiku (A Night In Old Mexico) – prava western avantura

Western avantura s Robertom Duvallom i Jeremyjem Irvineom u glavnim ulogama! Nakon što je bio prisiljen prodati svoj porodični ranč preduzetnicima, financsjski oskudni, ali ponosni stariji građanin i njegov otuđeni unuk, nađu se na meti dilera droge u potrazi za nestalom torbom s novcem. Noć u starom Meksiku stiže 22. septembra na Pickbox NOW!

Pročitaj

Pickbox

Dobročinitelj (The Benefactor) – Richard Gere u ulozi mračnog filantropa

Izvrstan dramski film Dobročinitelj stiže 22. septembra na Pickbox NOW. U glavnim su ulogama Richard Gere i Dakota Fanning, a radnja se vrti oko starijeg filantropa koji se ponovno susreće s trudnom kćerkom svojih bliskih prijatelja koji su tragično poginuli u nesreći za koju se on osjeća odgovornim. Njegovi unutrašnji demoni natjerali su ga na zlouporabu droga zbog čega ponovni susret između kćerke i njenog muža postaje zategnut. Njegova priča ispričana je preko uspomena na dan tragične nesreće.

Pickbox

Vincent i Roxxy (Vincent N Roxxy)

Kriminalistički triler Vincent i Roxxy s Emileom Hirschom i Zoe Kravitz u glavnim ulogama stiže 22. septembra na Pickbox NOW. Radnja se vrti oko Vincenta, usamljenika iz malog grada, i buntovne punk rockerke Roxxy. Njih se dvoje neočekivano zaljube dok su prisiljeni na bijeg i ubrzo otkrivaju da ih nasilje prati posvuda.

Pickbox

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum