Trenutno čitaš
Ideje za originalan osmomartovski poklon

Ideje za originalan osmomartovski poklon

Bliži nam se dan kada se širom svijeta obilježava Dan žena, pa nam pokloni i entuzijazam zbog njih okupiraju mnogo pažnje. Ako želiš svojim voljenim i inspirativinim ženama da pokažeš ljubav, a još uvijek ne znaš koji je to idealan poklon koji će izmamiti osmijehe na njihovom licu, donosimo ti top  prijedloge najoriginalnijih poklona. 

Nakit od betona 

Iza ovog inovativnog brenda koji smo zapazili po originalnom nakitu od betona, krije se arhitektica Jovana Kusmuk. Brend predstavlja nosive objekte arhitekture u obliku nakita, a estetika je usmjerena minimalizmu i savremenom dizajnu. Jednostavna forma nakita je izvedena od betona, a sirova tekstura industrijskog materijala je naglašena listićima plemenitih materijala.

Foto Instagram/jknakitodbetona

JYSK kao neiscrpna inspiracija

Neiscrpan izvor inspiracije za savršen poklon svakako se nalazi u JYSK – u. Ako u nečiji dom želiš da uneseš optimizam, odličan izbor je difuzer kojim ćeš takođe dodatno unijeti svjež i živopisan miris u nečiji dom. Uz odabir odgovarajućih eteričnih ulja raspoloženje se podiže u tren oka.

Foto: JYSK

Nova neodoljiva i nježna Alma Ras kolekcija

Nova kolekcija inspirisana je ženama koje žele da se svaki dan osjećaju posebno, ali ono što dodatno novu kolekciju čini neodoljivom jesu modeli i sofisticirana paleta boja, koja se može vidjeti na svjetskoj modnoj sceni. U savršenom kroju donjeg veša i spavaćeg programa iz nove linije LINDA, koji dodatno krasi elegantna i nježna čipka, krije se neosporan kvalitet što doprinosi pokretanju super moćne energije, pružajući osjećaj dodatnog samopouzdanja svakoj ženi.

Foto: Alma Ras

DIDACO poklon bon

Veoma često brinemo da li će se naš poklon dopasti osobi kojoj ga poklanjamo, da li smo uspjeli da pogodimo određenu nijansu šminke, koju baš ona voli ili smo kupili određeni proizvod, koji već naša draga inspirativna žena ima. Ovog puta ti predlažemo da uz buket svježeg cvijeća pokloniš i poklon bon DIDACO, koji će oduševiti i najprobirljivije, te će osoba kojoj je namijenjen sigurno pronaći nešto za sebe.

Foto: DIDACO

Poklon bon Cacao Beauty Centra

Pročitaj

Ne zaboravimo da je njega pola ljepote. Neka tvoj poklon bude poseban i origanalan uz poklon bon Cacao Beauty centra gdje nas čeka raspoložena i ljubazna ekipa. Ovo je idealno rješenje za poklon, te će ovo iznenađenje definitivno biti pun pogodak.

Foto: Instagram/cacao_beautycenter_banjaluka

Omiljene majice iz Ultra kolekcije

Za prijateljicu, za majku, sestru ili najbolju drugaricu najoriginalnije Ultra majice idealan su poklon i govore više od hiljadu riječi. Put do ovih majica je jednostavan, dovoljno je da pošalješ poruku Instragram profilu ultra.webshop.

Foto: Tajana Dedić – Starović

Svijeće napravljene od sojinog voska

Na Instagram profilu cera_candela smo pronašli predivno oblikovane svijeće. Svijeće izgledaju poput pravih skulptura i napravljene su od sojinog voska koji je ekološki čist, bez dodatnih vještačkih mirisa i boja. Svijeće ovog sastava nisu toksične, te idealan su poklon koji možeš kombinovati sa najmekanijim ručno rađenim dekama hyggestore.ba.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum