Trenutno čitaš
“Iced Coffee” trend donosi jesenje vibracije na noktima

“Iced Coffee” trend donosi jesenje vibracije na noktima

Afrodita - Cherry Blossom
Afrodita - Cherry Blossom

U toku ljeta dominiraju trendovi jarkih boja na noktima, ali tokom predstojećih jesenjih mjeseci favoriti će biti zagasite nijanse, pastelne boje, u kojima će se smjenjivati različiti tonovi, detalji i dizajni.

Jedan od novih trendova na TikTok-u jesu “Iced Coffee” nokti i savršeni su za jesen.

Ne samo da su nokti “Iced Coffee” savršen način da odaš počast svom omiljenom piću, već su i super lijepi. Izgled noktiju se svodi na miješanje smeđih i kremastih lakova kako bi se dobio mramorni efekat koji se događa kada se mlijeko pomiješa s kafom. Rezultat je manikir koji izgleda baš kao da su vrhovi prstiju umočeni u pjenasti napitak.

Druga prednost ovog manikira je što kombinuje dva trenda u umjetnosti noktiju – apstraktni i neutralni – u jedan. Ako želiš da dodaš kreativan dašak svojim noktima, ali voliš neutralne tonove, onda je ovaj izgled za tebe. Svestranost trenda omogućava različite interpretacije i prilagođavanja, od suptilnih nagiba do složenih vrtloga.

Nastavi da skroluješ ispod za ideje manikira “Iced Coffee” koje možeš koristiti kao inspiraciju.

Neki kreatori dobijaju izgled “Iced Coffee” koristeći pečat koji je umočen u više nijansi laka inspirisanih latteom. Potrebno je nježno utapkati pečat samo na krajeve noktiju.

@parfumdreams

You need to recreate this beautiful Coffee Nail Design!☕️ Looks like a delicious Latte Macchiato🤎 Products: essie strong start base coat alessandro nail art stamper essence love you so mocha OPI espresso yourself essence icing on the cake essie gel setter top coat #coffeeweek #coffeetok #coffeeaddict #nailart #nailtutorial #naildesigns #brownnails #joyofbeauty #parfumdreams

♬ Originalton – parfumdreams

Latte art je nesumnjivo divan način da izraziš svoju ljubav prema kafi. Ova srca izgledaju baš kao kad tvoj omiljeni barista ukrasi tvoju kafu.

Još jedna ideja za manikir jeste nanošenje tamnog laka u boji espressa kao podloge, a zatim lagano nanešenje bijelog laka.

“Iced Coffee”  trend kombinuje apstraktne vrtloge sa neutralnim tonovima za dizajn koji izgleda savršeno i daje poseban šarm noktima.

Ako želiš da stvoriš realističnu estetiku “Iced Coffee” na noktima preporučuje se korištenje kista na gel laku u nijansama smeđe, bijele i krem boje. Gel omogućava bojama da se kreću i bez napora kovitlaju zajedno, poput mliječne ledene kafe.

@esmio_australia

ICED COFFEE NAILS ☕️ #bloominggel #bloominggelnails #esmioaustralia #nailart #nailarttutorial

♬ Billie bossa nova X west coast lostten4ever – ved

Još jedna ideja za ostizanje ovog popularnog TikTok trenda na noktima jeste da naneseš osnovni premaz moka smeđe boje, ostaviš da se osuši, a zatim sa zgužvanim komadom plastične folije koja je umočena u bijeli ili krem lak naneseš na nokte.

@pinky_promise_polish

i’m an iced coffee queer #nails #nailart #handpaintednailart #gelnails #gelmanicure #geloverlay #naturalnails #gelart #bloominggel #icedcoffeenails #icedcoffee

♬ original sound – christy

Svoj savršeni manikir možeš uraditi u Cacao Beauty Centru u Banjaluci gdje će ti raspoložena i ljubazna ekipa pomoći da odabereš najbolje za sebe i da pratiš trendove.

Sve informacije o uslugama manikira, koje nudi Cacao Beauty Centar, možeš dobiti putem broja telefona 065 00 55 22 ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum