Trenutno čitaš
I ove godine veliko interesovanje publike za Banja Luka Fest!

I ove godine veliko interesovanje publike za Banja Luka Fest!

Publika iz cijelog regiona i ove godine stiže u Banjaluku, na festival koji je za samo godinu dana postao jedan od onih o kojima se najviše priča i koji se željno iščekuje. Mjesec dana prije početka festivala rasprodat je koncert Zdravko Čolić Symphonic, kojim će 9. jula biti zatvoren ovogodišnji festival. Karata za ostale festivalske programe još uvijek ima u manjim količinama.

Foto Banja Luka Fest

Posebno interesovanje vlada za dolazak španske muzičke dive Luz Kasal, koja će 8. jula po prvi put nastupiti u Bosni i Hercegovini. Slušaoci sa naših prostora zavoljeli su njene pjesme “Un ano de amor” i “Piensa en mi” iz filma Pedra Almodovara “Visoke potpetice”, ali i hit “Madrugadas” – špansku verziju pjesme “Pukni Zoro”.

Po prvi put na velikoj sceni Banja Luka Fest-a nastupiće i čuvena Josipa Lisac, koja će u pratnji vrhunskih muzičara izvesti svoje najveće hitove. Nakon dugih trinaest godina, uvijek savremena, snažna, jedinstvena umjetnica pred publikom na Kastelu potvrdiće zašto je smatraju kraljicom scenskog nastupa i nevjerovatne glasovne interpretacije.

Foto Banja Luka Fest

Glamurozno otvaranje festivala, kada će crvenim tepihom prodefilovati naše najveće glumačke i muzičke zvijezde, biće u znaku Bajage i Instruktora i njihovog koncerta za rok grupu, orkestar i hor. Osmišljen pod dirigentskom palicom čuvenog Vojkana Borisavljevića ovaj nastup kojim su predstavili najveće hitove za 35 godina karijere svojevremeno je proglašen za koncert godine.

Svake večeri, nakon zvaničnog festivalskog programa uslijediće i posebno osmišljeni after party-ji kojima će moći da prisustvuju samo oni koji su obezbijedili svoje ulaznice za program Banja Luka Fest-a, koji se od 6 do 9. jula održava na tvrđavi Kastel.

Pročitaj
balenciaga

Svi programi dogodiće se u specifičnom ambijentu koncertne dvorane na otvorenom, sa sjedećom platformom koja garantuje vrhunski muzički ugođaj i VIP iskustvo za svakog posjetioca.

Festival se realizuje uz podršku partnera: Mtel, Coca cola, Carlsberg, Gorki list i mnogih drugih.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum