Trenutno čitaš
Hit film “Elvis” stiže na HBO Max!

Hit film “Elvis” stiže na HBO Max!

Ana Ivanović Natural Performance
Ana Ivanović Natural Performance

Nakon velike pažnje publike u bioskopima širom svijeta, aktuelni hit film „Elvis“ (Elvis) imaće premijeru 2. septembra na HBO Max streaming platformi, dok će na HBO kanalu biti prikazan 25. septembra u 20:00h.

Foto HBO Max

„Elvis“ je Warner Bros. spektakl u režiji filmaša Baza Luhrmanna, vizionara nominovanog za Oscara, koji istražuje život i muziku Elvisa Presleya, s Austinom Butlerom i oskarovcem Tomom Hanksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, Elvisova (Butler) priča sagledana je kroz prizmu njegovog komplikovanog odnosa sa zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Hanks). Kroz Parkerovo pripovijedanje, film zadire u njihovu složenu dinamiku, koja se protezala kroz 20 godina, od Presleyjeva uspona ka slavi do statusa velike zvijezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnijih osoba u Elvisovom životu – Priscilla Presley (Olivia DeJonge).

Uz Austina Butlera, Toma Hanksa i Oliviju DeJonge, u filmu glume Helen Thomson, Yola, Alton Mason, Shonka Dukureh, Luke Bracey, Natasha Bassett, David Wenham, Kelvin Harrison Jr., Xavier Samuel, Kodi Smit-McPhee, Dacre Montgomery, Leon Ford, Gareth Davies, Charles Grounds, Josh McConville i Adam Dunn.

Film je režirao Baz Luhrmann, ujedno i scenarista i producent filma, a zasnovan je na priči Sama Bromella, Craiga Pearcea i Jeremyja Donera, koji su takođe i scenaristi. Ostali producenti su Catherine Martin, Gail Berman, Patrick McCormick i Schuyler Weiss. Izvršni producenti su Toby Emmerich, Courtenay Valenti i Kevin McCormick.

Pročitaj

Ne propusti ovaj filmski spektakl na HBO Max platformi!

© 2023 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum