Trenutno čitaš
HBO preporuke serija i filmova za avgust

HBO preporuke serija i filmova za avgust

L'Occitane
L'Occitane

Nove serije, nove epizode serija, kao i novi filmovi stižu na HBO u avgustu mjesecu. Donosimo ti odabrane hitove koji će te zabaviti i opustiti ovog ljeta. 

Premijera nove serije – Zmajeva kuća

hbo preporuke avgust

Radnja nove HBO serije od 10 epizoda, temeljene na knjizi „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, odvija se 200 godina prije događaja iz „Igre prestola“ i donosi priču o Kući Targaryen.

Premijera 22. avgusta na HBO Maxu i HBO-u.

Premijera nove serije – Razgovori s prijateljima

Britko inteligentna priča smještena u Dublin o dvoje studenata, 21-godišnjoj Frances i njenoj najboljoj prijateljici Bobbi te neobičnoj, neočekivanoj vezi koju stvaraju s bračnim parom, Melissom i Nickom.

Premijera 5.avgusta.

Brojač karata

hbo preporuke avgust

William je bivši vojnik koji je postao kockar u kockarnici. U njegov se apatičan život vraća iskra kad upozna Cirka, mladića u potrazi za osvetom. Williamov pokušaj da ga izvede na pravi put predstavljaće njegovu konačnu mogućnost iskupljenja.

Premijera 7. avgusta.

Ego protiv ega

hbo preporuke avgust

Kad preduzetnik milijarder impulsivno odluči snimiti kultni film, zahtijeva najbolje. Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez udružuju snage u ovoj britkoj komediji o pokušaju snimanja najvećeg filma u istoriji.

Premijera 14. avgusta.

Veliki crveni pas Clifford

Kad Emily otkrije da je njeno malo crveno štene Clifford preko noći naraslo tri metra, obraća se ujaku Caseyju za pomoć. Ali kad ludi naučnik pokuša uhvatiti štene, potrebno je cijelo susjedstvo da skriju Clifforda dok ih jure po gradu.

Premijera 14. avgusta.

Premijera novih epizoda serije – Genijalna prijateljica III

hbo preporuke avgust

„Genijalna prijateljica“ govori o starijoj ženi Eleni Greco koja, nakon što joj najbolja prijateljica Lila netragom nestane, počne pisati priču o njihovom 60-godišnjem prijateljstvu. Priča počinje 1950-ih na opasnim ulicama Napulja.

Pročitaj

Utorkom

Dinastija Gucci

Kad se Patrizia Reggiani (Lady Gaga), autsajderka iz siromašne porodice, uda u porodicu Gucci, njena neobuzdana ambicija počinje razotkrivati porodično naslijeđe i pokrene niz izdaja, dekadencije, osvete i na kraju… ubistva.

Od 9. avgusta

Ljubav na irski način

Rosemary je tvrdoglava irska farmerka, godinama zaljubljena u susjeda Anthonyja koji o tome pojma nema. Dok ona pokušava prekinuti njihovu vječnu pat-poziciju, njegov otac otkriva plan prodaje porodične farme svom američkom nećaku.

Premijera 7. avgusta.

 

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum