Trenutno čitaš
HBO MAX od danas dostupan u Bosni i Hercegovini!

HBO MAX od danas dostupan u Bosni i Hercegovini!

U Bosni i Hercegovini je od danas dostupan HBO Max, streaming platforma koja objedinjuje naslove iz HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network i Max Originals produkcije, uz još mnogo toga. HBO Max je zamijenio dosadašnju HBO GO platformu.

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: “Jako nam je drago što je HBO Max sada dostupan u Bosni i Hercegovini i što pruža vrhunsku zabavu, filmove, evropsku produkciju i sadržaje za djecu na jednom mjestu. Uz to, za ljubitelje dobrih priča u Bosni i Hercegovini pripremili smo vrlo isplativu ponudu, zahvaljujući kojoj mogu ostvariti 33% popusta na regularnu mjesečnu cijenu pretplate doživotno.“

“U Centralnoj i Istočnoj Europi smo započeli poslovanje još 1991. godine s prvim linearnim kanalima. Drago nam je što danas, više od 30 godina kasnije, gledaocima u regiji donosimo potpuno nov način pristupa omiljenoj zabavi.”

hbo max u bosni

HBO GO korisnici s aktivnom direktnom pretplatom biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu promotivnu cijenu pretplate koja iznosi samo 4,66 €/mjesečno, što je manje od HBO GO pretplate koja je iznosila 5,99 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućava korisnicima da ostvare 33% popusta na standardnu mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu.

Novi korisnici koji se pretplate prije 31.marta takođe mogu iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate. Za sve koji se pretplate nakon 31. marta, standardna cijena mjesečne pretplate iznosiće 6,99 €/mjesečno. Biće uvedena i nova opcija godišnje pretplate po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiće 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Kako biste se prijavili za instant pristup, posjetite http://www.hbomax.com.

HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera.

hbo max u bosni

HBO Max nudi za svakoga ponešto, uključujući nagrađivane HBO serije “Nasljeđe”, “Igra prijestolja”, “Euforija” i “Mare iz Easttowna”, kao i nove HBO serije “Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa” i “Pozlaćeno doba”. Među naslovima iz Max Original produkcije je hit serija “I tek tako…”, kao i niz novih serija među kojima su “Komičari”, “Stvorena za ljubav”, “Seksualni život studentica, “Postaja jedanaest”, nova sezona serije “Vučji odgoj” i mnoge druge. DC produkcija uključuje film “Liga pravde Zacka Snydera” i seriju “Mirotvorac”, a Carton Network produkcija donosi naslove kao što su “Gumballov čudesni svijet” i “Mali titani, krenite!”. Među Warner Bros. filmovima su “Dina”, “Matrix: Uskrsnuća” i “Kralj Richard”.

Dio HBO Max ponude čine i istaknuti filmovi “Kimi”, “Život nakon”, “Bez naglih pokreta” i “Svi sveci mafije”. Među evropskim Max Originals sadržajima su serije “Kamikaza” i “Slučaj Wanninkhof”. Tu je i niz kultnih serija kao što su “Prijatelji”, “Seks i grad”, “Tračerica”, “Vampirski dnevnici”, “Normalni ljudi”, “Djevojke”, “Žica”, “Bez oduševljenja, molim”, “Mentalist” i “Pravi detektiv”. Među reality formatima koji će se naći u HBO Max ponudi su “Trudna Amy”, “Nove zvijezde dizajna s Ellen DeGeneres”, “Otok švalera”, “Selena + chef” i “Pekarska utopija”, uz mnoge druge naslove.

Pročitaj

hbo max u bosni

“U manje od 24 mjeseca izgradili smo skalabilan streaming biznis prisutan na 61 teritoriji, s planovima za daljnje širenje. Međunarodno poslovanje će nastaviti biti važan dio priče o našem globalnom rastu i u budućnosti”, izjavio je Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala.

“Posebno sam ponosan što je naša prisutnost u Centralnoj i Istočnoj Europi dodatno očvrsnulo današnjim lansiranjem HBO Maxa i što jačamo našu duboku posvećenost gledaocima, partnerima i zaposlenima širom regije tokom ovih izazovnih vremena.”

Među 15 zemalja u kojima je HBO Max danas postao dostupan su Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Slovenija, Srbija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Češka, Slovačka, Mađarska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Moldavija, Nizozemska i Portugal.

HBO Max je sada dostupan na 61 teritoriji širom Evrope, SAD-a, Latinske Amerike i Kariba. Globalna ekspanzija HBO Maxa nastavlja se kasnije ove godine lansiranjem usluge u Turskoj, Grčkoj, Estoniji, Latviji, Litvi i na Islandu. Takođe, u planu je i daljnje širenje na jugoistočnu Aziju.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum