Trenutno čitaš
HBO MAX dolazi u Bosnu i Hercegovinu 8. marta

HBO MAX dolazi u Bosnu i Hercegovinu 8. marta

Upravo je potvrđeno da će HBO Max, premium streaming platforma kompanije WarnerMedia, postati dostupan u Bosni i Hercegovini 8. marta 2022. godine i zamijeniti postojeću HBO GO platformu. HBO Max nudi visokokvalitetnu zabavu od voljenih brendova među kojima su Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Original i mnogi drugi.

Otkrivene su i atraktivne cijene. Mjesečna pretplata za HBO GO bila je 5,99 €, a cijena HBO Max pretplate iznosiće 6,99 €/mjesečno. Međutim, u znak obilježavanja dolaska HBO Maxa, HBO GO korisnici s aktivnom direktnom preplatom, biće automatski migrirani na novu platformu uz sniženu cijenu pretplate, koja će iznositi samo 4,66 €/mjesečno. Ova promotivna ponuda omogućiće korisnicima 33% popusta na mjesečnu cijenu pretplate doživotno, sve dok imaju aktivnu mjesečnu pretplatu. Novi korisnici koji se pretplate prije 31. marta, takođe će moći iskoristiti ovu ponudu sa sniženom mjesečnom cijenom pretplate.

Nakon 31. marta, pored mjesečne pretplate biće dostupna i nova godišnja pretplata po cijeni od  54,99 €, koja će biti vrlo isplativa i omogućiti 12 mjeseci pristupa usluzi po cijeni osam mjeseci. Da se prijaviš za instant pristup na dan lansiranja, posjeti http://www.hbomax.com.

hbo max u bih

Christina Sulebakk, generalna direktorica za HBO Max EMEA, izjavila je: „HBO Max predstavlja novo streaming iskustvo i nudi najbolju zabavu, filmove, originalne serije i sadržaje za djecu iz Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije i još mnogo toga po vrlo atraktivnoj cijeni. S oduševljenjem možemo potvrditi, da HBO Max dolazi u Bosnu i Hercegovinu 8. marta, dok istovremeno nastavljamo činiti platformu dostupnom širom Evrope, a i šire.“

HBO Max će po prvi put na jednom mjestu, objediniti nove i kultne Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i Max Original serije i filmove, uključujući Warner Bros filmove, koji će biti dostupni samo 45 dana nakon kino premijere. Među najpopularnijim Warner Bros. filmovima koji će biti dostupni su: „Matrix: Uskrsnuća“, „Dina“ i „Kralj Richard“.

hbo max u bih

Neki od novih naslova iz Max Original produkcije su: „Postaja jedanaest“, „Mirotvorac“, druga sezona serije „Vučji odgoj“ i „Seksualni život studentkinja“. Među evropskim Max Original sadržajima koji dolaze na platformu su: „Sve ostalo“, „Kamikaze“, „Požuda“, „Ruxx“, „Odmrzavanje“, „Doušnik“ i „Garcia!“. Najavljeni su i reality formati „Trudna Amy“, „Potraga za čarobnim Mikeom“, „Otok švalera“ i „Selena + Chef“. Sadržaji za djecu uključivaće naslove kao što su: „Mali titani, krenite!“, „Gumballov čudesni svijet“, „Crtići Looney Tunes “ i „CoComelon“.*

Johannes Larcher, direktor HBO Max Internationala, izjavio je: „Globalno lansiranje HBO Maxa ide po planu dok pokrećemo platformu u 15 novih evropskih zemalja, čime na svjetskom nivou postajemo dostupni na ukupno 61 teritoriju. Realizujemo našu strategiju da širom svijeta postanemo dostupni direktno potrošačima, što će uz naše voljene sadržaje doprinijeti tome, da budemo jedna od vodećih svjetskih streaming platformi.“

Pročitaj
lily collins MaXXXine premijera

HBO Max će biti dostupan na vodećim uređajima i platformama, uključujući odabrane smart televizore (Samsung, LG i Android TV™), uređaje za streaming (Apple TV 4K i Google Chromecast™), igraće konzole (PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox One i Xbox Series X|S), mobilne telefone i tablete (iPhone, iPad, iPod Touch i Android™), kao i na stranici http://www.hbomax.com/ . HBO Max će takođe biti dostupan kod odabranih operatera.

Korisnici će moći vršiti uplate putem većih providera (VISA, Mastercard i PayPal) i kupovinom u aplikaciji (Apple App Store, Google Play Store i Samsung Checkout).

hbo max u bih

HBO Max nudi unaprijeđeno iskustvo gledanja, uključujući mogućnost personalizacije do pet profila, gledanje sadržaja na tri uređaja istovremeno, registraciju neograničenog broja uređaja po pretplati, 5.1. surround zvuk, Dolby Atmos i dostupnost određenih naslova u 4K.

HBO Max je trenutno dostupan na 46 teritorija širom Sjeverne i Latinske Amerike i Evrope, a ta brojka će porasti na 61 s lansiranjem HBO Maxa 8. marta u dodatnih 15 zemalja. HBO Max se širi na globalnom nivou, kao dio plana lansiranja u fazama, a kasnije tokom ove godine će postati dostupan u šest novih evropskih zemalja, uključujući Grčku i Tursku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum