Trenutno čitaš
Šta u junu gledamo na HBO Max? Top 5 preporuka!

Šta u junu gledamo na HBO Max? Top 5 preporuka!

HBO

Od hvaljenih HBO serija i Discoveryjevih izvanrednih priča iz stvarnog života, do Warner Bros. blockbustera, pronađi nove svjetove i istraži ih odmah na Maxu. Jun na Max streaming platformu donosi dugoočekivanu novu sezonu HBO Original serije „Zmajeva kuća“, novu HBO Original seriju „Fantazme“, filmove „Creed 3“, „Jesam li dobro?“ i fascinantni dokumentarni film o opsadi Sarajeva, „Poljubite budućnost“ redatelja Nenada Čičin Šaina. Od sporta ovog mjeseca na Maxu izdvajamo Grand Slam teniski turnir Roland Garros, biciklizam i mnoštvo drugih sportova.

ZMAJEVA KUĆA II (House of the Dragon)

Temeljena na romanu „Vatra i krv“ Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prestola“, i otkriva priču o kući Targaryen. Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru. Premijera je 17. juna.

HBO
HBO

CREED 3 (Creed 3)

Nakon što je dominirao svijetom boksa, Adonis Creed napreduje u karijeri i porodičnom životu. Kad se prijatelj iz djetinjstva i nekadašnje boksačko čudo, Damian, ponovno pojavi nakon što je odslužio dugu zatvorsku kaznu, nestrpljiv je dokazati da zaslužuje priliku u ringu. No sukob između bivših prijatelja više je od obične borbe, a kako bi poravnao račune, Adonis mora staviti svoju budućnost na kocku. Premijera 09. juna.

HBO
Foto: Eli Ade/Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc.

SEDMO NEBO

Ostavljanje žene i novi početak treba dobro izvježbati! Nino Radman je čovjek s previše žena i premalo vremena, hodajući recept za katastrofu. Pokušavajući priznati ženi da se zaljubio u drugu, traži pomoć „stručnjaka“ čiji ga savjeti vode u još veći haos. U strahu od žene, Ninova paranoja sve više raste, a on se pretvara u tempiranu bombu. Hoće li trijumfirati ili krahirati, otkriva ova komedija neočekivanih obrata, u kojoj je samo jedna stvar veća od Ninovih problema – njegov pritisak.

HBO
Foto: Nina Đurđević

FANTAZME (Fantasmas)

Pisac, redatelj i komičar Julio Torres (HBO-ova serija Hororljupci) stvorio je fantastičnu priču od šest epizoda o gubitku zlatne naušnice u obliku kamenice. U potrazi za tim vrijednim predmetom, Julio se suočava s neobičnim likovima u introspektivnim, često jezivim, a uvijek komičnim vinjetama smještenim u sanjivoj i alternativnoj verziji New Yorka. Kaleidoskop boja i nadrealizma, Fantasmas spaja priče ljudi koji traže značenje, svrhu i povezanost u svijetu koji je sve izoliraniji.

Pročitaj
Simpatizer

PALI IDOLI: NICK I AARON CARTER (Fallen Idols: Nick & Aaron Carter)

Ovaj dokumentarni film iz četiri djela bavi se životom, karijerom i odnosima Nicka i Aarona Cartera, od vrhunca njihove slave do tragedije i događaja koji su doveli do medijskih naslova u posljednjih nekoliko godina, uključujući optužbe protiv Nicka Cartera zbog seksualnog napada.

HBO

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum