Trenutno čitaš
Hailey Bieber oduševila u oversize odijelu na pruge

Hailey Bieber oduševila u oversize odijelu na pruge

L'Occitane
L'Occitane

Hailey Bieber se okrenula osnovnom proizvodu inspirisanom muškom odjećom za svoj najnoviji izgled.

Manekenka je primijećena na večeri sa suprugom Justinom Bieberom u Los Angelesu, gdje je svojim trendi stilskim odabirom ublažila tradicionalno sivo odijelo na pruge. Outfit zvijezde sastojao se od oversize blejzera na pruge s opuštenim ramenima i prikladnim opuštenim hlačama, uparen sa ležernom svijetlosivom kratkom majicom, kako bi otkrila njen abdomen.

RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

Izgled je upotpunila crnim čizmama sa reljefnim uzorkom zmijske kože, crnom torbom i nizom zlatnog nakita uključujući dugu ljupku ogrlicu i krupne naušnice sa dijamantima. Što se tiče njene glamuroznosti, osnivačica Rhodea je naglasila svoj prepoznatljivi ten ružičastim rumenilom i ružičastim usnama, dok je kosu nosila skupljenu u punđu.

RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

Mnoge od njenih stilskih kombinacija uključuju oversize komade, od luksuznih kaputa do udobnih džempera koji se nose s biciklističkim à la Princess Diana. Ranije ove sedmice, ambasadorica brenda Saint Laurent prošetala je u kaputu u stilu Matrixa kako bi dodala nekonvencionalnu notu svom potpuno crnom sportskom izgledu.

Pročitaj

BELLOCQIMAGES/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

Manekenka je obukla široki kožni kaput iz kolekcije za jesen 2022. preko bralete topa i sportskih hlača marke Set Active. Monohromatski izgled je završila s još crnih dodataka, uključujući par kožnih patika iz Pume i uske ugaone sunčane naočale brenda The Attico.

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum