Trenutno čitaš
Gru se vraća: Nove avanture i izazovi u “Despicable Me 4”

Gru se vraća: Nove avanture i izazovi u “Despicable Me 4”

Despicable Me 4

Svima omiljeni superzločinac koji je postao dobar momak, Gru, stiže nam u četvrtom djelu zauvijek popularne franšize “Despicable Me”. Ovaj put on i njegova porodica moraju da bježe od odbjeglog zlikovca koji namjerava da se osveti.

Ponovo ćemo imati priliku da se pridružimo Gruu i njegovoj porodici supruzi Lusy, usvojenoj djeci Margo, Edith i Agnes, zajedno sa novim sinom Gruom mlađim, koji žive relativno mirnim životom. Kažemo relativno jer Gru ima problema da se poveže sa sinom, kao i da žonglira porodičnim životom sa svojim tajnim radom za Ligu protiv zlikovaca. I naravno, Minioni koji su zvijezde ovih filmova, takođe se vraćaju stvaraju haos gdje god da stignu, pokušavajući “pomoći” Gruu.

Ali Gruov svijet se okreće naglavačke kada superzlikovac, Maxime Le Mel, pobjegne iz zatvora i, zajedno sa svojom fatalnom djevojkom, Valentinom, želi da se osveti Gruu. Ovo navodi Grua, njegovu porodicu i Minione da pobjegnu nasigurno.

Svi originalni glasovi se pojavljuju: Steve Carell kao Gru, Kristen Wiig kao Lucy, Miranda Cosgrove kao Margo i Steve Coogan kao Silas Ramsbottom, bivši direktor Lige protiv zlikovaca, koji je dao ostavku u prethodnom filmu. Pierre Coffin ponovo daje glas Minionima. Novi u glumačkoj ekipi su Will Ferrell kao Maxime Le Mal i Sofia Vergara kao Valentina.

Pročitaj
Super Bowl

“Despicable Me” je postala jedna od najvećih animiranih franšiza, koja je zaradila 3,7 milijardi dolara tokom godina. “Despicable Me 4” stići će u bioskope u julu u SAD-u, a ubrzo nakon toga i širom svijeta.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum