Trenutno čitaš
Glumica Sarah Jessica Parker zavidi svom liku Carrie Bradshaw

Glumica Sarah Jessica Parker zavidi svom liku Carrie Bradshaw

Romantična drama, kultna serija Sex and the City, koja je premijerno prikazana 1998. prateći živote četiri žena u New Yorku, postala je klasik kako za obožavatelje koji su u to vrijeme gledali uživo, tako i za obožavatelje koji su je otkrili kasnije putem streaming servisa. Zvijezda serije, glumica Sarah Jessica Parker otkriva jedini razlog zbog kojeg zavidi svom liku, Carrie Bradshaw, u nastavku saznaj koji je to razlog.

Foto: Vogue

U novom intervjuu za Us Weekly, Sarah Jessica Parker govorila je o seriji Sex and the City. Glumica je priznala jednu stvar na koju je pomalo ljubomorna, kada je u pitanju njen lik Carrie Bradshaw.

“Volim prijateljstva. Volim vrijeme koje ulažemo u svoja prijateljstva. Većina ljudi nema vremena da se tako često sastaje za kafu ili ručak sa prijateljima. Tako da sam zavidna svom liku Carrie. Voljela bih da to češće mogu nekako integrisati u svoj život, ali mislim da su me oduvijek najviše doticali naši odnosi i koliko su oni potrebni – a to je sigurno i u mom životu. Nije moda i nije mjesto gdje Carrie živi, ​​nešto na čemu sam joj zavidna, već duboke veze koje ima sa svojim prijateljima. Originalna serija definitivno se temeljila na prijateljstvima između likova u seriji, koja su se nastavila u dva igrana filma Sex and City iz 2008. i 2010. godine”, kaže Sarah Jessica Parker.

NEW YORK – SEPTEMBER 21: Actresses Kristin Davis as “Charlotte,” Sarah Jessica Parker as “Carrie Bradshaw,” Cynthia Nixon as “Miranda,” and Kim Cattrall as “Samantha” on location for “Sex and the City: The Movie” on September 21, 2007, in New York City. (Photo by Brian Ach/WireImage)

Popularna serija trenutno se prikazuje u vidu svog novog nastvaka pod imenom “Sex and the City And Just Like That”, na HBO kanalima, a nove epizode izlaze svakog četvrtka.

Pročitaj
balenciaga

Izvor: cinemablend.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum