Trenutno čitaš
Glumica Courteney Cox kaže da su joj fileri na licu odluka zbog koje se kaje

Glumica Courteney Cox kaže da su joj fileri na licu odluka zbog koje se kaje

L'Occitane
L'Occitane

Courteney Cox kaže da joj je nanošenje filera na lice, jedno od najvećih žaljenja u životu…

“Misliti da starim kad sam bila jako mlada, to je samo šteta, gubitak vremena; to je domino efekt, kao da ne shvataš da izgledaš malo neuredno, pa nastaviš raditi više, jer izgledaš sebi normalno”, rekla je.

“Pogledaš se u ogledalo i kažeš, ‘Oh, to izgleda dobro’, a ne shvataš kako to izgleda osobi izvana. Samo radiš previše filera i poslije moraš ih ukloniti. Hvala bogu što se fileri mogu ukloniti, mislim da sam puno zabrljala, ali sada, srećom, uspjela sam preokrenuti većinu toga, sada sam zapravo samo starija”, kaže slavna glumica.

Getty Images

Zvijezda serije “Friends”, dodala je da je još uvijek ponekad zapanjena svojim starim postupcima, dok je bila u eri punjenja lica filerima. “Gledam svoje fotografije iz tog vremena, kad sam mislila da izgledam dobro i ne mogu vjerovati”, rekla je.

WireImage

Ovo nije prvi put, da je Courteney Cox progovorila o svom odnosu prema svom izgledu tokom godina. Glumica je ranije rekla, da su plastična hirurgija i drugi kozmetički zahvati normalizovani u holivudskim krugovima, posebno među ženama. “Odete doktoru koji bi vam rekao: ‘Izgledate super, ali ono što bi pomoglo je mala injekcija ovdje ili filer ondje”, objasnila je Courteney.

Courteney Cox 2015. Getty Images

Nakon odluke da ukloni filere iz lica, Courteney Cox je rekla: “Osjećam se bolje jer ličim na sebe. Mislim da sada više ličim osobi kakva sam bila. Stvari će se promijeniti. Sve će pasti. Pokušavala sam učiniti da ne padne, ali zbog toga sam izgledala lažna. Potreban vam je pokret na licu, pogotovo ako imate tanku kožu kao ja. To nisu bore – to su bore osmijeha. Morala sam naučiti prihvatiti svoje pokrete lica i shvatiti da mi fileri nisu prijatelji”, iskrena je glumica.

Pročitaj

 

Izvor: unilad.com

© 2022 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum