Trenutno čitaš
Gangs of Galicia: Sve što trebaš znati o novoj španskoj seriji na Netflixu

Gangs of Galicia: Sve što trebaš znati o novoj španskoj seriji na Netflixu

gangs of galicia serija netflix

U španskom trileru Gangs of Galicia, koji je kreirao i napisao Jorge Guerricaechevarría i režirao Roger Gual, Clara Lago glumi advokaticu iz Madrida koja se seli u Galiciju, u Španiji, kako bi poravnala račune iz prošlosti.

Tek kada joj je otac ubijen, advokatica otkriva da je vodio dvostruki život. Stoga se infiltrira u narko kartel kako bi saznala šta se dogodilo – i osvetila se. U tom procesu ona se zaljubljuje u muškarca koji je preblizu istini.

Serija Gangs of Galicia, od 7 epizoda zasnovana je na istinitom događaju.

Sinopsis: Kada Ana (Lago) nazove svog oca, Horhea, nema pojma da će to biti posljednji put da razgovaraju. On radi na jedrilici i prevozi turiste po Fuerteventuri, Kanarskim ostrvima. Ali ubrzo nakon što su njih dvoje prekinuli vezu, jedan od Jorgeovih navodnih mušterija puca u njega u njegovom čamcu, ubivši ga.  Međutim, kada Ana odlazi u Fuerteventuru da sredi njegove poslove, ona saznaje da je Jorge imao tajni bankovni račun čija je sredstva ostavio ženama za koje Ana nikada nije čula — Berti (Pujalte) i Lauri (Kruz) iz Kambadosa, Španija. Odlučna da dođe do istine, Ana se seli u Kambados, gdje upoznaje Daniela (Novas), sina ozloglašenog trgovca drogom. Daniel je šarmantan, avanturistički nastrojen i želi da ga Ana zastupa na sudu… i možda, samo možda, može da je odvede do istine o njenom ocu.

Pročitaj
SZA Zigman

 

 

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum