Trenutno čitaš
Look of the day: Fusun Lindner nas uči sofisticiranoj jednostavnosti

Look of the day: Fusun Lindner nas uči sofisticiranoj jednostavnosti

poslovni look
Afrodita - Ljeto
Afrodita - Ljeto

Temperature su konačno više od 15 stepeni i jedva čekamo da uskočimo u svoje omiljene košulje, kožne jakne, mantile…  Jedna od naših omiljenih modnih influenserki, Fusun Lindner, zna kako proljeću dodati šarma i poletnosti a da pritom elegancija i profinjenost ne budu bačene u drugi plan.

Na njenom Instagram feedu smo pronašli inspiraciju za današnji “Look of the day”. Zavisno od tvog stila života, ovaj izgled može poslužiti kao inspiracija za svakodnevni poslovni look ili za izlazak sa prijateljicama na kafu.

Fusun je ponijela tamne jeans hlače ravnog kroja koje pristaju svakoj figuri. Kombinovala ih je sa bijelom čipkanom košuljom i dugim mantilom maslinasto zelene boje. Ono što je sjajno kod njenog outfita je upravo jednostavnost kombinacije i mogućnost da je sa malo truda iskopiramo i zadivimo sve ulične prolaznike.

Ništa od ovoga ne bi bilo potpuno bez cipela na petu, a Fusun je odabrala bijele cipele sa jako visokim platformama. Asesoar je jako važan, a Fusun je mudro dodala upečatljiv smeđi kaiš i nešto svjetliju torbu, koji nisu u istoj nijansi, ali ipak izgledaju savršeno usklađeno.

“Šlag na tortu” su pilot naočale i zlatne alke.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum