Trenutno čitaš
Filmski serijal za ljubitelje misterija – “Serijal Dawn” na Pickbox NOW

Filmski serijal za ljubitelje misterija – “Serijal Dawn” na Pickbox NOW

Filmski serijal Dawn Pickbox NOW

 Serijal Dawn (Dawn Series) filmska je adaptacija istoimenog romana autorke V. C. Andrews koja vodi publiku duboko u priču o životu Dawn Longchamp. Četiri filma prikazuju glavnu junakinju kako otkriva svoju unutrašnju snagu u suočavanju s prošlošću, traumama, mračnim tajnama i izazovima porodičnog života.

Filmski serijal Dawn Pickbox NOW
Filmski serijal Dawn Pickbox NOW

Sva četiri filma ovog serijala dostupna su na streaming servisu Pickbox NOW, pružajući gledaocima priliku da urone u složen svijet ovog napetog trilera bez reklama i bez pauza. Novi filmski naslovi dodatak su kolekciji od 18 mračnih filmova snimljenih prema knjigama autorke koji su već neko vrijeme dostupni i oduševljavaju gledaoce ovog streaming servisa.

Filmski serijal Dawn Pickbox NOW

KO JE V. C. ANDREWS?

Cleo Virginia Andrews, poznatija kao V. C. Andrews, ostavila je neizbrisiv trag u svijetu književnosti svojim intrigantnim romanima, dubokim likovima i neočekivanim preokretima. Njeno nasljeđe nastavlja živjeti u adaptacijama njenih djela, a filmski serijal “Dawn Series” nastavlja tu tradiciju svojom zapetljanom pričom o porodičnim tajnama, traumama i izdržljivosti složenih odnosa. Inspirisana istoimenim romanom ‘Dawn’ iz 1990. godine, ova serija nosi sa sobom dubinu i kompleksnost originalnog teksta, nudeći gledaocima uvid u svijet V. C. Andrews na potpuno nov način.

Filmski serijal Dawn Pickbox NOW
Filmski serijal Dawn Pickbox NOW

KADA SAN POSTANE NOĆNA MORA

Pročitaj

Svaki od četiri filma serijala vješto prenosi slojevitost i dubinu originalnog romana, uvodeći gledaoce u kompleksan svijet likova i događaja. Prvi film postavlja temelje priče te predstavlja mladu i talentovanu Dawn čiji se život uskoro preokreće naglavačke. Osim preseljenja u novi grad i privatnu školu, Dawn paralelno otkriva mračne istine o svojoj porodici. Svaki sljedeći film bavi se novim izazovima i otkrivanjem njene unutrašnje snage. Sa svakim filmom, gledaoci će uroniti u zamršeni svijet glavne junakinje koja se nosi sa nasiljem i lažima, te svjedočiti njenom odrastanju i transformaciji.

Pickbox NOW obilježava desetu godišnjicu posebnim iznenađenjem. tokom slavljeničkih deset dana, od 8. do 18. maja, deset omiljenih epizoda potpuno je besplatno.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum