Trenutno čitaš
Cynthia Erivo i Ariana Grande u prvom traileru za film Wicked

Cynthia Erivo i Ariana Grande u prvom traileru za film Wicked

wicked film

Cynthia Erivo i Ariana Grande ne čekaju novembar da pokažu svoje muzičke talente, jer objavljen je zvanični trailer za film Wicked.

Ovo je prvi pogled na duo Elphaba i Glinda, a možemo čuti i isječke iz nekih od najpoznatijih pjesama brodvejskog mjuzikla poput “Popular” i “Defying Gravity”. Film je prequel Čarobnjaka iz Oza – zasnovanog na brodvejskoj produkciji adaptiranoj prema istoimenom romanu Gregoryja Maguirea iz 1995.

Film Wicked, u kojem takođe glume Jonathan Bailey, Ethan Slater, Michelle Yeoh i Bowen Yang, biće podijeljen u dva dijela, s prvim dijelom koji stiže 27. novembra, a drugim dijelom 2025. godine.

I dok je film dugo čekao, a produkcija počela još u decembru 2022., glumci su naporno radili i uživali u svakoj sekundi dovođenja voljenog mjuzikla na veliko platno. Na kraju krajeva, Ariana i Cynthia su nedavno zajedno izašle na Met Gala 2024.

“Toliko sam toga naučila od naše nevjerovatne glumačke ekipe i Cynthie Erivo.” Ariana je za Vogue objasnila svoje vrijeme na snimanju Wicked na crvenom tepihu Met Gala. “Bilo je to jednostavno najneobičnije, najtransformativnije i najljepše iskustvo koje sam doživijela u životu.”

Pročitaj
Kate Middleton

A Cynthia je dodala: “Ona je zaista moja sestra – zaista smo jedna u drugoj pronašle stvari koje su nam bile potrebne.”

Za još više sadržaja zaprati nas na Instagramu i Facebooku.

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum