Trenutno čitaš
Festival savremene žene: Registruj se besplatno već danas

Festival savremene žene: Registruj se besplatno već danas

Kucnuo je čas da se za manje od dvije sedmice otvore vrata petog po redu Festivala savremene žene u Tuzli. Ovaj jubilej predstavlja ispunjenje misije organizatora od momenta kada je Festival nastajao, a to je da tradicionalno postanu mjesto motivacije, inspiracije i uspjeha.

Foto: Festival savremene žene

Od 02. do 05. juna Tuzla će po peti put postati centralno mjesto okupljanja žena iz svih dijelova svijeta koje će razgovarati na najrazličitije teme: od umjetnosti, malih, ali i velikih biznisa, sporta, društvenih mreža, mentalnog zdravlja, politike i o mnogim drugim temama.

Foto: Festival savremene žene

Novina koju uvodimo od ove godine, želeći svima pružiti još direktniji kontakt s našim govornicama, jeste mentoring, tako da će svu učesnici i učesnice imati priliku da jedan na jedan pitaju sve što žele znati o nekoj temi.

Foto: Festival savremene žene

Festival je potpuno besplatan za sve koji se registruju ovdje. Nakon registracije ostvaruješ mogućnost pristupa svim našim predavanjima, radionicama i kulturno zabavnom sadržaju. Za sve koji nisu u mogućnosti biti fizički prisutni u Tuzli tokom trajanja Festivala, isti će moći pratiti putem live streama na Facebook stranici Festival savremene žene.

Pročitaj

Dođite da zajedno slavimo uspjeh!

Čekamo vas #HrabroŽenski

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum