Trenutno čitaš
Fenomenalna vijest: Kim Cattrall vraća se u ulogu Samanthe Jones

Fenomenalna vijest: Kim Cattrall vraća se u ulogu Samanthe Jones

Bingo osmica - XXL ušteda
Bingo osmica - XXL ušteda

“Seks i grad” će ponovno biti kompletan. Kim Cattrall će na radost mnogih ponoviti svoju legendarnu ulogu Samanthe Jones u finalu druge sezone “And Just Like That”, HBO popularne serije.

Ali, ona će se pojaviti samo u jednoj sceni, naime, Kim Cattrall je snimila svoj dijalog 22. marta u New Yorku, a da se nije vidjela ili razgovarala sa zvijezdama serije. U sceni, Samantha, koja se u seriji preselila u London, razgovaraće telefonom sa Carrie Bradshaw.  Poznata kostimografkinja serije “Seks i grad” Patricia Field, obukla je Samanthu za njenu scenu.

NEW YORK – SEPTEMBER 21: Actresses Kristin Davis as “Charlotte,” Sarah Jessica Parker as “Carrie Bradshaw,” Cynthia Nixon as “Miranda,” and Kim Cattrall as “Samantha” on location for “Sex and the City: The Movie” on September 21, 2007, in New York City. (Photo by Brian Ach/WireImage)

Ipak, povratak Samanthe u bilo kojem obliku sigurno će oduševiti obožavatelje “Seks i grada” koji su tražili da barem nakratko vide voljenu, osnaženu junakinju, koja je dala nevjerovatan pečat revolucionarnoj seriji, koja se na HBO-u prikazivala šest sezona od 1998. do 2004. i dovela do dva filma.

Kim Cattrall je 2016. godine javno objavila da je završila sa ulogom Samanthe, kada se nije osjećala kao da scenario za predloženi treći film ispunjava sve što treba za lik. “Više bih voljela da svi imamo nekakav događaj, koji bi opravdao treći film,” rekla je Kim Cattrall za Variety 2022. “To se nije dogodilo.”

Fox/Getty Images

Kim Cattrall trenutno glumi u Lionsgate filmu “About My Father” sa Robertom De Nirom. Sljedeći njen projekat je Netflixova drama “Glamorous”.

Kreatori serije “And just like that” oklijevali su da ponude više informacija: “Sada je sve tako novo. Jedno od velikih pravila je, ne pričaj stvari dok nisu stvarne. Naš cilj je spojiti sve likove u kombinaciju, tako da ne budu toliko na odvojenim pistama.

Pročitaj
nova muzika

And Just Like That… vraća se 22. juna na HBO Max.

Izvor: people.com

© 2024 Ultra Magazin. Sva prava zadržana. Play Team

Uslovi korištenja

Impressum